Οι πιο ακραίες προπονήσεις και δίαιτες που έχουν κάνει ποτέ οι σταρ! Θα τις δοκίμαζες;

Είναι κάποιες φορές που οι σταρ ξεπερνούν τα όρια. Για να πετύχουν το στόχο τους, να αδυνατίσουν και να γυμναστούν καταφεύγουν σε ακραίες καταστάσεις. Όχι καταστάσεις που μπορεί να φέρουν σε κίνδυνο την υγεία και το σώμα τους, αλλά λίγο καταπιεστικές και δύσκολες που πρέπει να έχεις τεράστια επιμονή και υπομονή για να τα καταφέρεις. Υπάρχουν λοιπόν, κάποιες διάσημες που όταν πρόκειται να παίξουν ένα ρόλο ή να κάνουν κάποια εμφάνιση επιλέγουν ακραία είδη γυμναστικής και διατροφής για να είναι σε άψογη φόρμα. Υπάρχουν βέβαια και άλλες, που αυτό είναι κομμάτι της καθημερινότητάς τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει αποτέλεσμα, μόνο που θα πρέπει να έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο και τα σωστά άτομα να σε καθοδηγήσουν.

Η Scarlett Johansson, η Khloe Kardashian, η Kate Upton, η Natalie Portman, η Demi Lovato, η Beyoncé και η Julianne Hough αποκάλυψαν τα πιο extreme πράγματα που έχουν κάνει ή που κάνουν για να έχουν αυτό το σώμα που βλέπουμε τώρα.

 

Scarlett Johansson

Η ηθοποιός για το ρόλο της στην ταινία Avengers έπρεπε να είναι σε άψογη φόρμα για τους εξής λόγους: α) γιατί έπρεπε να πολεμάει τους εχθρούς και να κάνει ακροβατικές κινήσεις και β) γιατί έπρεπε να φοράει μια σούπερ στενή στολή που διέγραφε κάθε σημείο του σώματός της.

Η ίδια για να καταφέρει να χάσει κάποια κιλά ακολούθησε μια vegan διατροφή, μένοντας μακριά από το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, ενώ σε προπόνηση έκανε MMA και πολεμικές τέχνες, TRX, άρση βαρών, γρήγορο τρέξιμο και 90 λεπτά αερόβιο πρόγραμμα αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα. Λίγο σκληρό αν δεν είσαι επαγγελματίας γυμναστής.

 

Khloe Kardashian

Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια έχει εμμονή με τη γυμναστική και τη σωστή διατροφή. Η Khloe κάθε φορά που γυμνάζεται φοράει μια “sauna suit” και όχι φόρμα. Πρόκειται για μια στολή που καλύπτει όλο το σώμα και σε κάνει να ιδρώνεις περισσότερο από ότι θα ίδρωνες και να καις περισσότερες θερμίδες. Σύμφωνα με τους ειδικούς όμως, αυτή η στολή δεν έχει μόνιμα αποτελέσματα και μπορεί να σε αφυδατώσει, αφού κατά βάση χάνεις υγρά από το σώμα.

 

Kate Upton

Το μοντέλο του Sports Illustrated γυμνάζεται έξι φορές την εβδομάδα από μια ώρα τουλάχιστον. Η Kate ακολουθεί μια κυκλική προπόνηση που περιλαμβάνει βάρη, σχοινιά TRX, άσκηση σανίδα και άρσεις θανάτου. Η τελευταίες πρόκειται για ασκήσεις με βάρη που αφορούν τα πόδια και τους γλουτούς και είναι τόσο δύσκολες όσο ακούγονται. Το παρανοϊκό σε αυτήν την προπόνηση είναι ότι η Kate δεν ξεκουράζεται ούτε λίγα δευτερόλεπτα ανάμεσα στις ασκήσεις.

 

Natalie Portman

Ένα χρόνο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του “Black Swan”, η ηθοποιός ξεκίνησε να γυμνάζεται με τη διάσημη χορεύτρια μπαλέτου Mary Helen Bowers, πέντε ώρες την ημέρα (OMG!!). Η ίδια έκανε έντονες ασκήσεις στην μπάρα και ακολουθούσε προπόνηση για επαγγελματίες χορευτές, ενώ ταυτόχρονα έκανε γυρίσματα και για άλλες ταινίες (ξανά OMG!!). Τελικά το γυμναστήριο δεν είναι ο μοναδικό χώρος για να γίνεις fit.

 

Demi Lovato

H τραγουδίστρια έχει δηλώσει ότι το γυμναστήριο “Unbreakable Gym” στο Λος Άντζελες είναι ο παράδεισός της. Για την ακρίβεια, περνάει εκεί 4 ώρες την ημέρα. Η προπόνησή της περιλαμβάνει 90 λεπτά πολεμικές τέχνες, έπειτα ακολουθεί ασκήσεις για τόνωση σε όλο το σώμα που περιλαμβάνει πολλές και γρήγορες επαναλήψεις με λίγα βάρη και στο τέλος για 30 λεπτά κάνει ασκήσεις για ανάκτηση των μυών.

 

Beyoncé

Για να είναι σε φόρμα και να “χτίσει” τις αντοχές της, η Queen Bey συνεργάστηκε με τον προπονητή Marco Borges, ο οποίος σχεδίασε ένα έντονο πρόγραμμα προπόνησης, το οποίο περιλαμβάνει boxing, ασκήσεις με σχοινιά TRX, kettlebells και sprint, πολλές φορές την εβδομάδα.

 

Julianne Hough

Αν έχεις 8 ώρες την ημέρα για να τις αφιερώσεις στη γυμναστική, τότε ίσως η προπόνηση της Julianne σου ταιριάζει. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια ακολουθεί μια προπόνηση που περιλαμβάνει χορό, τρέξιμο και βάρη για 5 ημέρες την εβδομάδα και 8 ώρες την κάθε μέρα, όπως σου προανέφερα. Παρόλα αυτά, αν δεν έχεις τη σωστή τεχνική ή έστω καθοδήγηση, είναι πολύ εύκολο να τραυματίσεις το σώμα σου με αυτό το πρόγραμμα.

And More