Το υγιεινό πρωινό των σταρ: Τι τρώνε, μόλις ξυπνούν, δέκα καλλίγραμμες διάσημες;

Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Το ξέρεις και το έχεις διαβάσει σίγουρα αρκετές φορές στη στήλη αυτή. Όμως, πέρα από εσένα, την ίδια άποψη εστερνίζονται και αρκετές διάσημες (και καλλίγραμμες) γυναίκες, οι οποίες δεν το παραλείπουν ποτέ. Μερικές ξυπνάνε και ιδιαίτερα νωρίς, προκειμένου να έχουν όλο το χρόνο να το απολαύσουν. Εσύ; Ποια είναι η σχέση σου με το πρώτο γεύμα της ημέρας, που στόχο έχει να ξυπνήσει και εσένα, αλλά και το μεταβολισμό σου; Αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό και θρεπτικό, πάρε ιδέες από το πρωινό των αγαπημένων σου star!

Gwyneth Paltrow

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις

Είναι η wellness guru, που μπορείς να εμπιστευτείς. Γιατί ό,τι προτείνει, το έχει δοκιμάσει. Η μέρα της ξεκινά με μία κούπα με νερό και σταγόνες λεμονιού. Μετά από τριάντα λεπτά, απολαμβάνει αυγά ποσέ με αβοκάντο και φρέσκο σπανάκι και ένα θρεπτικό smoothie με μπανάνα, σπόρους chia, αχλάδι και πικραλίδα.

Miranda Kerr

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miranda (@mirandakerr) στις

Σου αρέσουν τα pancakes, αλλά κάθε φορά που ετοιμάζεσαι να τα καταναλώσεις νιώθεις τις τύψεις να σε κυριεύουν; Το πρώην “αγγελάκι” τα απολαμβάνει κάθε μέρα, στην πιο υγιεινή τους εκδοχή: μία λιωμένη μπανάνα, ένα αυγό, ένα ασπράδι αυγού, δύο κουταλιές της σούπας βρώμη και λίγο λάδι καρύδας. Τα συνδυάζει με φρέσκα φρούτα και λαχανικά, είτε στη φυσική τους μορφή, είτε ως χυμό. Έτσι, αποκομίζει την πρωτεΐνη και τις φυτικές ίνες που χρειάζεται.

Hailey Bieber

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) στις

Αν την ακολουθείς, τότε, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, θα παρατήρησες ότι υπάρχει ένα ρόφημα που δεν λείπει από το πρωινό της: o καφές. Ο σύμμαχός σου στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού. Παράλληλα, απολαμβάνει μία ομελέτα με λαχανικά, καθώς τον τελευταίο χρόνο έχει αφαιρέσει εντελώς από τη διατροφή της το κρέας.

Chiara Ferragni

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) στις

Είτε βρίσκεται στην άλλη άκρη του πλανήτη, είτε στην τεράστια αυλή της και παίζει με τον Leo, η μέρα της θα ξεκινήσει με ένα φυσικό χυμό πορτοκάλι και ένα εσπρεσάκι. Τα συνοδεύει με αυγά μάτια. Αν, πάλι, δεν έχει όρεξη για κάτι από αυτά, ενώνει διάφορα φρούτα και σπόρους chia σε ένα δυναμωτικό budha bowl.

Alessanda Ambrosio 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) στις

Το πιο διάσημο “αγγελάκι” μετατρέπει το πρωινό του σε… ιεροτελεστία. Συνήθως, απολαμβάνει βραστά αβγά με λάδι καρύδας και μισό αβοκάντο ή ένα avocado toast με πολύσπορο ψωμί. Γνωρίζει πολύ καλά ότι η πρωτεΐνη την κάνει να αισθάνεται “χορτάτη” για περισσότερο χρονικό διάστημα. Για αυτό, επιλέγει τροφές που της την προσφέρουν σε μεγάλη ποσότητα.

Kim Kardashian

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Εκτός από το πως να κάνει τους πάντες να μιλούν για αυτή, ξέρει πολύ καλά τι να επιλέξει για το πρωινό της. Ένα μπολάκι γεμάτο με βρώμη και φρέσκο γιαούρτι. Έτσι, δεν πεινάει καθόλου και μπορεί να συνεχίσει την ημέρα της με καλή διάθεση.

Chrissy Teigen

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen) στις

Της αρέσει να μαγειρεύει, όσο σε κανέναν άλλον. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και το πρώτο της βιβλίο με συνταγές. Στο πρωινό της είναι αρκετά κλασική: ομελέτα (από τα ασπράδια των αυγών) και πράσινα λαχανικά, όπως το σπανάκι. Αυτό τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας. Όσο το Σαββατοκύριακο πλησιάζει, τόσο αλλάζει και το μενού της: αυγόφετες με μέλι, φράουλες και φρέσκα μούρα.

Behati Prinsloo

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo) στις

Αν και καθόλου πρωινός τύπος, οι υποχρεώσεις της ως “μαμά” δεν την αφήνουν να κοιμηθεί και πολύ. Έτσι, ξεκινάει τη μέρα της με μία κούπα ζεστό καφέ με γάλα αμυγδάλου, το οποίο συνοδεύει είτε με μία μικρή ομελέτα με φρέσκα αβγά και θρυμματισμένη τομάτα είτε με avocado toast.

Kendall Jenner

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall Jenner (@kendallstreetstyl) στις

Το κορίτσι που βγήκε από την καραντίνα πιο αδύνατο από ποτέ δεν παραλείπει ποτέ το πρωινό της, το οποίο είναι φουλ της… πρωτεΐνης. Θα βρεις μαγειρευτά αυγά με αβοκάντο και ένα μικρό μπολάκι γεμάτο από νιφάδες βρώμης.

Gigi Hadid

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid Source™️ (@slaygigih) στις

Δεν αποχωρίζεται ποτέ τα φρούτα της. Έτσι, το πρωινό της πιάτο είναι γεμάτο με φρούτα και λαχανικά εποχής, τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, προμηθεύεται από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας. Αν δεν έχει βρει τα φρούτα που τη αρέσουν, απολαμβάνει ένα πράσινο smoothie με σπανάκι, πράσινο μήλο, λουίζα και γάλα καρύδας.

 

And More