Spinning: Η πιο hot fit τάση για το 2017! Ποιες διάσημες το προτιμούν;

Το 2006 ένα νέο trend εμφανίστηκε στο χώρο του fitness και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη! Αναφέρομαι φυσικά στο spinning, ένα είδος ποδηλασίας που γίνεται συνήθως σε group και πάνω σε στατικά ποδήλατα, σε συνδυασμό με μουσική και σκοτεινό φωτισμό που θυμίζει… club. Ντάξει, η αλήθεια είναι ότι στην αρχή και για τα επόμενα χρόνια μας πέρασε λίγο αδιάφορο και μόνο οι “ψαγμένοι” του είδους το επέλεγαν. Τώρα όμως τα δεδομένα άλλαξαν! Το spinning έχει γίνει η δική μας εμμονή, καθώς και πολλών stars που σου αναφέρω παρακάτω.

Το spinning είναι η γυμναστική που φέρνει άμεσα αποτελέσματα. Γυμνάζει όλο το σώμα και γραμμώνει κάθε σημείο του. Ναι, από τους κοιλιακούς μέχρι τα πόδια! Μην προβληματίζεσαι για το που θα βρεις τα αντίστοιχα studios να το δοκιμάσεις. Πλέον υπάρχουν σε πολλές περιοχές που σου δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις μαθήματα.

Περνάμε προς το παρόν στο θέμα μας και τσεκάρουμε ποιες stars το επιλέγουν για άμεσα αποτελέσματα…

Selena Gomez
Μέσα στα must do workouts της Selena Gomez σίγουρα θα βρεις πρώτο το spinning. Είναι η άσκηση που κάνει συστηματικά και ανελλιπώς πριν από κάθε tour ή event για να διατηρείται σε φόρμα και να κάψει το περιττό λίπος. Βέβαια, όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν, μετά από κάθε μάθημα spinning συνήθως τρώει ένα μεξικάνικο taco. Τι νόμιζες; Έχουν και οι διάσημες cheat days!

Jessica Alba
Η Jessica Alba είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι έχει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο για να γυμναστεί και συνήθως δεν προλαβαίνει να παρακολουθήσει παραπάνω από δύο μαθήματα την εβδομάδα. Όταν όμως αποφασίσει να διαβεί την πόρτα του γυμναστηρίου, τότε βάζει τα δυνατά της και δίνει τον καλύτερό της εαυτό. Ποιο είναι το μυστικό της για τέλειους κοιλιακούς; Μα φυσικά το spinning. Η ίδια, όπως είχε δηλώσει, δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρίσει από το μάθημα αν δεν ιδρώσει ολόκληρη.

Alessandra Ambrosio
Μπορεί η Alessandra Ambrosio να ορκίζεται στα οφέλη της yoga και των pilates, αλλά όταν θέλει να δει άμεσα αποτελέσματα στο σώμα της επιλέγει άλλου είδους άσκηση σε cardio μορφή. Αυτό φυσικά είναι το spinning που συνήθως παρακολουθεί μαζί με τον personal trainer της και τον αρραβωνιαστικό της Jamie Mazur.

Khloé Kardashian
Η Khloé Kardashian είχε γράψει στο προσωπικό της blog: “Αγαπώ το spinning και δηλώνω εθισμένη σε αυτό. Είναι μια τέλεια γυμναστική που σου χαρίζει άμεσα αποτελέσματα, χωρίς να βαριέσαι στη μέση του μαθήματος. Τα φώτα, η μουσική, ο ρυθμός και η ατμόσφαιρα με κάνουν να νομίζω ότι βρίσκομαι στο πιο hot club της πόλης”.

Lady Gaga
Η Lady Gaga αγαπάει τόσο πολύ το spinning που διοργάνωσε ένα αντίστοιχο event τον περασμένο χρόνο για τους συντελεστές της μη κυβερνητικής οργάνωσης που δημιούργησε η ίδια, με τίτλο “Born This Way Foundation”. Έξυπνη και fit ιδέα που μπορείς να κάνεις κι εσύ με τους φίλους σου.

Vanessa Hudgens
Η Vanessa τρελαίνεται για το spinning! Για την ακρίβεια είναι τόσο εθισμένη σε αυτήν την άσκηση που διοργάνωσε τα γενέθλιά της στο Soul Cycle, το studio που παρακολουθεί τις προπονήσεις. Κάποιες φορές παρακολουθεί μαθήματα spinning για να κάψει το λίπος και κάποιες άλλες σαν προθέρμανση. Η νεαρή ηθοποιός κάνει επίσης yoga και pilates για ενδυνάμωση και γράμμωση και δεν ξεχνάει ποτέ να πιει το αγαπημένο της detox τσάι που τη διατηρεί αδύνατη.

Demi Lovato
Η αλήθεια είναι ότι η Demi Lovato έχει το σύνδρομο yo-yo! Πότε τη βλέπουμε αδύνατη και πότε με παραπανίσια κιλά. Το θέμα όμως είναι ότι όταν θέλει να αδυνατίσει κάνει spinning. Πολύ spinning! Είναι ένα είδος άσκησης που τη βοηθάει αμέσως να κάψει τα περιττά κιλά και το λίπος. Επειδή όμως δεν βρίσκει πάντα χρόνο να πάει στο αγαπημένο της studio, Soul Cycle, έχει αγοράσει ένα στατικό ποδήλατο για το σπίτι, που πολλές φορές παίρνει μαζί της και στις περιοδείες.

Α! Και μην ξεχνάμε ότι η Ariana Grande έκανε spinning στο video clip αλλά πάνω στην σκηνή των VMAs για το τραγούδι Side to side. Δες τα βίντεο!


And More