Megan Fox: Η αυστηρή δίαιτα και το ιδιαίτερο πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί!

Κατάφερε να πάρει τον πρώτο της ρόλο σε ηλικία 15 ετών, ενώ πριν καν κλείσει τα 23 είχε κατορθώσει να γίνει ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή στους “Transformers”. Σήμερα, είναι μητέρα τριών παιδιών και single, αφού, αν υπήρχε μία είδηση που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό ήταν αυτή του χωρισμού της από τον Brian Austin Green μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας. Pause. Ας εστιάσουμε σε κάτι διαφορετικό: η Megan Fox έχει τρία μικρά παιδιά και η φιγούρα της παραμένει τόσο καλλίγραμμη! Ποια είναι τα fitness μυστικά της;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox💙 (@meganfox_time) στις

Η διατροφή της

Σε αντίθεση με πολλές άλλες σταρ, η Megan δηλώνει φαν του οργανωμένου τρόπου διατροφής, καθώς έτσι μπορεί να γνωρίζει καλύτερα τι ακριβώς καταναλώνει και προσφέρει στον οργανισμό της. Ειδικότερα, ακολουθεί πολύ αυστηρά τον κανόνα των πέντε μικρών γευμάτων μέσα στην ημέρα, προκειμένου να ενεργοποιεί συνεχώς το μεταβολισμό της. Όμως, για να αισθάνεται ελεύθερη, το πρόγραμμα της έχει μία free day, για να απολαμβάνει τις ατασθαλίες της.

Ένας από τους βασικούς κανόνες στη διατροφή της είναι να μην παραλείπει το πρωινό της, το οποίο είναι πλούσιο σε πρωτεϊνούχες τροφές. Έτσι, η μέρα της ξεκινά γεμάτη από θρεπτικά στοιχεία και ένα συνδυασμό τροφών, που της εξασφαλίζει ότι δεν θα πεινάσει ξανά πολύ σύντομα. Τέλειο;

Τι δεν λείπει ποτέ από το πιάτο της;

  • τα φρούτα και τα λαχανικά, τα οποία απολαμβάνει σε μορφή smoothies.
  • ασπράδια αυγών
  • ψητό σολομό με βραστά λαχανικά.
  • ανάλατα αμύγδαλα, τα οποία αξιοποιεί και σε άλλα της φαγητά.

Τι έχει αφαιρέσει από το μενού της;

  • τους υδατάνθρακες, που βρίσκονται στα ζυμαρικά και σε όλες τις τροφές που κάνουν την κοιλιά σου να φουσκώνει.
  • τα γλυκά, που, όσο και αν της άρεσαν σε πιο μικρή ηλικία, πλέον, αποτελούν παρελθόν, επειδή συνήθισε σε ένα διαφορετικό τρόπο διατροφής.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@daily_megan_fox_posts) στις

Η γυμναστική της

Μάλλον το πέντε είναι ο αγαπημένος της αριθμός. Γιατί το λέω αυτό; Την απάντηση σου τη δίνει ο Personal Trainer της, Harley Pasternak, σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Το πρόγραμμα γυμναστικής της χωρίζεται σε πέντε φάσεις: πρώτο βήμα είναι μία πεντάλεπτη προθέρμανση σε cardio ρυθμό, το δεύτερο στάδιο περιλαμβάνει ασκήσεις με αντιστάσεις και σχοινιά για το κάτω μέρος του σώματος. Το τρίτο στάδιο περιλαμβάνεις ασκήσεις κορμού και γενικότερα του άνω μέρους του σώματος. Συνεχίζει με την εκγύμναση της πλάτης και το πρόγραμμα της ολοκληρώνεται με πέντε λεπτά χαλαρού jogging για αποφόρτιση και ξεκούραση των μυών”.

Κάθε άσκηση περιλαμβάνει 20 επαναλήψεις, ενώ το διάλειμμα επιτρέπεται μόνο όταν ένα στάδιο ολοκληρωθεί πλήρως. Η Megan επαναλαμβάνει το συγκεκριμένο πρόγραμμα τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ όταν ο ρόλος της απαιτεί άψογη φυσική κατάσταση, μπορεί να φτάσει και τις πέντε. Ooof! Τελικά, όντως οι τέλειες σιλουέτες κόποις κτώνται.

Τέλος, επειδή το ποδήλατο της θυμίζει τα παιδικά της χρόνια, δεν παραλείπει δύο φορές την εβδομάδα ένα δυναμικό spinning class, έχοντας στα ηχεία την δική της αγαπημένη Playlist. Work It Out, Girl!

 

And More