Kaia Gerber: Τα θαυματουργά γονίδια της μαμάς της και η Fitness Routine που ακολουθεί!

Είναι νέα, όμορφη, με εντυπωσιακό σώμα και θαυματουργά γονίδια. Η ίδια δηλώνει ότι τα πήρε από τη μαμά της (σ.σ. Cindy Crawford) και αν κρίνουμε από την ομοιότητα τους, τότε “ναι” αυτό που λέει έχει βάση. Ισχύει. Πριν από περίπου ένα χρόνο, αποφάσισε να ακολουθήσει το επάγγελμα της μητρός της και να ασχοληθεί με το χώρο της μόδας με έναν πιο digital τρόπο. Τα κατάφερε! Περπάτησε σε πασαρέλες, έλαμψε φορώντας μόνο το bikini της και έκανε αρκετές να θαυμάζουν το απίστευτα συμμετρικό σώμα της. Και εμάς. Ποια είναι τα fitness μυστικά της Kaia Gerber;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις

Η διατροφή της

Οι ειδικοί χαρακτηρίζουν το σώμα της ως το ιδανικό για την καριέρα ενός μοντέλου. Την παρομοιάζουν με τη Gisele στα πρώτα της βήματα. Πράγματι, αν ρίξεις μία ματιά στις εφηβικές φωτογραφίες του (υπερ)πετυχημένου μοντέλου, θα παρατηρήσεις αρκετές ομοιότητες. Τα γονίδια της δεν της αφήνουν το περιθώριο να πάρει υπερβολικό βάρος, κάτι που τη βοηθάει ιδιαίτερα, όταν θέλει να ενδώσει στις ατασθαλίες της.

Παρ’όλα αυτά, η ίδια έχει διαμορφώσει το προσωπικό της διαιτολόγιο, καθώς στόχος της είναι να μην απορρίπτει καμία κατηγορία διατροφική ομάδα φαγητού. Έτσι, η μέρα της ξεκινάει με bagels, τα οποία προμηθεύεται από ένα συγκεκριμένο Delicatessen στο Beverly Hills. Για σωστή ενυδάτωση, το συνδυάζει με ένα δροσερό smoothie, του οποίου βασικού συστατικού αποτελεί το σπανάκι. Είναι green, δηλαδή.

Για μεσημεριανό, επιλέγει τα αγαπημένα της mexican tacos με αβοκάντο (φυσικά) και αρκετά λαχανικά στο εσωτερικό τους. Συνήθως, τα συνδυάζει με κοτόπουλο ή σολομό, τον οποίο μαγειρεύει η μαμά της, σύμφωνα με μία συνταγή κουβανικής καταγωγής που της έμαθε ο πρώην Personal Chef της.

Όπως καταλαβαίνεις, το βραδινό της είναι το πιο βαρύ (εντάξει, μη φανταστείς κάτι τόσο παχυντικό) γεύμα της ημέρας. Αγαπάει τα μακαρόνια. Δεν μπορεί να αντισταθεί στο τυρί που ξετυλίγεται και απελευθερώνεται, όσο εκείνη κινεί κυκλικά το πιρούνι της προς τα πάνω. Αχ. Προσθέτει ντοματίνια, βασιλικό και “σβήνει” με κόκκινο κρασί. Μπορεί να σου φαίνεται παράταιρο, που κάθε μέρα απολαμβάνει τον υδατάνθρακα της, όμως, τα γονίδια της, μεταβολίζουν τη συγκεκριμένη ουσία αρκετά γρήγορα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις

Η γυμναστική της 

Μπορεί η διατροφή να είναι ο καλύτερος σύμμαχος της, όμως, αυτό δε σημαίνει ότι δεν σηκώνει τα δικά της (αθλητικά) βάρη. Κάθε μέρα. Κάθε πρωί, για την ακρίβεια. Γιατί, είναι πολύ πρωινός τύπος – συνήθεια που “κληρονόμησε” από τη μητέρα της.

Η καθημερινή της Workout Routine περιλαμβάνει:

  • Άρσεις ποδιών (40 επαναλήψεις)
  • Εκγύμναση χεριών (30 επαναλήψεις)
  • Ροκανίσματα κοιλιακών (60 επαναλήψεις)
  • Ασκήσεις για τα πόδια (36 επαναλήψεις)
  • Ενδυνάμωση πλάτης (30 επαναλήψεις)

Εκτός, όμως, από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, η ίδια έχει δύο πολύ μεγάλες Fitness αγάπες: την περπάτημα και τις ατελείωτες βόλτες με ποδήλατο. Κάθε απόγευμα κυκλοφορεί στους δρόμους και στα λίγο πιο εξωτικά μονοπάτια του Malibu και περπατάει για περίπου 40 λεπτά, φορώντας τα αθλητικά της.

Δε σταματάει, όμως, εκεί. Κάθε Σαββατοκύριακο, παίρνει το ποδήλατο της και οικογενειακά ανακαλύπτει νέα μέρη και κρυμμένες γωνιές της πόλης που μένει. Άλλωστε, είναι ο πιο απολαυστικός τρόπος να αδυνατίσεις. Έτσι, και η Kaia διατηρεί τη slim φιγούρα της, γυμνάζοντας παράλληλα τα πόδια της.

And More