Και οι διάσημες κάνουν ατασθαλίες! Αυτά είναι τα αγαπημένα τους cheat meals…

Τις περισσότερες φορές στην κατηγορία Star Secrets στην στήλη του Fitness συζητάμε για τη wellness routine που έχουν οι διάσημες, τις δίαιτές τους, τι κάνουν για να αδυνατίσουν και πως γυμνάζονται. Αυτήν τη φορά όμως, το περιεχόμενο θα είναι λίγο διαφορετικό… και ξέρεις γιατί; Γιατί το θεωρώ πολύ άδικο να συζητάμε για όλα αυτά, ενώ χαλαρώνουμε στον καναπέ μας τρώγοντας ένα μελομακάρονο και προσπαθώντας να συνέλθουμε από την χθεσινή “γιορτινή” υπερφαγία.

Έτσι αντί να αναλωθούμε σε δίαιτες και fitness μυστικά, είπα να περάσουμε στην αντίπερα όχθη και να ασχοληθούμε με τα cheat meals των σταρ. Ναι, κάνουν κι εκείνες ατασθαλίες, έχουν κι εκείνες αδυναμία σε πολλά don’t εδέσματα. Για αυτό λοιπόν, συνέχισε να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου γλυκό – φαγητό – λιχουδιά και μετακινήσου προς τα κάτω!

 

Cindy Crawford

Μπορεί το επιτυχημένο μοντέλο των ’90s να ανεβάζει στο instagram φωτογραφίες που φτιάχνει smoothie και υγιεινά φαγητά, αλλά όπως δήλωσε η ίδια προσπαθεί να είναι 80% τυπική στο 80% της καθημερινότητας. Μέσα στις αγαπημένες της ατασθαλίες ανήκει το παγωτό, η σοκολάτα και τα cocktails.

 

Olivia Culpo

Το μοντέλο έχει δηλώσει ότι έχει μεγάλη αδυναμία στο φαγητό. Η αγαπημένη της ατασθαλία όμως είναι μια, είναι homemade και τη φτιάχνει το αγόρι της. Η Olivia δεν μπορεί να αντισταθεί στο τηγανιτό κοτόπουλο με μια ιδιαίτερη σάλτσα που περιλαμβάνει μουστάρδα και μέλι. Μάλιστα πολλές φορές βάζει το κοτόπουλο και τη σάλτσα μέσα σε δύο μπισκότα βουτύρου και τα τρώει σαν σάντουιτς.

 

Kim Kardashian

Είναι εμφανές ότι η Kim Kardashian έχει χάσει αρκετά κιλά και γυμναστεί πολύ. Η ίδια όμως δηλώνει πως μια στο τόσο προσθέτει στο μίξερ μερικές μπάλες παγωτό, μπισκότα σοκολάτας και δημιουργεί ένα φοβερό milkshake.

 

Eva Mendes

Η διάσημη ηθοποιός έχει δηλώσει: “Τα γλυκά είναι η δική μου εμμονή. Πολλές φορές σκέφτομαι ότι αφού γυμνάζομαι και προσέχω, αξίζω ένα γλυκό παραπάνω, αλλά αυτό σαν λογική είναι λάθος και προσπαθώ να την αποβάλλω. Συνήθως η επιθυμία για γλυκό με πιάνει μετά το βραδινό γεύμα”.

 

Blake Lively

H Blake είναι ακόμα μια σταρ που δεν αφήνει έξω από τη ζωή της τις ατασθαλίες. Η ηθοποιός υποκύπτει στις πίτσες και τα ζυμαρικά 2 φορές τη βδομάδα και απολαμβάνει χωρίς τύψεις το αγαπημένο της γλυκό. Το αλκοόλ δεν είναι πρόβλημα για την Blake, καθώς δεν της αρέσει γευστικά.

 

Taylor Swift

Είναι από τις διάσημες που έχουν πάρει κάποια κιλά με τον πέρασμα των χρόνων, αλλά από τη σιλουέτα της μπορούμε να καταλάβουμε ότι αυτό συνέβη λόγω γυμναστικής και μυικού όγκου. Η Taylor έχει δηλώσει ότι αν μπορούσε να τρώει κάθε μέρα ένα φαγητό χωρίς να δίνει βάση στις θερμίδες, αυτό θα ήταν τηγανιτές φτερούγες κοτόπουλου.

 

Gwyneth Paltrow

Ίσως είναι από τις πιο αυστηρές σταρ στο κομμάτι της διατροφής. Μάλιστα, σύμφωνα με φήμες αυτός ήταν ο λόγος που χώρισε με τον Chris Martin. Anyway! Η ίδια πάντως είπε ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στις τηγανιτές πατάτες με τυρί και στο Martini.

And More