Και οι διάσημες κάνουν ατασθαλίες! Ποιες είναι οι αγαπημένες τους;

Όχι, αυτός ο τίτλος δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Ούτε όνειρο θερινής νυχτός. Επίσης, δεν είσαι η μοναδική στον κόσμο αυτό που ακολουθείς πιστά μία δίαιτα και κάθε φορά που ο ουρανίσκος σου υποκύπτει στην αλμυρή ή γλυκιά του αδυναμία, αισθάνεται τύψεις και ότι έχει καταστρέψει ό,τι “έχτιζε” τόσο καιρό. Το ίδιο κάνουν και οι μεγαλύτερες σταρ του εξωτερικού. Με ή χωρίς τύψεις. Η ζυγαριά για τις περισσότερες γέρνει προς τη δεύτερη επιλογή. Εκείνα τα καλλίγραμμα κορίτσια που θαυμάζεις για τη σιλουέτα τους και των οποίων μαθαίνεις τα μυστικά κάθε εβδομάδα μέσα από αυτή τη στήλη. Έχουν τις αδυναμίες τους και υποκύπτουν στις ατασθαλίες τους. Αλήθεια, σε τι δεν μπορούν να αντισταθούν;

 

Gisele 

Μπορεί να είναι αρκετά αυστηρή με τις διατροφικές συνήθειες που ακολουθεί η ίδια και η οικογένειά της, παρόλα αυτά η δίαιτά της, της αφήνει ένα μικρό παραθυράκι, για το αγαπημένο της σνακ. Όπως έχει δηλώσει η ίδια, συνήθως στις cheat days επιλέγει να απολαύσει ένα donut ή δύο μπάλες παγωτό χωρίς τύψεις, αφού γνωρίζει ότι θα “σώσει” τις extra θερμίδες τρώγοντας φρούτα και λαχανικά για την υπόλοιπη μέρα.

 

Olivia Culpo

Έχει μεγάλη αδυναμία στο φαγητό και καθόλου δεν το κρύβει – όσο και αν το σώμα της μαρτυρά το αντίθετο. Η Olivia δεν μπορεί να αντισταθεί στο τηγανιτό κοτόπουλο με μια ιδιαίτερη σάλτσα που περιλαμβάνει μουστάρδα και μέλι, συνταγή που ετοιμάζει με τα χεράκια του το αγόρι της. Yummy!

 

Bella Hadid

Το καλλίγραμμο μοντέλο που φημίζεται για το street – style του έχει ένα φαγητό, στο οποίο δεν λέει ποτέ “όχι”: την πίτσα και ένα ποτήρι με κόκκινο ή ροζέ κρασί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, προτιμάει να καταναλώσει χωρίς τύψεις την αγαπημένη της Margarita ακόμα και πριν “πέσει” για ύπνο, αρκεί την επόμενη ημέρα να τρέξει περισσότερο στο διάδρομο του προσωπικού της Fitness Room.

 

Rosie Huntington-Whiteley

Το πρώην αγγελάκι και μέλλουσα μαμά αντιλαμβάνεται τη μέρα που ενδίδει στις διατροφικές αδυναμίες της, ως την μέρα της ελευθερίας της. Πρωταγωνιστής; Ένα ζουμερό Burger με μπιφτέκι και πατάτες τηγανιτές με κέτσαπ. Γλείφουμε τα δάχτυλα μας.

 

Alessandra Ambrosio

Τούρτα παγωτό με φράουλες, χωρίς να είναι τα γενέθλια σου; Καθόλου απρόβλεπτο αν είσαι η Alessandra Ambrosio, αφού το μοντέλο που κάθε της κίνηση “κόβει” την ανάσα δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτόν τον γλυκό πειρασμό.

 

Jessica Alba

Μπορεί να μην φημίζεται για τις μαγειρικές της ικανότητες, η πετυχημένη ηθοποιός, όμως, ξέρει σίγουρα πώς να φτιάχνει μπισκότα βουτύρου με λίγη παραπάνω ζάχαρη στο σπίτι της. Και να τα καταναλώνει μόνη της (φυσικά).

 

Chiara Ferragni

Ξέρει να γιορτάζει γαστρονομικά το καλοκαίρι της. Λαχταριστή μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα ή γαρίδες, δίπλα στη θάλασσα και η Ιταλίδα Influencer αισθάνεται χαρούμενη που δεν καταπίεσε τη λιγούρα στο στομάχι της.

 

Kendall & Kylie Jenner

Πίτσα με λεπτή ζύμη, μπεργκεράκια και πατάτες τηγανιτές αρκούν για να απογειώσουν τις cheat – days των μικρότερων μελών της οικογενείας Kardashian. Ακόμα και της συγκλονιστικής Kendall.

 

***Οι φωτογραφίες προέρχονται από το Instagram Account: @girlswithgluten

And More