Scarlett Johansson: Η γυμναστική και η vegan διατροφή που έκανε για την ταινία “Avengers: Infinity War”

Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει ακόμα, πρέπει να σου πω ότι η νέα ταινία της MarvelAvengers: Infinity War” παίζεται τώρα στους κινηματογράφους, κάτι που σημαίνει ότι η sexy Scarlett Johansson κάνει δυναμικό comeback με το ρόλο της σαν Black Widow. Η αλήθεια είναι ότι η Scarlett χρειάστηκε να περάσει αρκετές ώρες στο γυμναστήριο και να χτίσει μια δυνατή σιλουέτα για να καταφέρει να πάρει μέρος σε όλες αυτές τις επικίνδυνες αποστολές, τις δολοφονίες και στις μάχες. Ναι και όμως, η ηθοποιός έπρεπε να πάρει στα σοβαρά τη φυσική της κατάσταση, για αυτό κι έδωσε βάση στη γυμναστική και ακόμα περισσότερο στη διατροφή. Εξάλλου, ακόμα και όταν βλέπεις το σώμα της σε αυτήν τη τόσο στενή στολή, καταλαβαίνεις ότι δεν είναι τα γονίδια ή η φύση που της έδωσε αυτό το σώμα, αλλά η σκληρή προπόνηση και η ισορροπημένη δίαιτα. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι η ίδια έχει ήδη περάσει μια εγκυμοσύνη, κάτι που σημαίνει ότι έχει έρθει αντιμέτωπη και με την μεγάλη αύξηση των κιλών.

Προς τα κάτω λοιπόν, θα δούμε όλα όσα έκανε εντός γυμναστηρίου αλλά και τι διατροφή ακολούθησε για να έχει αυτό το σούπερ σώμα, σύμφωνα με τον personal trainer της Bobby Strom, ο οποίος τη βοήθησε να έχει μια τέλεια σιλουέτα και για την ταινία Avengers, αλλά και για το Iron Man 2!

ΑΕΡΟΒΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ

Όταν ο Bobby έπρεπε να φτιάξει το πρόγραμμα ασκήσεων της Scarlett, δημιούργησε μια αερόβια προπόνηση υψηλής έντασης, χρησιμοποιώντας έναν δυνατό εξοπλισμό που περιλάμβανε σχοινιά από TRX, λάστιχα ενδυνάμωσης και βαράκια.

Πόση ώρα γυμναζόταν;
Σύμφωνα με τον προπονητή της, για να δει αποτελέσματα έπρεπε να επισκέπτεται το γυμναστήριο 90 λεπτά τη φορά. Κάτι που σημαίνει ότι γυμναζόταν περίπου μια ώρα και τριάντα λεπτά.

Ποια ήταν τα αποτελέσματα;
Η συγκεκριμένη προπόνηση συνδυάζει τέλεια το κάψιμο λίπους και τη γράμμωση, όπως και την ενδυνάμωση της καρδιάς. Το μυστικό είναι η cardio άσκηση και οι ασκήσεις με βάρη που θεωρούνται η καλύτερη προπόνηση.

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

Οι παραπάνω πληροφορίες αφορούσαν καθαρά τη σωματική αλλαγή που ήθελε η Scarlett να δει πάνω της. Παρόλα αυτά, έπρεπε να εμπλουτίσει το πρόγραμμά της με extra ασκήσεις που θα τη βοηθούσαν να φέρει εις πέρας αυτόν το ρόλο και θα την έκαναν ικανή και ευέλικτη να πραγματοποιήσει όλα αυτά τα ακροβατικά που βλέπουμε να κάνει στην ταινία.

Τι έκανε ακριβώς;
Η Scarlett έκανε προπόνηση MMA και πολεμικές τέχνες, για να γίνει πιο δυνατή, πιο δυναμική και να αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει, αυτό ήταν αρκετά επώδυνο.

Η ΑΥΣΤΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Έχουμε ακούσει και διαβάσει πολλές σταρ να ακολουθούν μια αυστηρή διατροφή πριν από μια ταινία, ή φωτογράφιση ή video clip. Το ίδιο λοιπόν, έκανε και η Scarlett, αφού σύμφωνα με όσα δήλωσε προσπαθούσε να τρώει μόνο υγιεινά και να μένει πιστή στη Vegan διατροφή. Κάτι που σημαίνει ότι δεν έτρωγε:

  • Κρέας
  • Ψάρια
  • Θαλασσινά
  • Αυγά
  • Γαλακτοκομικά
  • Μέλι

Η γλυκιά ατασθαλία!
Ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής δεν γίνεται να πετύχει αν δεν υπάρχουν “επιβραβεύσεις”. Έτσι και η ηθοποιός, απολάμβανε μια στο τόσο ένα ή δύο κομμάτια vegan cake με σοκολάτα.

Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ… ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑ!

Πολλές σταρ αποκαλύπτουν ότι η μετριοπάθεια είναι το κλειδί σε μια ισορροπημένη διατροφή. Δηλαδή τρως από όλα, αλλά μόνο λίγο!

Ποια είναι η άποψη της Scarlett για αυτό;
Η ηθοποιός δεν συμφωνεί με αυτό και πιστεύει ότι αν υπάρχει κάτι στη διατροφή σου που δεν σου επιτρέπει να φτάσεις το στόχο σου και να αδυνατίσεις, τότε θα πρέπει να το απαρνηθείς εντελώς. Η ίδια για παράδειγμα, είχε μεγάλη αδυναμία στο τυρί, αλλά λόγω των λιπαρών και των θερμίδων που έχει που έχει έπρεπε να το “κόψει”. Αυτό που κάνει πλέον, είναι μόνο να το μυρίζει!

Άλλο ένα θέμα με τα fitness μυστικά των σταρ έφτασε στο τέλος του! Αν θέλεις δες το trailer της ταινίας “Avengers: Infinity War” και αποφάσισε αν θα το δεις στη μεγάλη οθόνη τις επόμενες μέρες!

https://www.youtube.com/watch?v=gQrkvZeE3Uc

And More