Rita Ora: Ώρα να μάθουμε τα fitness μυστικά της!

Το φετινό καλοκαίρι “ξέκλεψε” ένα μέρος των διακοπών της και απόλαυσε τα καταγάλανα νερά της χώρας στο νησί με την ιταλική φινέτσα και ιδιοσυγκρασία, την Κέρκυρα. Χαλάρωσε, ξεκουράστηκε, φόρεσε μόνο το μαγιό της και εμείς -για ακόμη μία φορά- θαυμάσαμε το εντυπωσιακά καλλίγραμμο σώμα της. Ποια είναι τα μυστικά της; Τι προσέχει στη διατροφή της και πόσο συχνά γυμνάζεται; Ήγγικεν η ώρα να μάθουμε τα μυστικά της Rita Ora!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RITA ORA (@ritaora) στις

 

Η διατροφή της

Αν και η ίδια έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις… διατροφικές ατασθαλίες, η δημοφιλής τραγουδίστρια ακολουθεί ένα συγκεκριμένο μενού, το οποίο της “αφήνει” free τα ενδιάμεσα σνακ.

Έτσι, στο πρωινό της πιάτο θα βρεις 1/2 φλιτζάνι δημητριακά με γάλα αμυγδάλου, δύο βραστά αυγά με σπαράγγια και ένα καφεδάκι -συνήθως ζεστό- χωρίς ίχνος ζάχαρης. Για μεσημεριανό, η Rita Ora συνδυάζει κοτόπουλο ή ψάρι με βραστά λαχανικά ή αρακά. Οι ώρες “περνούν” και φθάνει η ώρα του βραδινού. Τότε, η ίδια επιλέγει 200 γρ. ψάρι με μισή πατάτα και λίγα λαχανικά με άφθονο λεμόνι και μπαχαρικά, τα οποία ενεργοποιούν τον μεταβολισμό σε χρόνο ντε – τε.

Ποιες τροφές δεν καταναλώνει -σχεδόν- ποτέ; Όπως στον καφέ, έτσι και από την υπόλοιπη διατροφή της απουσιάζει η ζάχαρη, αλλά και κάθε είδους αρτοσκεύασμα, κυρίως το λευκό ψωμί.

Σε τι δεν μπορεί να αντισταθεί; Με την ίδια να έχει τρελή αδυναμία στα… ζυμαρικά, κάθε της επαγγελματικό ταξίδι στην Ιταλία “φαντάζει” μετατρέπεται σε βόμβα υδατανθράκων. Άσε που η Rita είναι το κορίτσι που θα δοκιμάσει  -και θα τιμήσει- την παραδοσιακή κουζίνα κάθε χώρας που επισκέπτεται.

Πώς σώζει τις ατασθαλίες; Ευτυχώς, έχει βρει τη λύση, για να επανέρχεται γρήγορα στη σιλουέτα της. Χρειάζεται μία μόνο εβδομάδα, κατά την οποία θα γυμνάζεται σε πιο εντατικούς ρυθμούς και θα καταναλώνει μόνο τα γεύματα στο μενού της. Σαν να μην έγινε τίποτα…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RITA ORA (@ritaora) στις

 

Η γυμναστική της 

Όπως κάθε Pop-Star που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και η Rita Ora ακολουθεί πιστά τις συμβουλές και το εξατομικευμένο πρόγραμμα που της ετοίμασε ο Personal Trainer της.

Μπορεί να μην γυμνάζεται κάθε ημέρα, αφού, έτσι, όπως υποστηρίζει, κρατάει τον εαυτό της σε ισορροπία, όμως, όταν πατάει τα πόδια της στο Fitness Room, το κάνει ολοκληρωτικά. Της αρέσει το τρέξιμο, άσκηση που κάνει για 30 λεπτά σε κάθε της εμφάνιση επί του… γυμναστηρίου και οι ασκήσεις τύπου cardio.

Το πρόγραμμα της περιλαμβάνει ασκήσεις τύπου squats, ροκανίσματα κοιλιακών και σανίδα, επαναλήψεις με σχοινάκι, ασκήσεις με αντιστάσεις για τα χέρια της. Δεν το λες εύκολο το πρόγραμμα, ειδικά αν σκεφτείς ότι δεν είναι και τρελή fan της γυμναστικής.

Φέτος, το καλοκαίρι δοκίμασε και αγάπησε τα water – sports. Λες να συνεχίσει και του χρόνου;

 

And More