Πως διατηρούνται αδύνατες οι σταρ! Μάθε τα μυστικά τους

Τις βλέπεις στα media και μένεις με το στόμα ανοιχτό. Τις βλέπεις σε instagram και αναρωτιέσαι τι κάνουν αυτές οι σταρ κι έχουν τόσο μα τόσο τέλειο σώμα. Ναι μεν από πίσω κρύβεται μια ολόκληρη ομάδα που τις επιμελείται (διατροφολόγοι, γυμναστές), αλλά οι ίδιες έχουν κάποια μικρά μυστικά που ορκίζονται σε αυτά, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Μικρά μυστικά που τις βοηθούν να αδυνατίζουν, να “σώσουν” τις ατασθαλίες, να παραμείνουν σε φόρμα. Και, ναι μπορείς να τα κάνεις κι εσύ. Δεν είναι κάτι extreme, ούτε κάτι δύσκολο. Είναι απλές και αποτελεσματικές συμβουλές που μπορείς εύκολα να εντάξεις στην καθημερινότητά σου, χωρίς να νιώθεις ότι στερείσαι κάτι. Εξάλλου οι σταρ ξέρουν από διατροφή, κι αυτό φαίνεται από την απίστευτη σιλουέτα τους.

Η Kate Middleton, η Kate Hudson, η Demi Moore, η Claudia Schiffer, η Angelina Jolie, η Sharon Stone, η Kylie Minogue, η Gisele Bundchen, η Heidi Klum και η Madonna, παίρνουν τη θέση του καθηγητή κι εμείς τις παρακολουθούμε με προσοχή, μαθαίνοντας τα fitness secrets τους.

 

Kate Middleton

Η Δούκισσα του Cambridge αποκάλυψε ότι αυτό που τη διατηρεί αδύνατη είναι ο μικρός George και η Charlotte. “Κυνηγώντας” τα δύο της άτακτα παιδιά, καίει αρκετές θερμίδες και κάνει μια μορφή αερόβιας άσκησης. Για μυική ενδυνάμωση επιλέγει να κάνει γιόγκα.

 

Kate Hudson

Η Kate Hudson έχει μια φανταστική σιλουέτα και τη ζηλεύουμε για αυτό. Η ίδια ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή και μια φορά την εβδομάδα απολαμβάνει ένα γεύμα που της αρέσει πολύ. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το sushi! Μια επιλογή με πολλή πρωτεΐνη και λίγες θερμίδες.

 

Demi Moore

Η Demi αποφεύγει τα γλυκά με πολλές θερμίδες. Πως καλύπτει όμως, την όρεξή της για γλυκό; Τρώει φέτες μήλου αλειμμένες με φυστικοβούτυρο. Και γλυκό και υγιεινό.

 

Claudia Schiffer

Το supermodel των 90s ξεκινάει τη μέρα του τρώγοντας μόνο φρούτα μέχρι το μεσημεριανό γεύμα. Η μέρα της τελειώνει με ένα βραδινό που απαρτίζεται μόνο από βραστά λαχανικά.

 

Angelina Jolie

Η διάσημη ηθοποιός ακολουθεί μια διατροφή που περιέχει μόνο γεύματα στον ατμό. Επίσης, για να διατηρείται στα κιλά της έχει κόψει τη ζάχαρη.

 

Sharon Stone

Η Sharon διατηρεί την επίπεδη κοιλιά της τρώγοντας για σνακ μόνο δαμάσκηνα. Τα δαμάσκηνα ενεργοποιούν τη λειτουργία του εντέρου και προσφέρουν στον οργανισμό βιταμίνη Ε, η οποία βοηθάει στην στην πρόληψη των ρυτίδων!

 

Kylie Minogue

Η γνωστή τραγουδίστρια ακολουθεί τη δίαιτα που είναι χαμηλή σε γλυκαιμικό δείκτη κάνε κλικ εδώ και δες τι είναι). Παρόλα αυτά, επιβραβεύει τον εαυτό της με κόκκινο κρασί και μαύρη σοκολάτα.

 

Gisele Bundchen

Σύμφωνα με δηλώσεις του πιο ακριβοπληρωμένου μοντέλου ένα από τα μυστικά της είναι να φτιάχνει πολύ καυτερά φαγητά. Το καυτερό τσίλι που προσθέτει έχει μηδέν θερμίδες, ενεργοποιεί το μεταβολισμό και καίει το λίπος.

 

Heidi Klum

Το ξύδι βοηθάει στη μείωση της όρεξης, γι ‘αυτό και η Heidi Klum πίνει ένα κουταλάκι του γλυκού μηλόξυδο πριν από κάθε γεύμα, για να φάει λιγότερο.

 

Madonna

Η pop star έχει δηλώσει ότι πίνει καθημερινά νερό καρύδας, το οποίο έχει μηδέν λιπαρά, την ενυδατώνει και ενισχύει το μεταβολισμό της.

And More