Οι καλλίγραμμες διάσημες που ορκίζονται ότι… δεν κάνουν δίαιτα!

Μπορεί κάθε Σαββατοκύριακο να ψάχνεις τη δίαιτα που θα ξεκινήσεις από… Δευτέρα, υπάρχουν, όμως, μερικά – πολύ καλλίγραμμα – κορίτσια που έχουν αφαιρέσει τη λέξη αυτή από το λεξιλόγιο τους εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Εκείνα που δεν μπορούν να υποταχθούν σε ένα συγκεκριμένο διατροφικό πρόγραμμα με περιορισμούς. Ναι, ζουν ανάμεσα μας! Ας τα γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από τα fitness μυστικά τους… 

Jennifer Aniston

(@jenniferaniston)

Η Rachel που αγάπησες μέσα από τα κλασικά “Φιλαράκια” δεν ενθουσιάστηκε ποτέ με την ιδέα της δίαιτας. Όπως είχε αποκαλύψει και στο περιοδικό “People US”, για τις ανάγκες των ρόλων, χρειάστηκε να ακολουθήσει αυστηρές δίαιτες μόλις δύο φορές στην καριέρα της. Από τότε; Ποτέ ξανά. Έτσι, απολαμβάνει τις ατασθαλίες της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ακολουθεί το βασικό κανόνα του βραδινού: σερβίρεται τουλάχιστον τέσσερις ώρες πριν κοιμηθεί ή αν είναι το κυρίως της ημέρας, φροντίζει από το πρωί μέχρι εκείνη τη στιγμή να τρέφεται με μικρά γεύματα ή σνακ.

Cara Delevigne 

(@caradelevigne)

Η αδυναμία της; Τα μπέργκερ, τα οποία μπορεί να απολαμβάνει όσο συχνά θέλει, αφού το διάσημο μοντέλο γυμνάζεται όχι μία και δύο, αλλά πέντε φορές συνολικά την εβδομάδα, με κάθε της Workout Session να είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ίδια και να διαρκεί πάνω από μία ώρα. Πάντως, πληροφοριακά, κράτησε στο πίσω μέρος του μυαλού σου, ότι όσο βρισκόταν στο team της Victoria’s Secret, η ίδια ακολούθησε δύο αυστηρές detox δίαιτες, απλά για να αποτοξινωθεί από τις ατασθαλίες που είχε κάνει μερικές ημέρες, πριν από το show.

Taylor Swift

(@taylorswift)

Εντυπωσιακά ψηλή, ασυναγώνιστα αδύνατη. Κάπως έτσι μπορείς να περιγράψεις το ταλαντούχο αυτό κορίτσι που, χάρις στα γονίδια της, δεν χρειάστηκε να στερηθεί και πολλά από τα αγαπημένα της φαγητά, για να αδυνατίσει. Ο μεταβολισμός της, της επιτρέπει το βασικό: να ικανοποιήσει τις υπογλυκαιμίες για δύο – τρεις ημέρες και την επομένη απλά να φάει λιγότερο, για να ισορροπήσει τις θερμίδες της και να επανέλθει στη σιλουέτα της asap.

Jennifer Lawrence

(@teamjen)

Ο ρόλος της στο “Red Sparrow” την έκανε να συνειδητοποιήσει δύο πράγματα: (α) ότι αγαπάει πολύ τις ταινίες μυστηρίου και (β) ότι η λέξη “δίαιτα” δεν της ταιριάζει καθόλου. Πρώτη της και τελευταία φορά. Μιας και πρωταγωνιστεί σε αρκετές ταινίες, η ίδια προτιμάει να καταναλώνει μέσα στην ημέρα αρκετές τροφές πλούσιες σε πρωτείνη, για να έχει ενέργεια. Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει σε αρκετές συνεντεύξεις το να είναι συνέχεια αδύνατη δεν ανήκει στους βασικούς της στόχους.

Bar Refaeli 

(@barrefaeli)

Once a top-model, always a top model. Ακόμα, και τα τελευταία χρόνια, που η ίδια είναι μακριά από τα catwalks και τις δίαιτες, συνεχίζει να τρώει υγιεινά – συνήθεια που είχε από την παιδική της ηλικία. Παρ’όλα αυτά, συνεχίζει να απολαμβάνει και το αγαπημένο της σοκολατούχο ρόφημα, αφού το πρόγραμμα Pilates που ακολουθεί, της επιτρέπει να “κάψει” κάθε του θερμίδα.

Emma Stone

(@emmastoneoffl)

Η ηθοποιός που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τους ρόλους της, εκτός από ταλέντο, έχει την τύχη να διατηρείται πάντα λεπτή, οτιδήποτε και αν απολαύσει. Είναι ο σωματότυπος της. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, γιατί δεν έχει χρειαστεί να ακολουθήσει μία συγκεκριμένη δίαιτα. Παρ’ όλα αυτά, η κάθε της ημέρα ξεκινάει με ένα χορταστικό πρωινό, για να έχει ενέργεια και να μην πεινάει μετά συνέχεια.

Zoe Saldana 

(@zoesaldana)

Η τεράστια αγάπη της για το φαγητό – και η όρεξη της για γυμναστική – δεν της επέτρεψαν στιγμή να ακολουθήσει ένα αυστηρό διατροφικό μενού. Θέλοντας, όμως, να δώσει το σωστό παράδειγμα στα τρία της παιδιά, άρχισε να προσθέτει υγιεινά στοιχεία, όπως παραδείγματος χάρη φρούτα και λαχανικά, σε κλασικές συνταγές. Smart Girl!

And More