Η fitness routine των σταρ που πρωταγωνίστησαν σε οσκαρικές ταινίες

Τα Oscars είναι το big event του Φλεβάρη και αυτό είναι γνωστό! Όλοι συζητούν για αυτό πολύ πριν γίνει και αρκετό καιρό μετά, αφού ολοκληρωθούν. Ο χώρος της μόδας ασχολείται με τα outfits που φορούν οι σταρ στο κόκκινο χαλί, ο κόσμος της ομορφιάς ασχολείται με τα beauty looks, και έφτασε η στιγμή που η fitness κοινότητα θα συζητήσει και αυτή για τα βραβεία, και πιο συγκεκριμένα για τις σταρ που έχουν πρωταγωνιστήσει σε οσκαρικές ταινίες.

Για να γίνω πιο σαφής, σε αυτό το θέμα θα βρεις τις fitness routines των σταρ που έχουν παίξει σε βραβευμένες ταινίες, για τις οποίες όμως, έπρεπε να κάνουν θυσίες, να γυμναστούν σκληρά, να κάνουν δίαιτα και πολλά ακόμα.

 

Emma Stone – La La Land

Η Emma Stone απέκτησε τη σιλουέτα χορεύτριας, αλλά αυτό δεν το κατάφερε μαθαίνοντας απλά τη χορογραφία της ταινίας La La Land. Για την ακρίβεια, έκανε πολλές ασκήσεις με βάρη ώστε να δυναμώσει το σκελετικό της σύστημα και να έχει δυνατές αρθρώσεις. Και κάπου εδώ μπορεί να αναρωτιέσαι: “Μα καλά, δεν έκανε καθόλου cardio προπόνηση;”. Ο trainer της είπε ότι οι ασκήσεις γινόντουσαν σε γρήγορο ρυθμό, με αποτέλεσμα να θεωρείται ως μια μορφή αερόβιας.

 

Natalie Portman – Black Swan

Γυρνάμε πίσω στο 2010, τότε που η Natalie Portman είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία Black Swan. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι πως η Natalie για τις ανάγκες του ρόλου χρειάστηκε να κάνει ασκήσεις μπαλέτου (προφανώς), κολύμπι, cross training και ασκήσεις ενδυνάμωσης χωρίς βάρη. Για την ακρίβεια, ξυπνούσε το πρωί, κολυμπούσε 1,5 χιλιόμετρο, έπειτα έκανε ασκήσεις μπαλέτου για 2 ώρες και μετά ασκήσεις ενδυνάμωσης και cross trainig (ουαου).

 

Ruth Negga – Loving

H Ruth πρωταγωνίστησε στην ταινία Loving και ήταν υποψήφια για Α’ γυναικείο ρόλο. Πριν αρχίσουν τα γυρίσματα της ταινίας η ηθοποιός ξεκίνησε να ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες για να είναι σε άψογη φόρμα. Η ίδια αποκάλυψε πως έκανε Krav Maga και της άρεσε πάρα πολύ. Μάλιστα κατηγόρησε όσους υποστηρίζουν ότι είναι ένα άθλημα για να παίζεις ξύλο στους δρόμους και δήλωσε πως είναι η ιδανική δραστηριότητα για γυναίκες που θέλουν να μάθουν να αμύνονται.

 

Meryl Streep

Η Meryl είναι σχεδόν κάθε χρόνο υποψήφια για Όσκαρ (εκτός από φέτος), για αυτό κιόλας δεν βλέπεις κάποια ταινία δίπλα από το όνομά της (ναι, δεν ήξερα ποια από όλες να γράψω). Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί non stop σε επιτυχημένες παραγωγές και παρόλο που έχει γεννήσει τέσσερα παιδιά, δεν την έχουμε δει ποτέ με μια “παραμελημένη” σιλουέτα. Ποιο είναι το μυστικό της λοιπόν; Η ίδια δήλωσε πως τηρεί τις παραδόσεις και ορκίζεται στη γυμναστική της Jane Fonda. Ναι, σε αυτή οφείλει το σώμα που έχει.

 

Naomie Harris – Skyfall

H Naomie αγαπάει πολύ τη γυμναστική, αλλά για το ρόλο της στην ταινία Skyfall έπρεπε να γυμναστεί ακόμα περισσότερο. Η ίδια λοιπόν, εκείνη την περίοδο κολυμπούσε αρκετές ώρες κι έκανε ένα είδος γυμναστικής που ονομάζεται gyrotonic, η οποία περιλαμβάνει ασκήσεις γιόγκα, πιλάτες και tai chi.

 

Amy Adams – Nocturnal Animals

Η συγκεκριμένη ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Tom Ford και σύμφωνα με όσα είπε η ηθοποιός, στον Tom αρέσουν οι ψηλόλιγνοι άνθρωποι. Έτσι, για τις ανάγκες του ρόλου, η Amy και ο Jake Gyllenhaal που πρωταγωνιστούσαν στην ταινία, έκαναν ασκήσεις stretching για να τεντώσει το σώμα τους και να φαίνονται πιο ψηλοί, πολλές ασκήσεις κοιλιακών και μπαλέτο για να είναι elegant οι κινήσεις των σωμάτων τους.

And More