Lauren Conrad! Το πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής ενός celebrity girl

Είναι από εκείνα τα κορίτσια που δεν μπορείς να προσδιορίσεις ακριβώς το επάγγελμά τους. Εκείνο που μπορείς απλά να πεις είναι πως κάποια στιγμή έκαναν το ντεμπούτο τους στην δημόσια ζωή και έκτοτε έμειναν ως περσόνες του lifestyle. Η Lauren έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της σε reality show το 2004. Από τότε εξελίχτηκε σε lifestyle icon, προβάλοντας και επικοινωνόντας τον ιδανικό – σύμφωνα με την ίδια πάντα – τρόπο ζωής. Και φυσικά o τρόπος ζωής έχει και τη Health & Fitness πλευρά του. Η Lauren Conrad μοιράζεται τα μυστικά της μαζί σου…

Αν θέλαμε να συμπεριλάβουμε όλα της τα μυστικά, θα έπρεπε να γράφουμε μέρες. Η Lauren είναι κυριολεκτικά αστήρευτη πηγή έμπνευσης για μια γυναίκα που θέλει να ξεκινήσει σωστή διατροφή και γυμναστική. Ξετρυπώσαμε λοιπόν στο blog της, το πιο πρόσφατο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής που ακολουθεί και η ίδια για να υποδεχτεί την άνοιξη fit και σέξι.

Τo Quick Fit Program της
Η Lauren είναι από τους celebrity που μοιράζονται δεκάδες μυστικά διατροφής και γυμναστικής. Συγκεκριμένα αυτή την εποχή έχει αναρτήσει στο προσωπικό της blog ένα πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής που θα ακολουθήσει για να απαλλαγεί από τις “αμαρτίες” των γιορτών. “Το παραδέχομαι! Είναι σχεδόν αδύνατο να κρατηθείς μακριά από το βάζο με τα cookie στις διακοπές των Χριστουγέννων. Και δηλώνω guilty as charged” αναφέρει με χιούμορ.

Το μενού λοιπόν που ακολουθεί είναι ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης για να αισθανθεί fit και υγιής ξανά. “Ένα πρόγραμμα διατροφής δεν πρέπει να το αντιμετωπίζεις σαν μια ακόμη δίαιτα, αλλά σαν αλλαγή τρόπου ζωής. Ο στόχος είναι να αισθάνεσαι καλά και να έχεις τέλεια εμφάνιση” εξηγεί η ίδια.

Διάλεξε ένα γεύμα από κάθε κάρτα για να φτιάξεις το καθημερινό σου πρόγραμμα διατροφής.
/

Lauren’s Tip:
Ένας καλός τρόπος να αυξήσεις τον μεταβολισμό σου είναι το πράσινο τσάι. Φρόντισε να το βάλεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα.

/

Lauren’s Tip
: Μην ξεχνάς να πίνεις πολύ νερό. Βάλε στόχο 60ml (1/3 του φλιτζανιού) νερό για κάθε κιλό σωματικού βάρους.

/

Lauren’s Tip: Μόλις σηκωθείς από το κρεβάτι το πρωί, απόλαυσε ένα ποτήρι νερό με στιμμένο λεμόνι. Φρόντισε να το κάνεις το λιγότερο 3 φορές την εβδομάδα.

ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ
Αν θέλεις η προσπάθειά σου να έχει αποτέλεσμα, η Lauren προτείνει να πεις ένα βροντερό ΟΧΙ στα παρακάτω. Το ίδιο κάνει κι εκείνη:

– Πες όχι στα γλυκά, τα είδη φούρνου (κρουασάν, τυρόπιτες) ή το παγωτό. Ιδανικά απόφυγε τελείως τη ζάχαρη
– Πες όχι στα αναψυκτικά. Θυμήσου: Χρειάζεσαι νερό!!!
– Πες όχι στο λευκό ψωμί
– Πες όχι στα τηγανιτά.
– Πες όχι στο φαγητό 2 με 3 ώρες πριν πέσεις για ύπνο. Ο οργανισμός σου θέλει χρόνο για να χωνέψει.

Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΗΣ LAUREN
Η Αμερικανίδα έχει στο πλαί της σε κάθε της βήμα τον Jarret. Ποιος είναι ο Jarret; Μα φυσικά ο personal trainer της που φροντίζει για το πρόγραμμα γυμναστικής της. Δες στο βίντεο που ακολουθεί μερικές σκήσεις για τέλειους κοιλιακούς, όπως τις παρουσιάζει η Lauren μαζί με τον Jarret.

Lauren’s Tip: “Ο personal trainer μου, Jarett Del Bene, προτείνει να απολαύσεις ένα γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνη, αμέσως μετά τη γυμναστική” αναφέρει. Ακόμη κι ένα shake πρωτεΐνης θα κάνει τη δουλειά υπέροχα.

Tώρα σε ό,τι αφορά στην συγκεκριμένη περίοδο και στα πλαίσια του Quick fit program, η Lauren έχει να επιλέξει μεταξύ διαφόρων ειδών εξάσκησης. Δες τη λίστα παρακάτω. Όπως καταλαβαίνεις μόνο μία μέρα από όλη την εβδομάδα δεν περιλαμβάνει γυμναστική στο πρόγραμμά της.

– 30 λεπτά τρέξιμο ή 1 ώρα έντονο περπάτημα
– Περπάτημα εναλλάξ με sprint ανά λεπτό για 20 λεπτά
– 1 ώρα yoga, kickboxing, Pilates ή πεζοπορία
– 30 λεπτά ασκήσεις ενδυνάμωσης χωρίς βάρη

ΕΞΥΠΝΑ SNACKS ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ
“Όταν ο πολύς κόσμος σκέφτεται σνακ, συνήθως στο μυαλό του έρχονται πατατάκια, μπισκότα ή επιδόρπια με κρέμα γάλακτος. Όμως τα snack δεν είναι μικρά γεύματα, αλλά μια ελαφριά μπουκιά μέχρι το επόμενο γεύμα” αναφέρει η Αμερικανίδα star.

“Ποια είναι η δική μου χρυσή τομή; Ειλικρινά τσιμπολογάω έξυπνα σνακ όλη την ημέρα. Με βοηθά να παραμένω ικανοποιημένη. Αντί να μένεις νηστική, καλύτερα να πάρεις ένα θρεπτικό σνακ. Θα βοηθήσει το μεταβολισμό σου να πάρει μπρος και το σώμα σου να καίει θερμίδες” συμπληρώνει η Lauren.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΝΑ ΣΝΑΚ ΤΗΣ LAUREN
/

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Top 10 Star Secrets
2012

Nτορέττα Παπαδημητρίου
Σίσσυ Φειδά

Michelle Obama
Daria Werbowy
Λάουρα Νάριες


And More