Iza Goulart! Tα Fitness μυστικά του πιο fit αγγέλου της Victoria’s Secret

Η Iza όπως την αποκαλούν όσοι την γνωρίζουν είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στον κόσμο. Το όνομά της φιγουράρει στο Top 20 με τα πιο διάσημα -και σαφώς ακριβοπληρωμένα- μοντέλα στον κόσμο σύμφωνα με το models.com. Είναι άλλη μια ατράνταχτη απόδειξη πως η Βραζιλία “παράγει” top models και ένα από τα πιο health and fitness κορίτσια από το χώρο της μόδας που έχουμε συναντήσει ποτέ (δεν φαντάζεσαι πόσα διαφορετικά είδη γυμναστικής απολαμβάνει να κάνει!).

Μαθαίνουμε τα πάντα για τα fitness μυστικά της Izabel Goulart, ενός από τους Αγγέλους της Victoria’s Secret.

Ποιος δεν αγαπά το φαγητό της μαμάς;
Η Iza μπορεί να έχει ένα κορμί που θα ζήλευε κάθε γυναίκα, όμως δεν έχει εμμονή με τη διατροφή της. Άλλωστε συχνά πυκνά βλέπουμε πως απολαμβάνει το καλό φαγητό, είτε αυτό είναι μια λαχταριστή πίτσα (ναι, ναι ολόκληρη! Όχι ότι παίρνουμε όρκο πως την έφαγε και όλη!), είτε το αγαπημένο της σούσι. Μάλιστα η Iza παραδέχεται πως η μεγαλύτερη δυσκολία του να είναι μοντέλο είναι να είναι μακριά από τις λιχουδιές της πατρίδας της. “Το πιο δύσκολο κομμάτι του να είσαι ένα Άγγελος (της VS) είναι πως περνάω χρόνο μακριά από το φαγητό της μαμάς μου” αναφέρει σε δήλωσή της.

Top models aren’t size zero
Πρόσφατα μάλιστα η Goulart φιλοξενήθηκε στο αμερικάνικο περιοδικό People, ανάμεσα σε άλλα Top Model που δεν θα χωρούσαν σε ρούχα XXS κι όμως η καριέρα τους είναι πιο λαμπερή κι από διαμάντι. “Φυσικά και θα υπάρξουν ρούχα που δεν μου κάνουν, αλλά μου αρέσει πολύ η ιδέα να γνωρίζω πως οι γύρω μου με θεωρούν γυναίκα με καμπύλες. Είμαι από τη Βραζιλία!” εξηγεί η Iza περήφανη για τις καμπύλες της. “Ξέρεις κάτι; Στη Βραζιλία μας αρέσουν οι καμπύλες και εκεί με θεωρούν πολύ αδύνατη. Είναι φορές που βρίσκομαι στην παραλία και, πιστέψτε με, δεν με βρίσκουν όλοι οι άντρες ελκυστική” σημειώνει για την αντίληψη που έχει η πατρίδα της για το ωραίο και το ιδανικό.

Το γεύμα που αγαπά περισσότερο απ’ όλα!
Ναι, δεν είναι πολύ δύσκολο να το μαντέψεις. Η Iza έχει μια ιδιαίτερη έλξη και αδυναμία για το πρωινό. Το πρώτο γεύμα της ημέρας της είναι πάντα πλούσιο και λαχταριστό με αυγά, μαρμελάδα και πολλά ολόφρεσκα φρούτα. Και φυσικά πριν ξεκινήσει τη μέρα της η Iza φροντίζει να ετοιμάσει ένα από τα δυναμωτικά της smoothie. Με λαχανικά, πρωτεϊνη, μπόλικα φρούτα και υπέροχη γεύση. “Το να τρώω υγιεινά είναι μέρος της καθημερινότητάς μου” σημειώνει κάτω από μια φωτογραφία της όπου ψωνίζει σε κατάστημα με βιολογικά φρούτα.

Για να καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι το πρωινό για εκείνη, ακόμη και την ημέρα της πασαρέλας, πριν αφεθεί στα χέρια των έμπειρων make up artists και hair stylists πρώτο της μέλημα είναι αυτό. “Ξυπνάω το πρωί, παίρνω ένα καλό πρωινό και στη συνέχεια οι hair stylists αναλαμβάνουν τα μαλλιά, μετά το make up και τέλος προβάρουμε τα ρούχα που θα φορέσουμε στην πασαρέλα” αναφέρει σε συνέντευξή της στα backstage ενός από τα φημισμένα Victoria’s Secret Shows.

The #BodyByIza Project
Πριν από μερικές ημέρες, για να προωθήσει το σωστό τρόπο διατροφής και γυμναστικής η Iza λάνσαρε ένα διάσημο hashtag στο instagram. Το #BodyByIza καλούσε τους 800.000 παρακαλώ χρήστες που την ακολουθούν, να μοιραστούν μαζί της ιδέες για σωστό τρόπο ζωής, διατροφής και γυμναστικής. Η ανταπόκριση υπήρξε ενθουσιώδης, με περισσότερα από 1000 posts σε μερικές μόνο ημέρες.

“Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πως έχω πάθος με τον υγιεινό τρόπο ζωής και καθημερινής γυμναστικής” αναφέρει με αφορμή το project που λάνσαρε στο instagram. “Είναι πολύ παρήγορο να βλέπω πως συνέβαλα στον υγιεινό τρόπο ζωής. Μου φτιάχνει τη μέρα να διαβάζω μηνύματα θαυμαστών που λένε πως τους έδωσα κίνητρο να αλλάξουν τη ζωή τους” εξηγεί.

Μετά την συγκινητική αυτή ανταπόκριση η Iza αποφάσισε να μοιραστεί με τους φίλους της στο instagram, μία από τις μυστικές συνταγές της για πρωινά, τονωτικά smoothies. “Αυτός είναι ο χυμός detox που ετοίμασα σήμερα το πρωί”

Δες το πρωινό smoothie της Iza με ένα “κλικ” εδω

Iza! Ή αλλιώς μηχανή γυμναστικής
Η Goulart δεν μπορεί χωρίς φυσική εξάσκηση. Δεν γίνεται να διανοηθεί τη ζωή της χωρίς γυμναστική. Η καλλονή από τη Βραζιλία δεν έχει ένα και μοναδικό αγαπημένο σπορ, τρόπο εξάσκησης.

Λατρεύει τη yoga, ασκείται επιμελώς με fitness ball, χρησιμοποιεί τους διάσημους πια ιμάντες TRX, απολαμβάνει το ποδήλατο όταν έχει καλό καιρό, δοκιμάζει το surf puddling (κάτι σαν κωπηλασία επάνω σε σανίδα του surf) όταν βρίσκεται στη θάλασσα, εκτονώνεται με kick boxing, γυμνάζεται με τη βοήθεια bosu και φυσικά γυμνάζεται με τη μέθοδο και τα ειδικά όργανα της Pilates. Και όπως κατάλαβες εξασκέι κάτι από όλα αυτά σε καθημερινή βάση!

Εμείς απλά αναρωτιόμαστε, πώς έχει χρόνο για οτιδήποτε άλλο! Ένα είναι σίγουρο… με τόσα διαφορετικά είδη εξάσκησης, δεν πρόκειται να βαρεθεί ποτέ!

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Lindsay Ellingson
Candice Swanepoel Κλέλια Πανταζή

Giovanna Battaglia
Kaley Cuoco
Οι Personal Trainers
των stars

And More