Katherine Heigl! Tα fitness μυστικά της star του Grey’s Anatomy. Τι τρώει; Πως γυμνάζεται;

Η Katherine έχει γίνει το κορίτσι της ρομαντικής κομεντί… τη γνωρίσαμε στο Grey’s Anatomy, αλλά τη λατρέψαμε ακόμη περισσότερο στο “27 φορέματα”, το “Ugly Truth” ή την πολυσυλλεκτική “New Year’s Eve”! H 35χρονη ηθοποιός από την Αμερική είναι όμως γνωστή και για έναν ακόμη λόγο! Για την όμορφη σιλουέτα της. Ψάξαμε, αναζητήσαμε, βρήκαμε όλες τις λεπτομέρειες για τις fitness συνήθειές της και σου τις παραθέτουμε εδώ…


Οι υποχρεώσεις ενός star

Η Katherine ήταν λίγα χρόνια στο χώρο, κάνοντας την παρουσία της αισθητή μέσα από την επιτυχημένη σειρά Grey’s Anatomy, όταν ξεκίνησε την πορεία της στο σινεμά. Τότε ήταν που χρειάστηκε να μπει σε πρόγραμμα. Και για να το καταφέρει απευθύνθηκε στον ειδικό. Ο personal trainer των επωνύμων Harley Pasternak, ανέλαβε να σμιλέψει λίγο ακόμη το σώμα της Αμερικανίδας ηθοποιού εν όψει της ταινία Knocked Up.

“Η Katherine έχει ένα υπέροχο σώμα και το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη τόνωση” αναφέρει ο γυμναστής που είναι υπεύθυνος για το πρόγραμμα εξάσκησης μεταξύ άλλων και της Halle Berry, της Jessica Simpson και της Sheryl Crow.

Ορκισμένη εχθρός της δίαιτας!
Η Katherine βέβαια το είχε δηλώσει! “Σιχαίνομαι τις δίαιτες! Δεν το αντέχω όλο αυτό”! Αντιλαμβάνεσαι πως για εκείνη ήταν κομματάκι πιο δύσκολο να πειθαρχήσει σε συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής. Όμως η επαφή με τον personal trainer τη βοήθησε να δει τα θετικά μιας τέτοιας προσπάθειας. “Είχα συχνά πόνους στην πλάτη! Ξαφνικά το σώμα μου με στηρίζει όπως πρέπει. Ξυπνάω και λέω ‘Θεέ μου, δεν πιστεύω πως αυτό είναι το σώμα μου”! Αυτός είναι και ο λόγος που η Katherine προσπάθησε να κρατήσει από τότε τη διατροφή και τη γυμναστική της σε πιο… healthy επίπεδα.

Το πρόγραμμα διατροφής της
Η Heigl λοιπόν μπήκε στη μακρά λίστα των celebrity που γνώρισαν την 5 Factor Diet! Η φιλοσοφία της δίαιτας είναι πως με εύκολα, γρήγορα φαγητά και βασικό αριθμό το “5”, που μεταφράζεται σε πέντε γεύματα μέσα στην ημέρα, μπορεί κανείς να διορθώσει τα λάθη στη διατροφή και να χάσει κιλά.

Ο πίνακας που ακολουθεί περιλαμβάνει ένα ενδεικτικό ημερήσιο μενού της ηθοποιού, όπως το έφτιαχνε ο Harley Paternak.

/

Ο personal trainer υπολόγιζε μια “Cheat Day” κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, όπου η Heigls μπορούσε να επιλέξει μόνη της το γεύμα που ήθελε.

Τι γυμναστική ακολουθούσε;

Το πρόγραμμά της πριν την ταινία ήταν αρκετά έντονο, αφού για τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα ασκούνταν για 25 με 50 λεπτά την ημέρα. Δες στον πίνακα που ακολουθεί το πρόγραμμα που της είχε ετοιμάσει ο γυμναστής της.

/

Η σύγκριση…
Όπως και να έχει, η Heigl δεν είναι σαν τα άλλα κορίτσια του hollywood! Μπορεί να έβαλε κάπως τη γυμναστική στη ζωή της, όμως δεν θα γίνει ποτέ προτεραιότητά της! “Δεν έχω την πειθαρχία να γυμνάζομαι για δύο ώρες τη μέρα όπως η Jennifer Aniston, αλλά ούτε και να ζω με ταπεράκια όπως η Jessica Alba” δηλώνει προσθέτοντας: “Τώρα καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι για αυτά τα κορίτσια να δουλεύουν για το κορμί τους και τον βαθμό της αφοσίωσης που απαιτεί κάτι τέτοιο. Εγώ δεν είμαι έτσι. Είμαι πολύ τεμπέλα, μου αρέσει το φαγητό και εκτιμώ τον ελεύθερο χρόνο μου τόσο που δεν θα τον ξοδέψω κάνοντας γυμναστική”! Χμ… αυτή η ξανθιά γίνεται όλο και πιο συμπαθής, δεν συμφωνείς;

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Shakira
Katy Perry
Celebrity Fitness
Quotes

Gisele
Irina Shayk
Karlie Kloss


And More