Priyanka Chopra: To απόλυτο it girl του 2019 μοιράζεται τα Fitness μυστικά της!

Αν υπάρχει ένα κορίτσι που μάθαμε και μας απασχόλησε πολύ μέσα στη χρονιά που τελειώνει αυτό είναι σίγουρα η Priyanka Chopra. Νέα, όμορφη, so stylish και με ένα εντυπωσιακό κορμί, η σύζυγος του Nick Jonas έχει πολλούς λόγους να είναι το απόλυτο it girl του 2019. Και κάτι μου λέει ότι θα “τραβήξει” όλα τα βλέμματα πάνω της και τη νέα δεκαετία. Άλλωστε, όπως ήδη σου είπα, έχει όλα τα προσόντα για να τα καταφέρει. Πώς, όμως, καταφέρνει να διατηρεί την αξιοζήλευτη φιγούρα της;

Η διατροφή της

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

🍏 . 📷: @sebkimstudio @vanityfair

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) στις


«Ευτυχώς δεν έχω την τάση να παίρνω βάρος και μπορώ να τρώω όσο θέλω, κάτι που είναι μια ευλογία σε αυτόν τον κλάδο.  Δεν κάνω πραγματικά μια δίαιτα. Αν βάλω μερικά κιλά αρχίζω να τρώω σαλάτα, πρωτεΐνες και σούπες. Διαφορετικά, αν αισθάνομαι ότι είμαι σε καλή κατάσταση, είμαι εντάξει με cheeseburgers και pizza» δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξη της στους Times της Ινδίας. Οπότε, τι να την κάνει τη δίαιτα, όταν έχει τέτοιο μεταβολισμό;

«Η καθημερινή μου διατροφή αποτελείται από φαγητά όπως chapati, λαχανικά, σούπες, σαλάτες, ρύζι, dal και πολλά φρούτα. Επίσης, πίνω πολλούς χυμούς, smoothies και νερό. Στην πραγματικότητα, το νερό είναι απαραίτητο για όλους, τουλάχιστον 10 ποτήρια ημερησίως, συχνά το υπερβαίνω αυτό, αλλά κάνει θαύματα στο δέρμα. Προσπαθώ, επίσης, να τηρώ τον κανόνα των 5 γευμάτων μέσα στην ημέρα, τα οποία απολαμβάνω σε διάστημα 3 ωρών το προηγούμενο από το επόμενο» συμπληρώνει.

Όμως, τι κάνει, όταν η λιγούρα της “χτυπά” την πόρτα; Όσο και να μην το πιστεύεις, η Priyanka δεν περιορίζεται. Απολαμβάνει (με μέτρο) την αγαπημένη της Pizza Μαργαρίτα, αλλά και τα ζουμερά Burgers, στα οποία δε λέει “όχι”.

Η γυμναστική της

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

In between sets.. #selfiefirst #trainingday 🤦🏽‍♀️😂

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) στις

Αν και προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για το πρόγραμμα γυμναστικής της. Η ίδια, εξάλλου, παραδέχεται σε πρόσφατη συνέντευξη της, ότι, την τελευταία περίοδο, άρχισε να γυμνάζεται απλά για να γίνει fit, όπως ο σύζυγος της.

«Δεν είμαι παθιασμένη με το γυμναστήριο, αλλά ασκούμαι τακτικά για να διατηρήσω το σώμα μου. Πρέπει να γυμνάζεσαι για να είσαι υγιής και όχι για να φοράς μικρότερο νούμερο στα ρούχα. Είμαι υπέρμαχος του WellBeing και οι προπονήσεις μου διαρκούν περίπου 45 – 50 λεπτά, γιατί φοβάμαι την υπερβολή.» δηλώνει και πριν προλάβουμε να βάλουμε τελεία, συμπληρώνει:

«Προσπαθώ να γυμνάζομαι 3 φορές την εβδομάδα, αλλά, αν ο ρόλος μου το απαιτεί, ακολουθώ πολύ αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής, ακόμα και 7 ημέρες την εβδομάδα. Είναι η δουλειά μου και δε θα την άλλαζα με τίποτα»

Τι γυμναστική κάνει τελικά; Η ίδια έχει αγαπήσει ιδιαίτερα τη Yoga, τόσο για την ευλυγισία που της χαρίζει, όσο και για την ευρύτερη στάση ζωής που πρεσβεύει. Παράλληλα, δεν παραλείπει την αερόβια άσκηση, όσο και τις ασκήσεις με αντιστάσεις, οι οποίες επικεντρώνονται στην περιοχή των γλουτών και της κοιλιάς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

When in doubt.. make it red.. @voguemagazine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) στις

And More