Selena Gomez: Πώς κατάφερε να χάσει 9 κιλά σε ένα μήνα; Τι διατροφή και τι γυμναστική κάνει;

Οι φωτογραφίες με το μπικίνι και τις ασυνήθιστες καμπύλες για τη Selena Gomez, στις αρχές του καλοκαιριού, μας έκαναν όλους να απορήσουμε για το τι συνέβη στη νεαρή σταρ. Τελικά τα παραπάνω κιλά ήταν αποτέλεσμα της κορτιζόνης, της οποίας αναγκάστηκε να πάρει λόγω του λύκου, μιας αυτοάνοσης πάθησης που αντιμετωπίζει. Η Selena όμως είναι δυνατό κορίτσι και μέσα σε ένα μήνα κατάφερε να χάσει 9 κιλά! Πώς; Εδώ σου έχουμε όλες τις πληροφορίες για το πώς κατάφερε να επανέλθει στα κιλά της και να αποκτήσει ξανά σέξι σιλουέτα.

Μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών, η όμορφη σταρ δέχτηκε αρκετά επικριτικά σχόλια για τα περιττά της κιλά και ακόμα και τώρα που κατάφερε να επανέλθει, οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο για εξαντλητικές και στερητικές δίαιτες. Τελικά η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.

Η διατροφή που τη βοήθησε να χάσει τα κιλά
Η Selena έβαλε σκοπό να αποκτήσει ξανά τη σέξι αδύνατη σιλουέτα της μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Έκοψε τελείως το junk food -το οποίο έχει παραδεχτεί μικρότερη ότι είχε εθισμό- και “καθάρισε” ολοκληρωτικά τη διατροφή της. Μόνο φρέσκα φρούτα, λαχανικά και ψάρι και καθόλου πια τηγανιτές πατάτες, μπέργκερ και milkshakes.

Τι περιλαμβάνει όμως η δίαιτά της;
– Πρωινό: 2 αυγά με μια φέτα μαύρο ψωμί/ομελέτα με μανιτάρια, κρεμμύδια, τυρί και ένα ποτήρι φυσικό χυμό
– Μεσημεριανό: γαλοπούλα/κρέας με άπαχη πρωτεΐνη. Μόνο σπιτικό φαγητό.
– Σνακ: φρούτο
– Βραδινό: ψάρι με φρέσκα λαχανικά

Τι γυμναστική κάνει;
Η Selena τρελάθηκε! Ξεκίνησε να γυμνάζεται σαν fit maniac καθημερινά με personal trainer και να κάνει cardio 2 φορές την ημέρα, από μία ώρα. (Ίδρωσα και μόνο στην ιδέα). Cardio βέβαια έκανε πάντα, μιας και η 21χρονη τραγουδίστρια πιστεύει πως είναι η ιδανική άσκηση για να κάψεις πολλές θερμίδες και να αυξήσεις την αντοχή και τη δύναμή σου.

Επίσης της αρέσει το τρέξιμο, το ποδήλατο και το cross training. Και φυσικά ο χορός! Η φύση του επαγγέλματός της βλέπεις, δεν της αφήνει περιθώρια για άλλη επιλογή. Βέβαια τα μαθήματα χορού που παρακολουθεί, συνδυάζουν μπαλέτο, pilates και κάποιες ασκήσεις sterching.


Εθισμός στο junk food και τις σοκολάτες

Το πρώην κορίτσι του Justin Bieber, έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε κλινική εξαιτίας της κακής διατροφής που ακολουθούσε. Όπως έχει δηλώσει, κατανάλωνε με μανία junk food και άπειρες σοκολάτες και γλυκά κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να προκαλέσει προβλήματα στην υγεία της.

Φαίνεται λοιπόν πως η μικρή Selena σοβάρεψε και κατάλαβε επιτέλους πόσο σημαντική είναι η ισορροπημένη διατροφή στην υγεία της. Για αυτό το λόγο, αντικατέστησε ό,τι ανθυγιεινό και επιβαρυντικό για το βάρος της έτρωγε μέχρι πρότινος, με θρεπτικά και χαμηλά σε θερμίδες τρόφιμα. Αν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις λένε…

And More