Πώς διατηρείται η sexy Eva Mendes; Κάνει τη δίαιτα του τζιν…

Οι εξωτικές επιρροές στο DNA της δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Ο κουβανικός αέρας διαγράφεται στις καμπύλες και το υπέροχο πρόσωπό της. Κι αν σήμερα διανύει το 40ο έτος της ηλικίας της, η υπέροχη σιλουέττα της μπορεί να κάνει ακόμη και μικρότερές της να πρασινίσουν από τη ζήλια τους. H Eva Mendes έφερε πριν από μερικές μέρες στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Ryan Gosling. [ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΕΔΩ]

Εμείς έχουμε τα μυστικά διατροφή της, πριν φυσικά μείνει έγκυος. Διάβασέ τα και θα δεις πως, ένα sex symbol ξέρει καλά να διατηρείται σε φόρμα. Ποιο είναι το μυστικό με το τζιν, που σίγουρα θα επιστρατεύσει για να επιστρέψει στα κιλά της πριν την εγκυμοσύνη;

Τα μυστικά της διατροφής της
Η Eva δηλώνει φανατική υπέρμαχος της σωστής και υγιεινής διατροφής: “Σε ό, τι έχει να κάνει με το σώμα μου, δίνω περισσότερη προσοχή από μέσα προς τα έξω! Αυτό σημαίνει πως όλα εξαρτώνται από το τι τρώω, πως τροφοδοτώ το σώμα μου και πόσο νερό πίνω. Δεν τρώω κρέας, αλλά τρώω πολύ ψάρι και μαύρο ρύζι” αναφέρει.

Κι εκεί που πιστεύεις πως δεν μπορεί να υπάρχει αυτό το τέλειο, στο πρόγραμμα διατροφής της δεν κρύβει την αγάπη της για το ψωμί. “Λατρεύω όμως και το ψωμί. Ο κόσμος συχνά μένει έπκληκτος όταν τρώω ψωμί στο εστιατόριο!”

Σε κάθε περίπτωση όταν νιώθει πως “ξεφεύγει” φροντίζει να τα… βάψει μαύρα. Όχι δεν παθαίνει κατάθλιψη, ούτε το ρίχνει στη μαύρη σοκολάτα και το παγωτό! “Απλά, προτιμώ ψωμί ολικής άλεσης. Όταν νιώθω πως το έχω παρακάνει, τα “βάφω μαύρα” –οπότε αποφεύγω τα λευκά ζυμαρικά, το λευκό ρύζι και το άσπρο ψωμί και όλα είναι πολύ απλά για μένα”

Η Eva και η γυμναστική
Μπορεί η Κούβα να της κληροδότησε υπέροχους γλουτούς και καμπύλες, όμως δεν είναι όλα θέλημα Θεού. Είναι σαφώς και αποτέλεσμα σκληρής προπόνησης και γυμναστικής. “Επισκέφτομαι το γυμναστήριο 3 με 4 φορές την εβδομάδα και κάνω λίγα βάρη, χωρίς όμως πολλές επαναλήψεις, με στόχο όλα τα σημεία του σώματος” αναφέρει.

Σε γενικές γραμμές το πρόγραμμά της περιλαμβάνει:

– Ασκήσεις με βάρη για περίπου 30′ λεπτά

– Καρδιαγγειακές ασκήσεις, όπως χαλαρό jogging και τρέξιμο τουλάχιστον 35′ λεπτά

– Ασκήσεις yoga δύο φορές την εβδομάδα. Προτιμά την μέθοδο Astanga Yoga, παρά το γεγονός πως όπως παραδέχεται ο yoga instructor της, είναι εκείνος που θα διαμορφώσει το πρόγραμμά της ανάλογα με τις προσωπικές της ανάγκες.

“Με την καρδιαγγειακή άσκηση καταφέρνω να έχω σφιχτούς μύες, χωρίς να το παρακάνω, ενώ παράλληλα η yoga μου προσφέρει την ευλυγισία που επιθυμώ” αναφέρει η star του Ηollywood.

Ποιες είναι οι συμβουλές της σε σένα
Παρά το γεγονός πως στα 37 της χρόνια διατηρεί ένα σώμα που θα ζήλευε ακόμη και μια γυναίκα πολύ μικρότερή της, δεν νιώθει πως μπορεί ακόμη να αποτελέσει “πρότυπο” για τους άλλους.

“Ο όρος πρότυπο με τρομάζει λίγο γιατί έχω ακόμη δρόμο και πολλά να μάθω”. Παρόλα αυτά συμπληρώνει πως “αν όμως μπορούσα να ενθαρρύνω κάποιες γυναίκες να αποδεχθούν τον εαυτό τους και να νιώθουν καλά με το σώμα τους, παρά να στενοχωριούνται για εκείνο που δεν έχουν, τότε θα ήμουν πανευτυχής. Αν αυτό σημαίνει πως είμαι πρότυπο, τότε είμαι ok με τον χαρακτηρισμό” εξηγεί.

Και ιδού το μυστικό της για σένα. Η Eva δεν ανεβαίνει εύκολα στη ζυγαριά. Άλλωστε το να πάρει 2 – 3 κιλάκια δεν την ανησυχεί. Αντίθετα κάνει την “δίαιτα του τζιν”, όπως η ίδια την αποκαλεί: “Έχω πάντα τζιν παντελόνια νούμερο 27, αλλά και άλλα σε νούμερο τζιν 28, όταν έχω λίγα παραπάνω κιλά. Δεν επιτρέπω όμως στον εαυτό μου να πέσει κάτω από το 27, ούτε βέβαια να φορέσει μεγαλύτερο παντελόνι από νούμερο 29 – είναι αυτό που λέω Δίαιτα του τζιν” εξηγεί η όμορφη ηθοποιός.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου Νάσια Μυλωνά
Brooklyn Decker

///

Suki Waterhouse
Kendall Jenner
Oι χυμοί και τα smoothies
που πίνουν οι celebrities!

///

And More