Kate Hudson: Πιο καλλίγραμμη από ποτέ, μοιράζεται τα μυστικά που τη διατηρούν σε φόρμα!

Πριν από, περίπου, ένα χρόνο, έκλεισε τα 40 της, γεγονός, το οποίο δεν την εμπόδισε καθόλου να συνεχίσει να διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα και καλογυμνασμένα κορμιά της βιομηχανίας του Hollywood. Πώς θα μπορούσε και αλλιώς; H Kate Hudson αγαπά τη σωστή διατροφή, αλλά και τη γυμναστική. Το πιο σημαντικό, όμως, δεν είναι αυτό: Δηλώνει κατά των υπερβολών και προσπαθεί να ακολουθεί πιστά μία ισορροπημένη διατροφή. Έτσι, δε θα τη δεις στιγμή να εφαρμόζει αυστηρές δίαιτες, αφού, η πιθανότητα να “καταστρέψει” τον οργανισμό της. τη φοβίζει ιδιαίτερα.

Το καλύτερο, όμως, σου το κράτησα για το τέλος: Αυτό το σώμα που βλέπεις, έχει περάσει τρεις εγκυμοσύνες, με την τελευταία να μην ήταν και ιδιαίτερα ευνοϊκή στο θέμα της σιλουέτας. Άλλη μία απόδειξη, φίλη μου, ότι τα αγαθά κόποις κτώνται.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Hudson (@katehudson) στις

 

Επειδή, ξέρω ότι, αυτή τη στιγμή, έχεις μείνει με το στόμα ανοιχτό, τι λες να ρίξουμε μία ματιά στα Fitness μυστικά της;

 

H διατροφή της βασίζεται σε μία ένα δίαιτα, της οποίας βασικό κορμό αποτελούν τα φρούτα και τα λαχανικά. Προσλαμβάνει 1.800 θερμίδες κάθε μέρα, όριο, το οποίο ελέγχει, μέσω μίας εφαρμογής, στο κινητό της.

Το μυστικό της; Ότι ακολουθεί πιστά τη συμβουλή (που κάθε διατροφολόγος σου δίνει) να μοιράζεις το φαγητό σε μικρά γεύματα, χωρίς να αφήνεις μεγάλα διαστήματα αφαγίας στο ενδιάμεσο. 5 γεύματα ημερησίως, με το πρωινό της να περιλαμβάνει ομελέτα με μικρά λουκάνικα και φυσικό χυμό από φρούτο της επιλογής της. Συνήθως, μήλο ή αχλάδι, στα οποία δεν μπορεί να αντισταθεί.

Μου αρέσουν τα προϊόντα χωρίς γλουτένη, επειδή με κάνουν να αισθάνομαι υγιής. Δε θα μπορούσα να ζήσω, ακόμη, χωρίς το πράσινο μου smoothie. Όχι, γιατί είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά είναι ο καλύτερος τρόπος να φας φρούτα και λαχανικά, όταν έχεις βαρεθεί να τα βλέπεις στο πιάτο σου σε στερεά μορφή.” δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Κράτα στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι η διαιτολόγος της, έχει αποκλείσει από τη διατροφή της, τα εξής:

  • το Junk Food
  • τις τροφές με περιττό πάχος
  • τα προϊόντα με γλουτένη 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Hudson (@katehudson) στις

Η γυμναστική της

 

Πρέπει να δουλέψεις πολύ σκληρά, να ιδρώσεις, να νιώθεις κουρασμένη” δηλώνει η αγαπημένη ηθοποιός και επιβεβαιώνει την άποψη πολλών ότι αν δεν πονέσεις, δε θα δεις αλλαγή στο σώμα σου.

Υποστηρίζοντας ότι η ουσία της άσκησης είναι σωματικά και πνευματικά να είσαι παρούσα τη στιγμή που πραγματοποιείς την προπόνηση σου, παρουσιάζει μερικές Fitness συνήθειες της.

Γυμνάζεται 5 φορές την εβδομάδα από 1 ώρα και 10 λεπτά τη φορά. Από την προπόνηση της δε λείπουν τα βαθιά καθίσματα, αλλά και οι προβολές με λάστιχα, για μεγαλύτερη αντίσταση και δυσκολία. Η ίδια επιδιώκει να κάνει Skip τη Leg Day, όμως ο Personal Trainer της δεν την αφήνει, αφού, υποστηρίζει ότι είναι πολύ σημαντικό σημείο στο γυναικείο σώμα και πρέπει να είναι ορθά και αρμονικά γυμνασμένο. Στα χέρια, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους τρικέφαλους, γιατί δεν αντέχει να κοιτάει τον εαυτό της στον καθρέφτη και να δείχνουν χαλαροί, ενώ και τις πέντε ημέρες το set της περιλαμβάνει λίγες ασκήσεις για την πλάτη. Hint: Όταν ήταν μικρό κοριτσάκι, είχε πρόβλημα με τη στάση του σώματος της. Τέλος, δε ξεχνά το cardio πρόγραμμα της, γιατί πρέπει να ιδρώσεις, για να αδυνατίσεις.

Last But Not Least, το μυστικό της για αψεγάδιαστη φιγούρα: Να δημιουργήσεις ένα πρόγραμμα, στο οποίο να μπορείς να μείνεις πιστή. Η μία δικαιολογία φέρνει την άλλη και ξαφνικά, αντί για κοτόπουλο στο πιάτο σου βρίσκεται… Pizza.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#FableticsFriday About to go live with our Feb collection 💃 See you soon! 👀@fabletics

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Hudson (@katehudson) στις


 

 

And More