Θυμάσαι πως είχε γίνει η Britney Spears; Θέλεις να μάθεις πως έχασε τα 8 κιλά;

Πέρασε δια πυρός και σιδήρου. Η Britney Spears μπήκε σε πρόγραμμα απεξάρτησης και η σιλουέτα της μπήκε για κάποια χρόνια σε δεύτερη μοίρα. Και σε τρίτη, μπορώ να σου πω…
Πριν από 2 χρόνια όμως η Αμερικανίδα τραγουδίστρια επέστρεψε δυναμικά. Όλα τα Lifestyle περιοδικά έκαναν λόγο για την ολική επαναφορά της, η οποία και περιελάμβανε ένα εντατικό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, προκειμένου να χάσει πολύ σύντομα 8 κιλά.

Το Πρόγραμμα διατροφής
Πρόκειται για μια δίαιτα που ταιριάζει σε αθλητή, όμως οι απαιτήσεις των shows της Britney απαιτούν φυσική κατάσταση εφάμιλλη με εκείνη ενός αθλητή.
“Είμαι πιο υγιής από ποτέ. Η διατροφή μου έπαιξε φυσικά πολύ σημαντικό ρόλο στο να επιστρέψω και πάλι σε φυσιολογικό βάρος. Κάνω αποχή από τη ζάχαρη. Δεν τρώω ούτε φρούτα ή χυμούς φρούτων εξαιτίας της ζάχαρης” αναφέρει σε συνέντευξή της.

H Britney είχε πρόβλημα με το βάρος της, καθώς σε όλη την περίοδο της απεξάρτησης και της δικαστικής διαμάχης για την επιμέλεια των παιδιών της συνήθιζε να τρώει junk food πλούσια σε… κενές θερμίδες. Λάτρευε και τα Frappuccino, τα οποία όμως έχει “διαγράψει” από το μενού της: “Οι Frappuccinos είναι πια παρελθόν” λέει η ίδια γελώντας. “Εξακολουθώ να πίνω καφέ, αλλά σκέτο!”

Όταν πια το πήρε απόφαση να χάσει κιλά ακολούθησε τους παρακάτω κανόνες:

– 6 μικρά γεύματα την ημέρα, με βιολογικά προϊόντα – κοτόπουλο, σαλάτες, λαχανικά και προϊόντα χαμηλά σε λιπαρά
– Έκοψε τελείως τις σάλτσες και βαριά φαγητά
– Προτίμησε τις πρωτεΐνες, ιδιαίτερα όσο βρισκόταν σε περιοδεία για να έχει ενέργεια
– Μαύρο ρύζι και προϊόντα ολικής άλεσης για σύνθετους υδατάνθρακες

“Προτιμώ το κοτόπουλο, το σολομό και το ρύζι. Τρώω αβοκάντο. Επίσης θα φάω ομελέτα με ασπράδια αυγών για πρωινό και ακόμη και burger από γαλοπούλα για μεσημεριανό. Στόχος μου είναι να μην ξεπερνώ καθημερινά τις 1200 θερμίδες” εξηγεί για το καθημερινό της πρόγραμμα. Κι αν οι 1200 θερμίδες σου φάινονται πολλές η πριγκίπισσα της pop αναφέρει: “Μπορεί να μην ακούγονται πολλές 1200 θερμίδες. Στην πραγματικότητα όμως είναι πολύ φαγητό, αν ξέρεις να επιλέγεις τα σωστά πράγματα!”

Το πρόγραμμα γυμναστικής της

Προκειμένου να χάσει κιλά ακολούθησε τι παρακάτω πρόγραμμα 2 φορές την εβδομάδα
– 5-10 λεπτά ζέσταμα
– 30 λεπτά καρδιαγγειακή άσκηση
– 5-10 λεπτά χαλάρωση
– 10 λεπτά steching

Πάρε μια γεύση από το έντονο πρόγραμμα γυμναστικής της Britney στο βίντεο που ακολουθεί!

Όπως ανέφερε στο αμερικάνικο OK, κατέληξε στο συμπέρασμα πως μπορεί πιο εύκολα να…μπει σε πρόγραμμα όταν γυμνάζεται με γυναίκα personal trainer: “Έκανα γυμναστική με άντρες εκπαιδευτές και πρόσφατα δοκίμασα γυναίκα personal trainer. Νομίζω ότι μπορεί να με πείσει πιο εύκολα!”

Δες τα μυστικά όλων των star…Πώς διατηρούνται οι celebrities σε φόρμα. Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να τα μάθεις όλα…

And More