Kate Upton: Το “ζουμερό” μοντέλο αδυνάτισε! Τα 12 πράγματα που τη βοήθησαν να χάσει κιλά

Παρόλο που ήδη σου έχω εκδηλώσει τη μεγάλη μου αδυναμία στις αδύνατες κοπέλες, πρέπει να σου εκμυστηρευτώ ότι μου αρέσει η Kate Upton. Πολύ όμως! Είναι sexy, είναι γλυκιά και φυσικά με χυμώδεις καμπύλες. Με την πρώτη ματιά ίσως παρατηρήσεις το μεγάλο στήθος της, που έχει τρελάνει κορίτσια και αγόρια, με τη δεύτερη παρατηρείς τα πανύψηλα πόδια της, που ο Θεός της έδωσε απλόχερα, και με την τρίτη καταλήγεις να χαζεύεις το πανέμορφο πρόσωπό της, που αναμφισβήτητα βγάζει κάτι sexy αλλά και girly. Πρέπει να σου αναφέρω ότι παρά τις καμπύλες (που δεν συνηθίζουν να έχουν τα μοντέλα), εκείνη κατάφερε να κάνει πολλές φωτογραφίσεις για μεγάλα fitness περιοδικά αλλά και να εμφανιστεί σε αρκετά catwalks.

Η Kate όμως άλλαξε και δεν είναι πλέον το “ζουμερό” κορίτσι που όλοι ξέραμε, καθώς έχασε πολλά κιλά. Τώρα θα με ρωτήσεις πως τα κατάφερε, τι πρόγραμμα ακολούθησε, ποια είναι η δίαιτά της και τα σχετικά. Μην αγχώνεσαι και συνέχισε να διαβάζεις γιατί είμαι έτοιμη για ακόμα μια φορά να μοιραστώ μαζί σου όλες τις πληροφορίες και τα fitnees μυστικά αυτής της sexy σταρ. Να σε ενημερώσω ότι η συγκεκριμένη σταρ έριξε πολύ ιδρώτα για να μειώσει τον αριθμό στη ζυγαριά της. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που αν κοιτάξεις τον λογαριασμό της στο instagram θα παρατηρήσεις ότι γυμνάζεται ακατάπαυστα.

Το νεαρό μοντέλο λοιπόν είχε βοηθό σε αυτόν τον αγώνα, τον personal trainer Ben Bruno, ο οποίος έβγαλε ένα διατροφικό πλάνο και μια σειρά ασκήσεων για το σώμα της Kate, που εκείνη το ακολούθησε πιστά από ότι βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε.


1. Ήταν αποφασισμένη

Όταν η σταρ επισκέφτηκε τον Ben ήταν αποφασισμένη να αποκτήσει ένα fit σώμα και να κάνει οποιαδήποτε θυσία για αυτό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που όλοι οι διατροφολόγοι θεωρούν ως πιο σημαντικό το να είσαι προσηλωμένη στο στόχο σου για να καταφέρεις το καλύτερο δυνατό.

2. Έδωσε βάση στη δύναμη
Πέντε μέρες την εβδομάδα για περίπου μία έως δύο ώρες, το νεαρό μοντέλο έκανε κυκλικά προγράμματα με βάρη που γύμναζαν όλο της το σώμα και όχι συγκεκριμένα μόνο μια ομάδα μυών. Σύμφωνα με το Ben, πολλά κορίτσια φοβούνται να ακολουθήσουν αυτό το είδος γυμναστικής, καθώς πιστεύουν ότι δεν θα διώξουν μακριά το λίπος. Αν ακολουθήσουν όμως ένα σωστό πρόγραμμα, φτιαγμένο για το δικό τους σώμα μπορούν να δουν μεγάλα αποτελέσματα, όσα κιλά και αν ζυγίζουν.


3. Cardio

Φυσικά από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι cardio ασκήσεις που ενίσχυσαν την προσπάθειά της. Το κλειδί της επιτυχίας της είναι το τρέξιμο σε διάδρομο.


4. Η διατροφή

Η Kate θεωρεί ότι το 50% της μάχης που έδωσε ήταν η διατροφή. Για να δει όμως αυτά τα αποτελέσματα ακολούθησε ένα πλάνο που έχασε αργά και σταδιακά κιλά, ώστε να καταφέρει να τα διατηρήσει μετέπειτα και φυσικά να είναι υγιής.

5. Πρωτεΐνη
Από τα ημερήσια γεύματά της δεν έλειπε ποτέ η άπαχη πρωτεΐνη. Καθημερινά κατανάλωνε 170γρ. πρωτεϊνών, μέσα από λαχανικά, κοτόπουλο, γαλοπούλα και κεφτεδάκια.


6. Ζάχαρη και επεξεργασμένα τρόφιμα

Αυτά τα δύο έγιναν ο εχθρός της Kate. Ήταν ο λόγος για να μειώσει τις ημερήσιες θερμίδες και να είναι υγιής. Παρόλα αυτά μια φορά την εβδομάδα δικαιούταν ένα donut!

7. Βελτιωνόταν μέρα με τη μέρα
Στόχος της ήταν να αδυνατίσει και να ενδυναμώσει το σώμα της. Γι’ αυτό σταδιακά άρχισε να αυξάνει τα βάρη και την ώρα που έτρεχε στο διάδρομο. Επίσης, μείωσε κατά πολύ το διάλειμμα ανάμεσα στις ασκήσεις που εκτελούσε.


8. Είχε ενέργεια

Η αποφασιστηκότητα της Kate την έκανε να έχει καθημερινά ενέργεια, να εκτελεί σωστά τις ασκήσεις και να φτάνει τον εαυτό της στα άκρα. Αυτό κατ’ επέκταση τη βοηθούσε να κάψει περισσότερες θερμίδες μέσα στην ημέρα.

9. Είχε ανταγωνιστή
Η Kate είχε να ανταγωνιστεί μια άλλη πελάτισσα του Ben, με αποτέλεσμα να προσπαθεί να ξεπεράσει η μια την άλλη και να θέτουν συνεχώς στόχους. Όλο αυτό το “παιχνίδι” τις ώθησε στη σωστή εκγύμναση και διατροφή.


10. Γυμναστική με το σκύλο

Κάποιες φορές την εβδομάδα και μετά την προπόνηση, η Kate περπάταγε πολλά χιλιόμετρα με τη συντροφιά του αγαπημένου της σκύλου, ώστε να κάψει extra θερμίδες και να περάσει χρόνο μαζί του.

11. Είχε free day
Η Kate επέλεγε μια μέρα την εβδομάδα να απολαύσει ότι αναζητάει ο οργανισμός της και φυσικά να καταναλώσει χωρίς ενοχές το αγαπημένο της κρασί.


12. Έγινε η συνήθειά της

Για να καταφέρει να χάσει αυτά τα κιλά και να γυμναστεί, απέκτησε σωστό τρόπο σκέψης για τις τροφικές της επιλογές και την δομή της καθημερινότητάς της. Έμαθε να μετράει τις θερμίδες και τα λιπαρά και πως η γυμναστική ήταν αυτό που την χαλάρωνε και την ωθούσε στο στόχο της.

And More