Meghan Markle: Η ιδιαίτερη διατροφή και το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί

Η Meghan Markle επανήλθε στο Ηνωμένο Βασίλειο και ταυτόχρονα και στη ζωή μας. Η θαρραλέα της απόφαση να αφήσει τα καθήκοντα του… Βασιλείου, για να μπορεί η ίδια και το παιδί της να ζήσουν πιο ελεύθερα και ανεξάρτητα μονοπώλησε το ενδιαφέρον του δημοσιογραφικού (και όχι μόνο) κόσμου τους τελευταίους μήνες. Ελάχιστοι περίμεναν ότι το αγαπημένο εγγόνι της Βασίλισσας Ελισάβετ και σύζυγος της Meghan, Harry, θα τολμούσε να πραγματοποιήσει την κίνηση αυτή.

Και, όμως, συνέβη! Αυτό το γνωρίζεις πολύ καλά. Πριν από λίγες ημέρες, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ εμφανίστηκαν ξανά σε βρετανικό έδαφος, με τη συνάντηση τους με τη Βασίλισσα να δημιουργεί νέες φήμες και ερωτηματικά. Οι στιλιστικές επιλογές της Meghan εντυπωσίασαν! Εμάς, όμως, στη στήλη αυτή, μας τράβηξε την προσοχή η σιλουέτα της, η οποία βρίσκεται στην καλύτερη της φόρμα. Πάμε, λοιπόν, να ρίξουμε μία ματιά στα Fitness μυστικά που ακολουθεί η πρώην (πλέον και επισήμως) Δούκισσα του Σάσεξ.

 

Η διατροφή της

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) στις


Προσπαθώ να ακολουθώ μια vegan ή vegetarian διατροφή, πέντε ημέρες την εβδομάδα, ώστε να μπορώ να απολαμβάνω με την καρδιά μου ότι θέλω τα Σαββατοκύριακα, χωρίς να επηρεάζονται τα κιλά μου. Βέβαια, σημαντικό ρόλο παίζει και το γεγονός ότι γυμνάζομαι, οπότε ό,τι τρώω θα το “κάψω” με τη γυμναστική. Θεωρώ αυτονόητο ότι δικαιούμαι να τρώω δύο φορές την εβδομάδα ό,τι επιθυμεί το στομάχι μου, από την στιγμή που αρκετές φορές, μέσα στην εβδομάδα, γυμνάζομαι” δηλώνει σε συνέντευξη της.

Τι θα βρεις στην κουζίνα της; Smoothies, χούμους, σπόρους chia, πράσινο χυμό και γάλα αμυγδάλου ή καρύδας.

Τι περιλαμβάνει το καθημερινό της μενού; Η μέρα της ξεκινά με ένα πλήρες smoothie χωρίς ζάχαρη, αλλά με φράουλες, φρούτα του πάθους, μούρα, εκχύλισμα βανίλιας και γάλα αμυγδάλου. Όταν η ώρα γίνει μεσημβρινή, η Meghan απολαμβάνει ένα τεράστιο μπολ με πράσινη σαλάτα (από την οποία δε λείπει η ρόκα), κίτρινο τυρί, χυμό από ρόδι ως dressing και πολύσπορο ψωμί. Το βραδινό της γεύμα είναι και το κυρίως της: μακαρονάδα με θαλασσινά (με ιδιαίτερη αδυναμία στην αστακομακαρόναδα) και ένα μικρό ποτήρι από ροζέ κρασί.

Σε τι δεν μπορεί να αντισταθεί; Στο καλό κρασί και στο παγωτό σε… χωνάκι.

 

Η γυμναστική της

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) στις


Αγαπημένο της άθλημα; Η Yoga, η οποία αποδεικνύεται συνήθεια οικογενειακή. Συγκεκριμένα, η μαμά της εργαζόταν ως Yoga Instructor, με την αδυναμία στο πρόσωπο της να μετατρέπεται σε αδυναμία στο συγκεκριμένο είδος γυμναστικής. Τα τελευταία χρόνια, έχει μυηθεί στη Vinyasa Yoga, την οποία ακολουθεί τρεις φορές την εβδομάδα, σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με πολλά κεριά, ώστε πέρα από το σώμα, να χαλαρώνει και το πνεύμα.

Η γυμναστική της δε σταματά εκεί! Η ίδια προσπαθεί καθημερινά να κάνει χαλαρό jogging, προκειμένου να αποβάλλει το περιττό άγχος, να χαλαρώνει, αλλά και να διώχνει από πάνω της, τις περιττές τοξίνες.

Τέλος, η Meghan δοκιμάζει και τις ασκήσεις τύπου Pilates. Ο Personal Trainer της, σε συνέντευξη του, αποκάλυψε ότι η αγαπημένη star έχει ενθουσιαστεί με τη μέθοδο Megaformer. Ένα μηχάνημα που συνδυάσει τις Pilates με διάφορες ασκήσεις τύπου Bodybuilding.

And More