Monica Bellucci: “Φάε σωστά, κοιμήσου καλά και κάνε πολύ σεξ”. Τα fitness μυστικά της

Είναι το μεγαλύτερο κορίτσι σε ταινία του James Bond. Ανατρεπτική, επαναστατική, ακομπλεξάριστη και συμφιλιωμένη με την ηλικία της. Η Μόνικα Μπελούτσι, δέχτηκε με μεγάλη χαρά τον ρόλο της στη νέα ταινία Spectre, κι ας είναι το πρώτο κορίτσι του πράκτορα 007 ηλικίας 51! Σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκάλυψε πώς διατηρεί αυτό το σέξι σώμα αλλά και όλα τα μυστικά της μοναδικής ομορφιάς της… και πίστεψέ με έχουν μεγάλο ενδιαφέρον!

Πρώην μοντέλο με καταγωγή από την Ιταλία και χωρίς καμία αισθητική επέμβαση πάνω της, η Μόνικα είναι αυτό που λέμε με απλά λόγια “Δώρο Θεού”. Δεν έχει μόνο τις τέλειες αναλογίες (ακόμα και σήμερα), αποπνέει και έναν αισθησιασμό, έναν ερωτισμό, ένα sex appeal που μπορεί να γοητεύσει ακόμα και μια γυναίκα. Υπάρχει άλλωστε κάποια που δεν την θαυμάζει; Αυτό θα ήταν ιεροσυλία.

Η γυμναστική που κάνει
Συνειδητοποιημένη, προσγειωμένη και ρεαλίστρια λέει πως δεν είναι από τις γυναίκες που αγχώνονται με τα κιλά και την ηλικία τους. Αγαπά το σώμα της και ξέρει μέχρι πού φτάνουν τα όρια της. Γυμνάζεται αλλά όχι τόσο συχνά. “Για ένα μήνα κάνω Pilates πολύ τακτικά και τον επόμενο μήνα δεν κάνω τίποτα. Έχω όμως ένα λάστιχο που παίρνω μαζί μου στα ξενοδοχεία όπου μένω και κάνω κάποιες ασκήσεις μόνη μου” λέει η ηθοποιός ενώ μάθαμε πως της αρέσει πολύ και η κολύμβηση, στην οποία αφιερώνει 45 λεπτά κάθε φορά.

Αγαπά το καλό φαγητό αλλά αγαπά και το μέτρο
Βέρα Ιταλίδα, λατρεύει τα παραδοσιακά πιάτα της πατρίδας της και αγαπά να τρώει ζυμαρικά, λαχανικά και παρμεζάνα. Η Μόνικα δεν κάνει συμβιβασμούς στη διατροφή της. Τρώει τις αγαπημένες της γεύσεις αλλά δηλώνει τυχερή: “Μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης μου, επέστρεψα στα κιλά μου πολύ γρήγορα χάρη στη δουλειά. Γενικά έχω πολύ ενέργεια και γρήγορο μεταβολισμό. Αγαπώ όμως το φαγητό και δεν είμαι τόσο αδύνατη”. Ισορροπία, μέτρο, πολλά συχνά γεύματα και αρκετό νερό. Αυτά είναι τα μυστικά της.

Η μικρή θυσία για τον James Bond
Όπως είπαμε σαν γνήσια Ιταλίδα, λατρεύει τα ζυμαρικά. Στην νέα ταινία του James Bond όμως υποδύεται μια γυναίκα απελπισμένη, θλιμμένη που υποφέρει μέσα της. Για να είναι πιο πειστική λοιπόν, έπρεπε να κόψει τελείως τα ζυμαρικά για να αδυνατίσει και να μπουν τα μάγουλά της μέσα όπως λέει!

Το μυστικό που την κάνει να νιώθει δυνατή
Η φιλοσοφία της: “Φάε σωστά, κοιμήσου καλά και κάνε πολύ σεξ”. Ένα μότο που ακολουθεί και από ότι φαίνεται είναι αποτελεσματικό! Η ίδια δηλώνει πως δεν είναι συνεπής σε τίποτα. “Δεν καπνίζω αλλά μπορεί να κάνω ένα τσιγάρο μια στο τόσο. Δεν πίνω αλλά μπορεί να πιω ένα ποτήρι κρασί” δηλώνει κάνοντας μας να τη θαυμάζουμε ακόμα περισσότερο για την ειλικρίνεια της.

Ο χρόνος είναι φίλος της!
Διάσημη μητέρα με δύο κόρες στα 51 της χρόνια. Την τρομάζει ο χρόνος; Αγαπώ την ηλικία μου δεν θα ήθελα να είμαι 20 χρόνων” λέει και συνεχίζει “η μητρότητα είναι μια νέα πραγματικότητα που δεν πρέπει να σε φοβίζει. Την αποδέχεσαι και μόνο έτσι μπορείς να συνεχίσεις. Ελπίζω να ζήσω πολύ ακόμα για να την απολαύσω”. Είναι προφανές πως ο χρόνος δεν την τρομάζει, ούτε οι φυσικές αλλαγές στο σώμα της… ούτε καν η εμμηνόπαυση:“Το σώμα θα αρχίσει να τρελαίνεται λίγο αλλά έτσι είναι. Δεν με αγχώνει. Τέρμα τα βάσανα με την περίοδο πια!”

Ομορφιά χωρίς νυστέρι
Δεν έχει κάνει πλαστική ούτε καν botox! Δεν κατακρίνει όμως και τις γυναίκες που το κάνουν γιατί όπως λέει σημασία έχει να αισθάνεσαι εσύ όμορφα με τον εαυτό σου. “Κάνε ό,τι χρειάζεσαι. Απλά με εξυπνάδα!” συμβουλεύει τις γυναίκες και λέει πως το δικό της μικρό μυστικό υγείας και ομορφιάς είναι κάποιες κρέμες προσώπου, πολύ ύπνος και σωστή ενυδάτωση.

“Είμαι σέξι;” αναρωτάται τέλος, και συνεχίζει “Δεν ξέρω. Κάνω αυτό που κάνω. Εάν προκαλώ, δεν φταίω εγώ. Δεν το ελέγχω. Είμαι αυτή που είμαι.” Λόγια μιας πραγματικής femme fatale!

And More