Margot Robbie: Η ηθοποιός με την εντυπωσιακή εμφάνιση στα Oscar αποκαλύπτει τα fitness μυστικά της

Κάθε φορά που παρευρίσκεται σε τελετή των Oscar, κόβει την ανάσα του κοινού και των φωτογράφων με την εμφάνισή της. Απόδειξη: το εντυπωσιακό μαύρο Saint Laurent φόρεμα που επέλεξε να φορέσει την προηγούμενη Κυριακή. Η Margot χωρίς αμφιβολία, είναι μια δυναμική προσωπικότητα και μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση. Το sexy σώμα της άλλωστε ενθαρρύνει την αίσθηση αυτή που έχει για τον εαυτό της. Εδώ σου έχουμε όλα τα info για τη διατροφή και τη γυμναστική της.

Όχι ένα ακόμα skinny girl…
Πέρα από αυτήν την απαράμιλλη ομορφιά του προσώπου της, η Margot έχει και ένα πολύ γυναικείο και δυνατό σώμα με καμπύλες. Δεν ανήκει δηλαδή στην κατηγορία των skinny κοριτσιών, γιατί όπως λέει και η ίδια δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της τόσο αδύνατο. Άλλωστε όπως αποκαλύπτει, έχει μεγάλη αγάπη στο junk food.

Οι ”αμαρτίες” της Margot
Η ηθοποιός που είχε την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Leonardo DiCaprio, ακολουθεί μια διαφορετική μέθοδο στη διατροφή της. Επειδή δεν θέλει να καταπιέζει τον εαυτό της, όταν νιώθει την ανάγκη για junk food, ενδίδει χωρίς τύψεις. Τα αγαπημένα της είναι τα burgers, οι τηγανιτές πατάτες και η μπύρα. Σε αυτά τα τρία μπορεί πολύ εύκολα να υποκύψει.

Οι θυσίες της πριν από κάθε ταινία
Όταν όμως πρέπει να προετοιμαστεί για μία ταινία, εκεί βάζει όρια στην όρεξη και την πείνα της. Όπως κατάλαβες, κόβει τελείως το έτοιμο φαγητό και ακολουθεί προσεκτικά ένα ισορροπημένο πρόγραμμα, πλούσιο σε φρούτα και λαχανικά. Αντιλαμβάνεται πως η σωστή διατροφή είναι απαραίτητη για την υγεία και ότι η αυστηρές δίαιτες δεν είναι λύση για να αδυνατίσεις. Και για αυτό άλλωστε δεν τις ακολουθεί.


Τρέξιμο, ποδήλατο και πολύ περπάτημα
Η 24χρονη star αγαπά το τρέξιμο και το περπάτημα. Καθώς όπως λέει με το τρέξιμο μπορεί να ελέγχει το βάρος της και να μειώνει την ένταση και το stress. Μόνη λοιπόν ή παρέα με μια φίλη της, πηγαίνει για jogging στο πάρκο σχεδόν κάθε ημέρα. Και το ποδήλατο όμως ανήκει στα αγαπημένα της sport, καθώς γυμνάζει πολύ καλά τα πόδια της.

What about Ice Hockey?
Ένα ακόμα σπορ που βρίσκει ενδιαφέρον η Margot και το οποίο μπορεί να σε παραξενέψει, είναι το Ice Hockey. Το συγκεκριμένο άθλημα επειδή παίζεται στον πάγο, χρειάζεται μεγάλη δύναμη από όλους τους μύες με αποτέλεσμα να γυμνάζεται συνολικά όλο το σώμα. Είναι και αυτό ένα είδος αεροβικής άσκησης, όπως πιστεύει και η ίδια, που βοηθά να καις γρηγορότερα θερμίδες.

Ο τρόπος για να χαλαρώσει το σώμα της
Τι άλλο κάνει ακόμα η όμορφη Margot για να γυμνάσει το σώμα της; Κοιλιακούς, Yoga και ασκήσεις διάτασης. Όπως λέει και η ίδια, η Yoga τη βοηθά να χαλαρώσει το σώμα και το πνεύμα της ενώ οι διατάσεις λειτουργούν ως ”καταπραΰντικό” στους μύες της μετά από κάθε άσκηση.

Όπως κατάλαβες η νεαρή ηθοποιός από την Αυστραλία είναι λιγάκι τυχερή. Μάλλον ανήκει στις γυναίκες με τον καλό μεταβολισμό που μπορούν να τρώνε άφοβα έτοιμο φαγητό γιατί θα το κάψουν αμέσως. Παρόλα αυτά έχει και αυτή τις στιγμές της και όταν νιώθει την ανάγκη να χάσει άμεσα κιλά, ψάχνει κάθε τρόπο για να το επιτύχει. Κυρίως όμως με ασφάλεια!

Read More

And More