Tα μυστικά διατροφής της J. Aniston πριν κάνει striptease! Plus: Η fitness εξέλιξη της ηθοποιού

Μία φωτογραφία από την επερχόμενη ταινία της έκανε το γύρο του κόσμου και τα πληκτρολόγια να πάρουν φωτιά. Η αγαπημένη μας Jennifer κάνει striptease και συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα στο καλογυμνασμένο της κορμί. Ναι το “φιλαράκι” μπορεί να είναι πια 44 ετών, φαίνεται όμως να τα έχει καταφέρει να διατηρήσει σιλουέτα που θα ζήλευε και ένα κορίτσι με τα μισά της χρόνια.

Με αφορμή λοιπόν την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στην Αμερική (βγαίνει στους κινηματογράφους 9 Αυγούστου) σου δίνουμε με κάθε λεπτομέρεια όλα τα fitness μυστικά που την προετοίμασαν για τον… στύλο του striptease! Plus – Φτιάξαμε το φωτογραφικό άλμπουμ με την fitness εξέλιξη της Jennnifer Aniston από το 1999 μέχρι και σήμερα…

Διατροφή για… επαγγελματίες χορεύτριες!
Κοίτα να δεις! Η πραγματικότητα είναι πως η Jennifer εμφανίζεται πολύ συχνά σε θέματα διατροφής και diet trends από την καρδιά του hollywood. Έτσι δεν της ήταν και πολύ δύσκολο να προσαρμοστεί! “H διατροφή μου περιελάμβανε, ξέρετε τώρα, ζαρζαβατικά και λαχανικά και άπαχη πρωτεΐνη και κάλε” αναφέρει για την αυστηρή της δίαιτα πριν την ταινία. Αν μάλιστα αναλογιστείς πως η πιο μεγάλη… “αμαρτία” της όσο προετοιμαζόταν για την ταινία ήταν τραγανά τσιπς λαχανικών, τότε αντιλαμβάνεσαι πραγματικά πόσο αυστηρή ήταν η διατροφή της. “Όταν ήθελα να έχω μια “cheat day” θα έφτιαχνα chips από κάλε”!

Για να καταλάβεις τις συνταγές που περιελάμβανε η διατροφή της, ξετρυπώσαμε μια χρωματιστή φρουτοσαλάτα από το προσωπικό blog της yoga instructor της. Η αλήθεια είναι βέβαια πως αν και υγιεινή, η σαλάτα αυτή μοιάζει και πεντανόστιμη. Δες πως θα την ετοιμάσεις εδώ

Δύσκολη η εξάσκηση στο στύλο
Αν είσαι η Jennifer Aniston και βρίσκεσαι στο hollywood, τότε για να υποδυθείς μια stripper, πρέπει να μπορείς και να κάνεις την stripper. Έτσι λοιπόν για τις ανάγκες του ρόλου η 44χρονη ηθοποιός παρακολούθησε μαθήματα υπό τις οδηγίες μιας χορεύτριας του είδους. “Προπονούμουν με μια εκπαιδευτή που ήταν πολύ σκληρή. Έκανα πράγματα που… δεν θα ήθελα να επαναλάβω ποτέ ξανά!” εξηγεί σε συνέντευξή της για την ταινία.

Yogalosophy… it is!
Φυσικά το να μάθεις κάποιες φιγούρες striptease δεν σημαίνει πως το σώμα σου είναι έτοιμο να… εκτεθεί! Εντάξει η Aniston έχει εντυπωθεί στο μυαλό εκατομμυρίων για την καλή της φυσική κατάσταση, όμως όπως η ίδια αποκάλυψε για την ταινία μπήκε με όλο της το είναι στην… φιλοσοφία της Yoga.

Το Yogaloshphy είναι μια νέα μορφή Yoga που συνδυάζει παραδοσιακές πρακτικές της μεθόδου με ασκήσεις ενδυνάμωσης για πιο θεαματικά αποτελέσματα. Η εμπνευστής της Mandy Ingber έχει μακρά ιστορία με την Jennifer, αφού είναι η προσωπική της yoga instructor εδώ και αρκετά χρόνια. “Είναι ένα θετικό μήνυμα που στέλνεις στο σώμα σου ότι το αγαπάς και δεν το καταπονείς” αναφέρει η διάσημη ηθοποιός για την εξάσκηση.

Η Ingber αναλάμβανε την εξάσκηση της Jennifer Aniston τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ παράλληλα της έδινε και συμβουλές διατροφής, ανάλογες με εκείνες που περιλαμβάνονται στο νέο της βιβλίο με τίτλο… τι άλλο; “Yogalosophy”! “H yoga σε προετοιμάζει πρακτικά για τα πάντα. Ειλικρινά είναι ένα είδος διαλογισμού” εξηγούσε αργότερα η Jennifer σε συνέντευξή της στο “E!” και συμπλήρωνε: “Σου επιτρέπει να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε προκύψει σαν να είναι απλά εφαρμόσιμο”!

“Το μυστικό με τη yoga είναι ότι εφόσον ξεκινήσεις, τότε αναπτύσσεις μια αίσθηση επαφής με το σώμα, που θέλεις να κάνεις πιο υγιεινές επιλογές” αναφέρει η Ingber.

Πάρε μια ιδέα από το πρόγραμμα γυμναστικής που έβαλε την… φιλοσοφία της yoga στη ζωή της Jennifer Aniston στο βίντεο που ακολουθεί…

Ψήνεσαι για ένα rewind; Μια αναδρομή σε 14 χρόνια αποκαλυπτικών παρουσιών της Jennifer με μαγιό. Δες λοιπόν όλες της τις εμφανίσεις από το 1999 μέχρι σήμερα με ένα κλικ εδώ

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Shakira
Katy Perry
Healthy Celebrities
On twitter

Gisele
Irina Shayk
Karlie Kloss


And More