Selena Gomez! Το πρώην κορίτσι του Justin Bieber μεγάλωσε. Τα fitness μυστικά της

Στην Αμερική το να είσαι παιδί-θαύμα είναι κάτι σαν… προθάλαμος για να γίνεις superstar. Μέτρα celebrities που μεσουράνησαν στο τραγούδι και τον κινηματογράφο και θα δεις πως είναι must να κάνεις καριέρα από τα πέντε! Michael Jackson, Drew Barrymore, Britney Spears, Christina Aguilera, Pink, Miley Cyrus και πολλοί ακόμη που αν τους αναφέρω όλους θα πρέπει να διαβάζεις ονόματα για ώρες. Ένα τέτοιο παιδί θαύμα που εξελίσσεται σε super star είναι η Selena Gomez.

Το πρώην κορίτσι του Justin Bieber έχει κάνει τεράστια επιτυχία στο τραγούδι, είναι μια από τους stars των ΗΠΑ με το μεγαλύτερο fanbase στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει πρωταγωνιστήσει ή εμφανιστεί ήδη σε δεκάδες παραγωγές της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Ποια είναι τα μυστικά της για τέλεια σιλουέτα; Τι σχέση έχει η σκηνική της παρουσία με το fintess routine της; Ποιο ήταν εκείνο το γεγονός που την έκανε να βάλει το health and fitness πιο ενεργά στη ζωή της; Τα πάντα για τις fitness συνήθειες της 22χρονης σταρ.

Η εποχή του Junk Food
Η Selena είναι μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και 12 χρόνια κι ας είναι μόλις 22 ετών. Για χρόνια λοιπόν και όσο ήταν ακόμη μικρή θεωρούσε πως η σωστή διατροφή δεν είναι και τόσο απαραίτητη. Αυτό τουλάχιστον έδειχναν οι δηλώσεις της. “Τρώω junk food! Είμαι από το νότο και λατρεύω το μεξικάνικο, τα ζυμαρικά με βούτυρο και τα τηγανητά” δήλωνε ευθαρσώς. Παραδεχόταν βέβαια πως προσπαθεί. “Προσπαθώ πότε, πότε να προσφέρω στο σώμα σου κάτι υγιεινό…”. Όλα αυτά μέχρι τον Ιούνιο του 2011, όταν μετά την εμφάνισή της σε τηλεοπτική εκπομπή κατέρρευσε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Η διάγνωση; Κακή διατροφή, χαμηλός σίδηρος και αφυδάτωση.

Η είδηση έκανε τεράστιο κρότο, με τα περιοδικά να μιλούν ακόμη και για κρυφή εγκυμοσύνη -βλέπεις τότε η Selena διατηρούσε σχέση με τον Justin- και φυσικά τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν πάνω στη νεαρή τραγουδίστρια με… αρνητικό τρόπο. Σήμερα η Selena δηλώνει πως προσπαθεί περισσότερο να τρέφεται σωστά με τη βοήθεια της μητέρας της.

Τα βασικά στοιχεία της διατροφής της;

– Τρώει πολλά λαχανικά, γαλακτοκομικά και κυρίως τυρί και φρούτα.

– Το πρωινό της περιλαμβάνει συνήθως ομελέτα, ενώ για μεσημεριανό θα προτιμήσει μια σαλάτα με κοτόπουλο ή κάποιο πιάτο με ζυμαρικά.

– Η μόνη της αδυναμία, την οποία δεν μπορεί ακόμη και σήμερα να τιθασεύσει είναι τα γλυκά. Όπως παραδέχεται ακόμη και σήμερα λατρεύει τις μπάρες σοκολάτας με καραμέλα και πολλές φορές τις απολαμβάνει ως ενδιάμεσο σνακ.

Τέλος, από μια εξονυχιστική αναζήτηση στο λογαριασμό της στο instagram, παρατηρήσαμε πως δεν αποχωρίζεται ποτέ το μπουκαλάκι με το νερό, το οποίο της προσφέρει ενυδάτωση. Το πάθημα που έγινε μάθημα, είναι έκφραση που ταιριάζει γάντι στην περίπτωσή της Gomez.

Let’s Dance
Η Selena εξηγεί πως η γυμναστική είναι μέρος της καθημερινότητάς της. Όχι όμως με τον τρόπο που ίσως φαντάζεσαι. “Ποτέ δεν τρελαινόμουν για το γυμναστήριο. Παρόλα αυτά πρέπει κάπως να διατηρούμαι σε φόρμα. Κι αυτό είναι κάτι που το καταφέρνω με την προετοιμασία των show μου” αναφέρει η Gomez σε συνέντευξή της.

Βλέπεις το teen pop idol πρέπει να μάθει και να εκτελέσει δεκάδες χορογραφίες, κάτι που απαιτεί προπόνηση, χορό και πολύ, πολύ ιδρώτα. “Έχουμε 13 κομμάτια χορογραφημένα και η διάρκεια τους φτάνει τα 90′ λεπτά. Θεωρώ πως αυτή είναι η γυμναστική μου”. Πάρε μια γεύση από τη χορευτική γυμναστική της στα backstage βίντεο που ακολουθούν…

Από τη σκηνή, στο παρκέ κι από τον έρωτα στη γυμναστική!
Όπως διαβάζουμε στη Daily Mail, η νεαρή τραγουδίστρια αποφάσισε πρόσφατα να μάθει περισσότερα για το χορό. Έτσι ξεκίνησε ρυθμική γυμναστική, δηλαδή μαθήματα εμπνευσμένα από το μπαλέτο σε συνδυασμό με pilates και ελαφριά βάρη, στο Pop Physique studio της Καλιφόρνια.

Επιπλέον, η Selena έχοντας ξεπεράσει τον Bieber, απολαμβάνει τον έρωτα στην αγκαλιά του Tommy Chiabra. Τώρα θα σκεφτείς τι σχέση έχει αυτό με τη σιλουέτα της; Φαίνεται πως ο επιχειρηματίας έχει πολύ καλή σχέση με τη γυμναστική και φροντίζει και η διάσημη αγαπημένη του να κάνει θαλάσσια σπορ ή βόλτες με το ποδήλατο μαζί του.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου Νάσια Μυλωνά
KATE UPTON

///

Suki Waterhouse
Natasha Poly
Lily Allen

///

And More