Κάιλι Τζένερ: Τα διατροφικά της μυστικά και το σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί

Είναι μόλις 23 ετών, αλλά έχει τεράστια επιρροή. Το βλέπεις και το γνωρίζεις. Αναζητάς να μάθεις τα νέα της και να θαυμάσεις τις φωτογραφίες της, που συγκεντρώνουν εκατομμύρια ινσταγκραμικές καρδιές. Η Kylie Jenner απολαμβάνει τη ζωή της και εμείς εκείνη. Τελευταία, θαυμάσαμε ένα ακόμα σημείο πάνω της: το σώμα της. Η κοιλιά της; επίπεδη. Οι γλουτοί της; Καλογυμνασμένοι. Τα χέρια της; γραμμωμένα. Ψάξαμε, λοιπόν, και (ναι!) βρήκαμε τα Fitness μυστικά της. Τι προσέχει στη διατροφή της και πόσο συχνά γυμνάζεται; Έχουμε τις απαντήσεις!

 

(@kyliejenner)

 

Η διατροφή της

Μπορεί να πιστεύεις ότι η νεαρή influencer ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής, όμως, κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η Kylie είναι νέα και ο μεταβολισμός της κάνει αρκετές καύσεις από μόνος του. Το γνωρίζει. Έτσι, επιλέγει να μην στερείται τίποτα, απλά οτιδήποτε απολαμβάνει, το κάνει σε μικρή ποσότητα.

Αγαπημένο της φαγητό; Οι πατάτες, τις οποίες ετοιμάζει στον ατμό, βραστές, ψητές ή σε μορφή πουρέ. Παράλληλα, η ίδια συνδυάζει την αγαπημένη της λιχουδιά με τροφές πλούσιες σε σίδηρο, όπως το σπανάκι, στο οποίο δεν μπορεί να αντισταθεί.

Η διατροφή της αποτελείται κυρίως από βιολογικά προϊόντα που μαγειρεύει η ίδια – αφού η ενασχόληση με την κουζίνα την χαλαρώνει και την ηρεμεί -. Παράλληλα, από το καθημερινό της μενού δεν λείπει το χαρακτηριστικό πράσινο smoothie, γεμάτο από βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Βασικό του συστατικό; το σέλερι, αυτό το καταπράσινο λαχανικό που αποτοξινώνει τον οργανισμό και και ενισχύει το αναπνευστικό σύστημα. Πρόσφατα, σε ένα insta story που δημοσίευσε, αποκάλυψε ότι το καταναλώνει κάθε πρωί, περίπου 30 λεπτά πριν φάει το πρωινό της.

Αν υπάρχει μία κατηγορία τροφών που αποφεύγει, αυτή είναι σίγουρα τα γαλακτοκομικά. Και αυτό, γιατί το aggressive κορίτσι έχει δυσανεξία στη λακτόζη, γεγονός που διαπίστωσε το προηγούμενο καλοκαίρι. Oops!

 

(@kyliejenner)

 

Οι βασικοί της κανόνες…

– Απέφυγε το αλκοόλ που και με ζάχαρη γεμίζει το στομάχι σου και φούσκωμα προκαλεί. Η ίδια καταναλώνει μόλις ένα μικρό ποτήρι την εβδομάδα.

– Μπορείς να απολαύσεις οτιδήποτε σου αρέσει, αρκεί να επιλέγεις μικρές μερίδες.

– Μην ξεχνάς να κοιμάσαι τουλάχιστον 7 ώρες την εβδομάδα, ούτως ώστε τα κύτταρα σου να αποτοξινώνονται.

– Αν δεν αντέχεις να ακολουθήσεις μία αυστηρή δίαιτα, προτίμησε τη μέθοδο της διαλειμματικής νηστείας.

P.S: Πριν σου παρουσιάσω το πρόγραμμα γυμναστικής της, κράτησε στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως όταν μαγειρεύεις το φαγητό η ίδια, γνωρίζεις πολύ καλά τα συστατικά και τα υλικά που χρησιμοποιείς. 

 

(@kyliejenner)

 

Η γυμναστική της

Πριν από μερικούς μήνες, η Kylie αποφάσισε να συνδυάσει τις δύο μεγάλες της αγάπες: τη γυμναστική και τις αδερφές της. Έτσι, το πρόγραμμα της έχει σχεδιάσει ο Personal Trainer της Kourtney Kardashian, ενώ η προπόνηση τους γίνεται τις ίδιες ώρες.

Για όχι μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις φορές την εβδομάδα, το it girl που αγαπάς ακολουθεί το παρακάτω πρόγραμμα:

  • προθέρμανση, για 10 λεπτά
  • τρέξιμο σε ανηφορικό έδαφος, για 10 λεπτά
  • προβολές ποδιών, 3 σετ των 12 επαναλήψεων
  • πλάγιες προβολές ποδιών, 2 σετ των 12
  • ασκήσεις για δικέφαλους χεριών με βαράκια, 3 σετ των 12
  • Ενδυνάμωση ώμων, 3 σετ των 12
  • Ροκανίσματα κοιλιακών, 4 σετ των 12
  • Σανίδα, 2 σετ με 90 δευτερόλεπτα διάρκεια το κάθε ένα
  • άρση μπάλας γυμναστικής στον τοίχο, 3 σετ των 10
  • κωπηλατική με αντιστάσεις για την πλάτη, 4 σετ των 12
  • Πλάγια άρση μπάλας, 3 σετ των 12
  • Άρση ποδιών για κάτω κοιλιακούς, 3 σετ των 12
  • Χαλάρωση με διατάσεις

Ουφ! Κουραστήκαμε κάπως. Εσύ; Αλλά, τα αγαθά κόποις κτώνται και η Kylie το γνωρίζει πολύ καλά.

Last but not least, τελευταία η ίδια σκέφτεται να δοκιμάσει πιο συστηματικά το σπορ της κολύμβησης. Bloom?

 

(@kyliejenner)

And More