JUICY NEWS! Οι χυμοί και τα smoothies που λατρεύουν οι celebrities

Σημείωσέ το αυτό γιατί θα δεις να παίρνει διαστάσεις “χιονοστιβάδας”! Οι επώνυμες έχουν πάθει εμμονή με τα healthy smoothies και τους χυμούς και στο Hollywood κάθε ηθοποιός που θέλει να ανήκει στη λίστα με τις fitness stars κυκλοφορεί όπου σταθεί και όπου βρεθεί με ένα χυμό – φρεσκοστυμένο παρακαλώ – στο χέρι. Μόδα ή fitness trend το αποτέλεσμα είναι ένα… οι χυμοί και τα smoothies κάνουν καλό, προσφέρουν αμέτρητες βιταμίνες, θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά που τονώνουν το μεταβολισμό, φροντίζουν την επιδερμίδα και προσφέρουν ευεξιά.

ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ ΟΙ STAR λοιπόν και πάρε ιδέες από εκείνες για το δικό σου αγαπημένο smoothie και χυμό. Drew Barrymore, Jennifer Aniston, Jessica Alba, Hilary Duff και συνολικά δέκα επώνυμες από την Ελλάδα και το εξωτερικό μοιράζονται μαζί μας το αγαπημένο τους healthy φρουτοχυμό/smoothie!

KANE ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να τα δεις όλα…

Δύο σημειώσεις:
Πρώτον: Οι επώνυμες έχουν μια εμμονή με τους πράσινους χυμούς. Μαρούλια, μπρόκολο, kale και ό, τι άλλο μπορείς να φανταστείς για καταπράσινες δημιουργίες. Κι αν δεν έχεις συνηθίσει να πίνεις το μπρόκολο στο ποτήρι, κάνε πιο safe φρουτένιες επιλογές.

Δεύτερον: Είναι κάποιες επώνυμες που τρελαίνονται για συγκεκριμένα superfoods και φρούτα. Μην παρασύρεσαι αν δεν είναι του γούστου σου και κυρίως, μην ψάχνεις για φρούτα και λαχανικά που δεν είναι η εποχή τους.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου Νάσια Μυλωνά
KATE UPTON

///

Suki Waterhouse
Natasha Poly
Lily Allen

///

And More