Jessica Biel: Τα “ισορροπημένα” γεύματα που απολαμβάνει και οι ασκήσεις που κάνει για γλουτούς – πόδια

Από μια όμορφη έφηβη της ονειρεμένης οικογένειας του 7th Heaven, η Jessica Biel κατάφερε να γίνει ένα διάσημο μοντέλο, μια επιτυχημένη ηθοποιός και -φυσικά- σύντροφος του Justin Timberlake. Εκτός από όλα αυτά όμως, η Jessica είναι μητέρα ενός παιδιού, αλλά και μια fit γυναίκα με ένα καλλίγραμμο σώμα που οι περισσότερες θα ήθελαν να αποκτήσουν.

Μπορεί να ήταν “απόν” για μερικά χρόνια από τον χώρο των διάσημων, αλλά η Biel επέστρεψε δυναμικά και έκανε τους πάντες να ασχολούνται μαζί της με το νέο της επαγγελματικό βήμα. Ποιο είναι αυτό; Η ηθοποιός είναι πλέον και producer της διάσημης σειράς “Sinner” που έχει καθηλώσει εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.

Εμείς παρόλα αυτά, θα ασχοληθούμε με τη διατροφή της, τα γεύματα που τρώει καθημερινά και στο τέλος θα δούμε τις ασκήσεις για γλουτούς και πόδια που κάνει, οι οποίες θα είναι και το επόμενο fitness challenge για εμάς.

Το πρωινό της:
Σύμφωνα με όσα δήλωσε η Jessica το πρωί απολαμβάνει paleo pancakes* με βούτυρο αμυγδάλου και βιολογικό μέλι, τα οποία συνοδεύει με φυσικό χυμό που φτιάχνει η ίδια. Όταν τελειώσει με το γεύμα της, πίνει ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι με λίγο βιολογικό μέλι.

Τι είναι όμως το “paleo”; Πρόκειται για την παλαιολιθική διατροφή ή τη διατροφή του ανθρώπου των σπηλαίων. Σε γενικές γραμμές επιτρέπονται οι περισσότερες τροφές, αλλά απαγορεύονται τα επεξεργασμένα τρόφιμα. Σαφώς, στα απαγορευμένα βρίσκουμε και τα γλυκά, το αλκοόλ, τα αναψυκτικά και οτιδήποτε συσκευασμένο.

Οπότε υποθέτουμε ότι τα pancakes που τρώει η ηθοποιός είναι super healthy, χαμηλά σε θερμίδες και με βιολογικά προϊόντα.

Το μεσημεριανό της:
Όταν η ηθοποιός βρίσκεται στο σπίτι, πηγαίνει στην αυλή της και μαζεύει φρέσκα λαχανικά που έχει φυτέψει η ίδια. Τα πλένει, τα κόβει και δημιουργεί μια γευστική σαλάτα που συνήθως συνοδεύει με κινόα.

Εναλλακτικά, της αρέσει να τρώει μπιφτέκια λαχανικών με ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς στην κορυφή.

Το βραδινό της:
Όταν βρίσκεται στο σπίτι της αρέσει να τρώει ψητό σολομό με ψητά λαχανικά και καστανό ρύζι. Ενώ όταν βρίσκεται κάπου έξω, συνήθως παραγγέλνει κοτόπουλο με σαλάτα.

Τα σνακ της:
Τα αγαπημένα σνακ της Biel είναι pretzels ελεύθερα γλουτένης σε συνδυασμό με ένα dip αμυγδάλου.

Ποιο είναι το μυστικό για μια ισορροπημένη διατροφή;
Αν προσέξεις λίγο καλύτερα τα γεύματα της Jessica, θα παρατηρήσεις ότι όλα είναι καλυμμένα από τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός, αφού όλα περιέχουν πρωτεΐνη, φυτικές ίνες και καλούς υδατάνθρακες.

Πως νιώθει από τότε που “εγκατέλειψε” τη γλουτένη και τη λακτόζη;
Η ηθοποιός εδώ και μερικά χρόνια έχει αφαιρέσει από τη διατροφή της τρόφιμα με γλουτένη και λακτόζη. Σύμφωνα με όσα έχει πει, νιώθει πολύ καλύτερα τώρα και περισσότερο χορτάτη μετά τα γεύματά της, ενώ ταυτόχρονα πιστεύει πως η ενέργειά της και η όρεξή της έχει αυξηθεί.

Βέβαια, η ίδια έχει κι ελεύθερες μέρες που θα βγει βόλτα με την οικογένειά της και θα απολαύσει πίτσα και cookies.

Ασκήσεις για τέλεια πόδια και γλουτούς
Στο instagram της jessica Biel είδαμε τις ασκήσεις που κάνει και διατηρεί τα καλλίγραμμα πόδια της και τους τέλειους γλουτούς της. Βλέποντας τις ασκήσεις θα καταλάβεις γιατί έχει αυτό το σώμα. Εμείς στο γραφείο μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Πιστεύουμε ότι πρέπει να είσαι fitness freak για να καταφέρεις να βγάλεις ένα σετ!

Δεν θα σου πω άλλα! Απλά δες και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα…

https://instagram.com/p/BnwiMxahQOQ/

 

 

 

 

And More