Pippa Middleton! Τι γυμναστική κάνει; Τι τρώει; Μάθε τα fitness μυστικά της…

Όλοι όσοι είδαμε τον πριγκηπικό γάμο σχολιάσαμε τα οπίσθιά της. Οι γυναίκες τα ζηλέψαμε. Πώς μπορούμε να τα αποκτήσουμε; Με ποια δίαιτα; Ποια γυμναστική;


Όλα ξεκίνησαν από αυτό το πλάνο…. Η αδερφή και παράνυφος “έκλεψε” αρκετή από τη λάμψη της νύφης και έκανε το βασιλικό γεγονός ιδιαίτερα ενδιαφέρον και για τα ανδρικά βλέμματα. Τα οπίσθιά της έγιναν θέμα συζήτησης κι από τότε η Pippa Middleton έγινε αναγνωρίσιμη παντού.

Τόνοι από μελάνι έχουν χυθεί για τη σέξι αδερφή της Δούκισσας του Μπάκινχαμ. Στιλιστικές επιλογές, πρώην σχέσεις, επικύνδυνα απροκάληπτο φλερτ με τον πρίγκηπα Χάρι και βέβαια πάνω από όλα: Πώς μπορεί να έχει αυτά τα υπέροχα οπίσθια; Ποιο είναι το μυστικό της;

Σχολική Αγωγή…
Η μικρή αδερφή της Kate φοίτησε στο Κολλέγιο Marlborough, όπου και συμμετείχε ενεργά σε κάθε αθλητική δραστηριότητα. Μάλιστα φαίνεται πως η Pippa πήρε υποτροφία για τις αθλητικές της επιδόσεις. Τότε, στα εφηβικά της χρόνια η δεσποινίς Middleton λάτρευε το χόκεϊ επί χόρτου.

Το Jogging στην καθημερινότητά της
Τι κι αν όλα τα φώτα είναι εδώ κι ένα χρόνο περίπου στραμμένα σε εκείνη και την οικογένειά της; Η Pippa θα φορέσει το μπλουζάκι και το σορτσάκι της και θα βγει σε κάθε ευκαιρία στους δρόμους του Λονδίνου για το καθημερινό της jogging. Άλλωστε είναι και δεινός δρομέας. Το περασμένο Καλοκαίρι συμμετείχε σε αγώνες Τρίαθλου όπου έτρεξε 5 χιλιόμετρα.

Αργότερα, μέσα στο Φθινόπωρο δεν δίστασε να ανέβει στα Highlands της Σκωτίας και να λάβει μέρος και στους αγώνες Τριάθλου που διοργανώνονταν εκεί.


Ice Skating

Αν και η πόζα στην οποία την συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός τον περασμένο Δεκέμβριο δεν αποκαλύπτει άνθρωπο που “έχει τον αέρα” της παγωμένης πίστας, η Pippa λατρεύει το πατινάζ.

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πως το πατινάζ είναι υπέροχη καρδιαγγειακή άσκηση που σφίγγει όλο το σώμα και βέβαια τονώνει πόδια και γλουτούς. Μια μικρή ερευνούλα στο διαδίκτυο μας αποκάλυψε πως 1 ώρα Dancing On Ice καίει για εσένα 400 θερμίδες.

Σκι στο βουνό!
Η Pippa Middleton δεν χάνει ευκαιρία να γυμναστεί… Η αθλητική της αντοχή και διάπλαση είναι εντυπωσιακή και κατά πάσα πιθανότητα εξηγεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Πριν μερικούς μήνες βρέθηκε στη Σουηδία και έλαβε μέρος στον Μαραθώνιο σκι, όπου διήνυσε 5 ολόκληρα μίλια με τα πέδιλα του σκι στα πόδια. Ε, αν αυτό δεν το λες γυμναστική ικανή να σε κάνει το κορίτσι για το οποίο μιλάει όλος ο κόσμος, τότε τι είναι;

Άλλωστε η αγάπη για το σκι είναι στο DNA της. Σύμφωνα με πληροφορίες και η Kate, όπως φυσικά και ο πρίγκηπας William, δεν χάνουν ευκαιρία να κάνουν σλάλομ στο βουνό.

Αγάπη για την κολύμβηση και το τένις
Κι επειδή το σκι και το πατινάζ δεν μπορεί να είναι η γυμναστική της ρουτίνα -ειδικά το Kαλοκαίρι- η Pippa λατρεύει το κολύμπι, αλλά και το τένις. Και τα δύο είδη εξάσκησης αποτελούν εξαιρετική καρδιαγγειακή άσκηση και φυσικά μοναδικό τονωτικό για τους κοιλιακούς και τα χέρια!

Και με τη διατροφή τι γίνεται;
Οι φήμες μιλούν για πολύ αυστηρή διατροφή. Όλα τα καλά ενημερωμένα gosssip site και tabloids στην Μεγάλη Βρετανία γράφουν πως κάνει αποχή από τους υδατάνθρακες. Ακόμη και όταν παραγγέλνει σάντουιτς, φροντίζει να μην είναι με ψωμί, αλλά τυλιγμένο σε λαχανικά. Λέτε να έχει υιοθετήσει και αυτή τη Dukan Diet που ακολούθησε η μητέρα της Carol λίγο πριν τον γάμο του αιώνα;

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Kate Middleton Nάντια Μπουλέ Ιωάννα Πηλιχού

Κρυσταλλία Lady Gaga Elle McPherson

And More