Καν’το όπως η Jennifer Lopez: Τα fitness μυστικά της για τέλειο Bikini Body!

Κάθε της εμφάνιση προκαλεί πανικό. Όχι, μόνο στη σκηνή. Κάθε της Paparazzi shot στην παραλία ή στην προσωπική της πισίνα σου “τραβάει” την προσοχή. Με το πέρασμα του χρόνου, οι χαρακτηριστικοί της κοιλιακοί γίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακοί και το σώμα της πιο σαγηνευτικό. Ποια είναι τα fitness μυστικά της Jennifer Lopez; Πόσο συχνά γυμνάζεται και τι ασκήσεις κάνει; Όχι, το #bikinibody της δεν οφείλεται στα γονίδια της. Κάθε άλλο. She sweats a lot for that!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

Η διατροφή της

Αν και της αρέσει να δοκιμάζει διαφορετικές δίαιτες και διατροφικά μενού, καθώς βαριέται αρκετά εύκολα, υπάρχει ένας κανόνας που δεν “σπάει” ποτέ: αυτός της διαρκούς ενυδάτωσης. Λατρεύει το νερό και μπορεί να καταναλώνει περισσότερα από 2,5 λίτρα την ημέρα. Σε συνέντευξη της σε αμερικάνικο περιοδικό, είχε αποκαλύψει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει τη σκληρή γυμναστική της, χωρίς προηγουμένως να έχει πιει ένα ολόκληρο μπουκαλάκι με νερό. Φυσικά, η ενυδάτωση δε σταματάει εκεί, αφού και μετά τα workout sessions, η JLO ένα πράγμα επιζητά: νερό – νερό – νερό.

Πριν από περίπου τρία χρόνια, μπήκε στη ζωή της ένας νέος τρόπος διατροφής. Το λεγόμενο clean eating, το οποίο βασίζεται στην κατανάλωση τροφών στην πιο φυσική τους εκδοχή. Έτσι, το ημερήσιο μενού της είναι γεμάτο με φρούτα και λαχανικά, τα οποία προμηθεύεται από ένα ειδικό βιολογικό delicatessen. Η μέρα της ξεκινάει με ένα δυναμωτικό Berry Smoothie, γιατί η Jenny From The Block έχει μία μυστική συνταγή, προκειμένου να της παρέχει και τις απαραίτητες βιταμίνες, αλλά και την πρωτεΐνη που θέλει.

Το μεσημεριανό πιάτο ζορίζει ακόμα και την ίδια. Αλλά, ο στόχος της δεν της αφήνει κανένα παραθυράκι ατασθαλίας. Ψητός σολομός (ακόμα και στον ατμό) με μπρόκολο, μαύρα φασόλια ή καστανό ρύζι ή αλλιώς στήθος κοτόπουλου συνοδευμένο με μία γευστική σάλτσα λαχανικών που της ετοιμάζει ο προσωπικός της Mexican Chef.

To βραδινό της γεύμα περιλαμβάνει μία λαχταριστή σαλάτα με κινόα, συνοδευμένη με θαλασσινά της επιλογής της. Εννοείται, στον ατμό!

Για ενδιάμεσα snacks, η Latina Star έχει τις καλύτερες επιλογές (και εναλλακτικές): ξηρούς καρπούς, μπανάνα, χυμός φρέσκων φρούτων και λαχταριστή ομελέτα με σπανάκι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

Η γυμναστική της

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Γιατί, η JLO δεν επαναπαύεται στιγμή. H μέρα της ξεκινά με ένα εικοσάλεπτο πρόγραμμα κυκλικής προπόνησης, με το οποίο γυμνάζει κάθε μυ του σώματος της. Πρώτα, τρέχει 500 μέτρα σε χαλαρό ρυθμό, συνεχίζει με 10 push-ups, 15 βαθιά καθίσματα με kettlebell και 15 επαναλήψεις για ώμους. Επαναλαμβάνει τέσσερις φορές. Μέσα σε είκοσι λεπτά όλα αυτά. Κάθε πρωί. 7 ημέρες την εβδομάδα. Ουφ!

She never skips Legs Day. Για την ακρίβεια, τα γυμνάζει σχεδόν καθημερινά. 60 επαναλήψεις Leg Press, 60 για προσαγωγούς και απαγωγούς, 80 για τετρακέφαλους και άλλες 60 για το πίσω μέρος του ποδιού. Όλα αυτά, δύο φορές την εβδομάδα. Για τους χαρακτηριστικούς γλουτούς της, η εκρηκτική Performer έχει δημιουργήσει με τη βοήθεια του Personal Trainer της ένα ειδικό πρόγραμμα, αποκλειστικά για την περιοχή αυτή. Πέρα από τις αμέτρητες Squat επαναλήψεις, έχει και ένα άλλο πολύ χρήσιμο (και αποδοτικό) μυστικό: ακολουθεί το περπάτημα του βραδύποδα, κάνοντας μικρά και σταθερά βήματα στις μύτες των ποδιών της.

Για το πάνω μέρος του σώματος, η JLO ακολουθεί αρκετά συχνά τα λεγόμενα Spiderman Push – Ups, τα οποία δεν παραλείπει ποτέ. Φυσικά, δεν απουσιάζουν τα ροκανίσματα κοιλιακών με αντιστάσεις και η ενδυνάμωση των ραχιαίων της, με το βάρος του σώματος της.

Αγαπημένη της προπόνηση; Αυτή που συνδυάζει τα πάντα. Πρόκειται για μία δυναμική προπόνηση, η οποία μέσα σε 30 λεπτά της χαρίζει το σώμα που βλέπεις αυτή τη στιγμή στις φωτογραφίες. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, το έφτιαξε, κατά κάποιον τρόπο μόνη της, αφού, όπως σου είπα και στην αρχή, όσο πειθαρχημένη είναι, άλλο τόσο εύκολα βαριέται. Έτσι, πήρε την απόφαση να συνδυάσει τα προγράμματα των δύο Personal Trainers της: του David Kirsch και του Tracey Anderson. Τους εμπιστεύεται με κλειστά μάτια και αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα, πολύ καλά κάνει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

And More