Fitness Couples

Σκέφτεσαι να ξεκινήσεις γυμναστική με το ταίρι σου; 8 διάσημα ζευγάρια θα σε πείσουν!

Κάθε δραστηριότητα που γίνεται με παρέα μετατρέπεται σε ευχάριστη. Ακόμα, και η γυμναστική. Γιατί, έχεις κάποιον να σου προσφέρει την ώθηση και το κίνητρο που χρειάζεσαι, όταν αισθάνεσαι πως η διάθεση και η όρεξη σου σε εγκαταλείπουν. Γιατί, μπορείς να μιλήσεις, όσο κάνεις ένα διάλειμμα από το πρόγραμμα σου. Τι θα έλεγες αυτός ο κάποιος να είναι το ταίρι σου; Θα θέσετε τους στόχους σας, θα περάσετε περισσότερο – και πιο ευχάριστο – χρόνο μαζί, θα κάνετε πιο ευχάριστη την προπόνηση σας και θα αλλάξετε το σώμα σας. Πάντως, αρκετά διάσημα ζευγάρια το έχουν δοκιμάσει. Ποια είναι;

Gisele & Tom Brady

Την πρώτη την γνωρίζεις και τη θαυμάζεις για το σώμα της. Το πιο ακριβοπληρωμένο για δέκα χρόνια μοντέλο και επιχειρηματίας αποδέχθηκε την πρόταση του συζύγου της και πρωταθλητή πολλών κυπέλλων αμερικανικού ποδοσφαίρου και μία φορά την εβδομάδα γυμνάζονται παρέα. Αγαπημένη τους άσκηση; Το βόλεϊ, για το οποίο ένα φιλέ, ο καταπράσινος κήπος τους και αυτοί οι δύο αρκούν. 

Chris Hemsworth & Elsa Pataky 

(@elsapatakyconfidential)

Εκείνος άκρως γυμνασμένος και ως σούπερ-ήρωας εκπαιδευμένος. Εκείνη παθιασμένη με την γυμναστική. Γιατί, αν δεν ταιριάζανε, δεν θα συμπεθεριάζανε. Ακόμα και στην γυμναστική, αφού έχουν δοκιμάσει σχεδόν όλα τα αθλήματα που μπορούν να γίνουν σωστά από δύο άτομα, με την καρδιά τους να έχει κερδίσει, προς το παρόν, η πυγμαχία.

Britney Spears & Sam Asghari

(@britneyspears)

Ο έρωτας τους ήταν η καλύτερη αφορμή, για να επιστρέψει η πριγκίπισσα της Pop στις παλιές της συνήθειες, οι οποίες είχαν άμεση σχέση με τη γυμναστική. Εκτός από τα βιντεάκια χορού που “ανεβάζει” συχνά στο insta account της, η Britney απολαμβάνει την βόλτα με το ποδήλατο στη φύση. Αρκεί, δίπλα της να είναι ο Sam.

Adam Levine & Behati Prinsloo

(@behatiprinsloo)

To πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret και ο Frontman των Maroon 5 προσπαθούν να εκμεταλλεύονται κάθε στιγμή που είναι σπίτι και να κάνουν πράγματα μαζί. Ένα από αυτά; Μα, φυσικά, η γυμναστική, που όχι απλά τους ενώνει, αλλά οι συζητήσεις που αναπτύσσουν κάνουν ακόμα πιο απολαυστική την σανίδα για τους κοιλιακούς.

Camila Cabello & Shawn Mendes

(@shawmila.bets)

Νέοι, ταλαντούχοι και αρκετά γυμνασμένοι. Μπορεί οι ίδιοι να παραδέχθηκαν τη σχέση τους, κατά τη διάρκεια της ανοιξιάτικης καραντίνας, αυτό, όμως, δεν εμπόδισε το φωτογραφικό φακό να τους απαθανατίσει στα πάρκα της Νέας Υόρκης σε στιγμές… τρεξίματος δίπλα στη φύση.

Justin Timberlake & Jessica Biel

Την γνώρισες μέσα από τους ρόλους της. Τον αγάπησες μέσα από τα τραγούδια του και τις guest εμφανίσεις του σε αρκετές σειρές. Πέρα, όμως, από την αγάπη τους για την τέχνη και το σινεμά, ο Justin και η Jessica έχουν ένα ακόμη κοινό: μα φυσικά τη γυμναστική. Για αυτό, το πρωινό jogging γίνεται πάντα με τη συντροφιά του ενός στον άλλον.

Shakira & Gerald Pique

(@3gerardpique)

Γνωστή για την αδυναμία της στο χορό, η Shakira δεν ψεύδεται δηλώνοντας Fitness- Girl και πως αγαπάει, όταν οι συνθήκες το ευνοούν να γυμνάζεται μαζί με τον άντρα της, πετυχημένο ποδοσφαιριστή παγκοσμίου φήμης.  Η ίδια απολαμβάνει ιδιαίτερα τις ασκήσεις με μπάλα δίπλα στη θάλασσα. Το ίδιο και ο Pique που χατίρι δεν της χαλά.

Jennifer Lopez & Alex Rodriguez

(@arod)

Last But Not Least, το ζευγάρι που δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα αυτή. Γιατί, η Super Fit JLO στο πρόσωπο του πρωταθλητή του μπέιζμπολ, Alex Rodriguez, δεν βρήκε απλά τον άντρα της ζωής της, αλλά και έναν μοναδικό αντίπαλο στις Fitness κόντρες του. Ειδικά, όταν στο γυμναστήριο ο Alex αναλαμβάνει το ρόλο του Coach. 

And More