Julia Roberts: Τα μυστικά διατροφής και γυμναστικής που την κάνουν τόσο εντυπωσιακή!

Julia Roberts. Η γυναίκα που κάθε γυναίκα αγαπά και θαυμάζει. Είναι μία από τις πιο ταλαντούχες και ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Σε εντυπωσίασε, για πρώτη φορά, η ομορφιά και η εμφάνιση της, στην ταινία “Pretty Woman“. Το ζεστό της χαμόγελο στο “Notting Hill“. Ο δυναμικός της χαρακτήρας ως “Erin Brockovich” (ρόλος, ο οποίος ταυτίστηκε με τη φιγούρα της). Τα τελευταία χρόνια, ο ρόλος της στο “Homecoming” της έχει χαρίσει πολλές υποψηφιότητες στα σημαντικότερα τηλεοπτικά βραβεία.

Όμως, πέρα από το υποκριτικό της ταλέντο, σίγουρα, κάθε φορά, που την πετυχαίνεις στην τηλεόραση, κοιτάς με θαυμασμό τη σιλουέτα της, η οποία διατηρείται αψεγάδιαστη στο χρόνο. Τι λες, λοιπόν, να ρίξουμε μία ματιά στα Fitness μυστικά της; Γιατί, η Julia Roberts κάνει τα 50 να φαίνονται τα νέα 40!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Roberts (@juliaroberts) στις

Η διατροφή της

 

Αρχικά, η Julia Roberts δηλώνει σθεναρά κατά της δίαιτας. “Δεν μου αρέσει να ζορίζομαι και να περιορίζω τον εαυτό μου” αποκαλύπτει σε πρόσφατη συνέντευξη της. Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι δεν ακολουθεί τους δικούς της διατροφικούς κανόνες.

  • Βασικός κανόνας: Αν θες να αισθάνεσαι υγιής, μείνε μακριά από το αλκοόλ. Πέρα από τη διατροφή σου, καταστρέφει και το δέρμα σου. Για αυτό, αντικατέστησε το με νερό, το μυστικό για ευζωία.
  • Το καθημερινό της μενού περιλαμβάνει δύο πιάτα με φρούτα και λαχανικά. Η πρώτη μερίδα στο δεκατιανό της και η δεύτερα την ώρα του απογευματινού.
  • Είναι πιστή φαν των βιολογικών προϊόντων. Τόσο για τη δική της υγεία, όσο και των παιδιών της.
  • Φροντίζει το πρωινό της να περιλαμβάνει, όσο το δυνατόν, μεγαλύτερη ποικιλία τροφών: αβοκάντο, αυγά (συνήθως σε μορφή ομελέτας) και kale.
  • Το μεσημεριανό ή το βραδινό της (όταν το πρόγραμμα δεν της επιτρέπει να απολαύσει το κυρίως γεύμα μέσα στην ημέρα) περιέχει κυρίως σολομό με βραστά λαχανικά ή κοτόπουλο στον ατμό με πουρέ.
  • Σε τι δεν μπορεί να αντισταθεί; Στο πρωινό της καφέ, για να ανοίξει το μάτι της, αλλά και στα μπισκότα (με ή χωρίς σοκολάτα).

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Roberts (@juliaroberts) στις

Η γυμναστική της

 

Όπως κάθε star που σέβεται τη σιλουέτα της, έτσι και η Julia Roberts, δεν προσέχει αποκλειστικά τη διατροφή της. Έτσι, καθημερινά παρακολουθεί μαθήματα Yoga, προκειμένου να εξασκήσει το σώμα και το πνεύμα της. Άλλωστε, η ίδια είναι υπέρμαχος του ρητού “Νους υγιής, εν σώματι υγιεί“.

Δε σταματά εκεί! Παράλληλα, γυμνάζεται τέσσερις φορές την εβδομάδα, με τον προσωπικό της Personal Trainer.

Επιτυχία, ενέργεια, δύναμη, χαρά… αυτά είναι όλα όσα αισθάνομαι ότι δίνω στον εαυτό μου, όταν ολοκληρώνω την προπόνηση μου. Έτσι, θέλω να αισθάνομαι με οτιδήποτε καταπιάνομαι.” δηλώνει.

Όσο για το τι ασκήσεις ακολουθεί στο γυμναστήριο, η Julia απαντά: “Μου αρέσει να δοκιμάζω διαφορετικά πράγματα: κολύμβηση, Pilates ή Mat Pilates και σχοινάκι. Μετά από 90 λεπτά προπόνησης, αισθάνομαι εξαντλημένη, αλλά και χαρούμενη, που η γυμναστική για σήμερα τελείωσε.

Το μυστικό της, για να παραμένεις υγιής: να κοιμάσαι αρκετές ώρες, να παραμένεις ήρεμη (ό,τι και αν συμβαίνει), να πίνεις άφθονο νερό και να είσαι χαρούμενη.

And More