Η Rihanna επιστρέφει! Ποια είναι τα Fitness μυστικά που ακολουθεί, πριν από κάθε της περιοδεία;

Rihanna και Fitness: ένας λεκτικός συνδυασμός που ανοίγει πολλές συζητήσεις. Και αυτό, γιατί η εξωτική τραγουδίστρια, ανέκαθεν είχε αυξομοιώσεις στο βάρος της, αφού δυσκολεύεται να είναι συνέχεια σε πρόγραμμα. Όμως, αυτό προβληματίζει περισσότερο όλους τους άλλους, παρά την ίδια, η οποία αγαπά το σώμα της και υποστηρίζει την εμφάνιση της κάθε φορά. Ναι, αυτός είναι ένας από τους λόγους που την αγαπάμε και εμείς. Γιατί, δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα από το να κλείνουμε τα αυτιά μας στις… σειρήνες και να αγκαλιάζουμε αυτό που είμαστε. Σήμερα, η ίδια έχει μπει σε ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα διατροφικής και άσκησης, αφού, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από τις αρχές Μαρτίου θα ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία της. Και, η ίδια θέλει να είναι στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού της.

Εμείς, λοιπόν. ψάξαμε και βρήκαμε το Fitness πρόγραμμα που ακολουθούσε στις προηγούμενες περιοδείες της, εμπλουτισμένο με τα τελευταία διατροφικά trends που ακολουθεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

Η διατροφή της

Ούσα ατίθασο πνεύμα, η Rihanna δεν ανήκει σε εκείνους που ακολουθούν αυστηρά ένα διατροφικό πρόγραμμα. Έχει, όμως, ένα βασικό κανόνα: Εφαρμόζει πιστά το menu των 5 πιάτων. Σύμφωνα με μία πρόσφατη συνέντευξη του διαιτολόγου της, η δίαιτα που ακολουθεί λέγεται 5 Factor Diet. Είναι αρκετά χαμηλή σε θερμίδες και λίπη και κάθε γεύμα συνίσταται από τα εξής 5 θρεπτικά συστατικά: υδατάνθρακες με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, άπαχη πρωτεΐνη, φυτικές ίνες, καλά λιπαρά και ποτά χωρίς ζάχαρη. Επίσης, αξίζει να σου αναφέρω ότι έχει αφαιρέσει, εντελώς, τις τροφές με γλουτένη από τη διατροφή της.

Τι απολαμβάνει, όμως, να τρώει η Rihanna μέσα στην ημέρα;

Στο πρωινό της πιάτο θα βρεις σίγουρα ασπράδια αβγού, τα οποία κάθε μέρα τα συνδυάζει με κάτι διαφορετικό. Αγαπά τα εξωτικά φρούτα και τον ανανά, γεγονός που μπορεί να δικαιολογηθεί εύκολα από την εξωτική καταγωγή της, τα νησιά Barbados.

Μία πλούσια φρουτοσαλάτα και ένα ρόφημα με νερό και λεμόνι “κοσμούν” το δεκατιανό της, ενώ το μεσημέρι, η ίδια δεν κρύβει την αδυναμία της στα θαλασσινά, και ιδιαίτερα στα λιπαρά ψάρια. Αν και δεν μπορεί να αντισταθεί στις τηγανιτές πατάτες, η ίδια προσπαθεί σκληρά να συνοδεύει τα κυρίως της γεύματα με λαχανικά (ψητά ή βραστά). Πάντως, όταν δεν είναι σε mood δίαιτας, το junk food γίνεται ο δεύτερος εαυτός της.

Στο απογευματινό της μπολάκι, θα βρεις γιαούρτι με πολύ μέλι και άφθονα φρούτα, ενώ το βραδινό της είναι λίγο πιο ελεύθερο, αλλά σε μικρό πιατάκι.

Όπως εσύ και εγώ, έτσι και η εξωτική Rihanna, έχει τις ένοχες (διατροφικές) απολαύσεις της. Ποιες, είναι, όμως, αυτές; Το κοτόπουλο με τσίλι και μαυρομάτικα φασόλια και οι γαρίδες με σκόρδο και λαχανικά/καλαμπόκι στον ατμό.

Όλα αυτά, φυσικά, από τα χεράκια της… Private Chef της!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη THIS IS A FAN ACCOUNT (@rih_robyn) στις

Η γυμναστική της 

Αν υπάρχει ένα fitness thing που η Rihanna δεν αντέχει, αυτό είναι σίγουρα η γυμναστική. Για την ακρίβεια, την αντιμετωπίζει περισσότερο ως ένα αναγκαίο κακό για τη δουλειά της, παρά ως μία wellness συνήθεια. Τι γυμναστική κάνει, λοιπόν, όταν βλέπει ότι η περιοδεία πλησιάζει;

Όπως κάθε σταρ τέτοιου βεληνεκούς, έτσι και η Rihanna έχει το δικό της προσωπικό γυμναστή.

Προσπαθώ να συνδυάζω ασκήσεις από διάφορα είδη γυμναστικής. Πολεμικές τέχνες, χορό, καλλισθενική γυμναστική. Το τελευταίο είναι το αγαπημένο της. Πρόκειται για ένα σύστημα προπόνησης, κατά βάση, αερόβιο, το οποίο περιλαμβάνει μία ποικιλία κινήσεων και ασκήσεων, που “ακολουθούν” το ρυθμό. Είναι η ιδανική προθέρμανση για τους τραγουδιστές.” δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Και, επειδή, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Μάρτιο θα είναι πάλι on stage, η ίδια προσπαθεί, αυτό το διάστημα, να επανέλθει στη φιγούρα της, ακολουθώντας καθημερινά πρόγραμμα αερόβιων ασκήσεων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

And More