Vanessa Axente! Είναι μόλις 18 ετών και είναι Top Model. Τα fitness μυστικά της

Αν ήμασταν κριτική επιτροπή talent show θα λέγαμε πως αυτό το κορίτσι έχει το… “πακέτο”! Εντυπωσιακά χαρακτηριστικά προσώπου, ιδανικές αναλογίες και την κατάλληλη ηλικία. Γιατί η καλλονή από την Ουγγαρία έχει γεννηθεί (πάρε μια βαθειά ανάσα), το Νοέμβριο του 1995.

/

Άνοιξε την collection της Prada το 2012, έχει γίνει η αγαπημένη του οίκου Calvin Klein τόσο ως πρόσωπο του νέου αρώματος Euphoria, όσο και στη φωτογράφηση για τη συλλογή με τα jean της εταιρίας. Τι κάνει όμως το κορίτσι αυτό τόσο ξεχωριστό; Ψάξαμε, ζητήσαμε, τρυπώσαμε στο instagram και έχουμε μερικά πολύτιμα μυστικά που κάνουν αυτό το κορίτσι τόσο όμορφο και καλίγραμμο.

Δίαιτα; Ποια δίαιτα;
Κοίτα να δεις! Αν σκεφτείς πως η Vanessa έχει μόλις ενηλικιωθεί θα μπορούσε κανείς να πει πως δεν την αφήνει η μαμά της, δεν το έχει ανάγκη γιατί είναι ακόμη παιδί ή τέλος πάντων δεν έχει χρειαστεί ακόμη να σκεφτεί τη λέξη δίαιτα. “Δεν κάνω δίαιτα γιατί λατρεύω το φαγητό, ειδικά τα ουγγρικά πιάτα, όπως το Goulash” αναφέρει σε συνέντευξή της. Άλλωστε απ’ ό, τι φαίνεται η σχέση της με το φαγητό είναι σχέση αγάπης. “Είμαι πολύ καλή στη μαγειρική. Κάνω πολύ καλές τηγανίτες και λατρεύω να φτιάχνω κρεατόσουπα με λαχανικά” συμπληρώνει η Vanessa.

/

Φέρτε μου ένα macaron… Πριν προβληματιστείς για το θέμα, όπως και εμείς άλλωστε, δες κι αυτό. Με μια αναζήτηση στο προσωπικό προφίλ της στο instagram ανακαλύψαμε πως αν η Vanessa έκανε δίαιτα, τότε αυτή θα είχε macaron, τιραμισού και άλλα λαχταριστά γλυκά. Ειδικά τα αφράτα γλυκά σάντουις με τη γαλλική καταγωγή είναι τα αγαπημένα της.

/

“Ένας γύρος ακόμη! Αγόρασα 87 macaron” αναφέρει κάτω από μια από τις πολλές φωτογραφίες με macaron που ανακαλύψαμε. Μάλιστα αλλού ζητά από τους φίλους της να της κάνουν δώρο macaron αντί για τούρτα στα γενέθλιά της.

/

Εντάξει, όλοι έχουν αδυναμίες θα μου πεις. Όχι, η Vanessa λατρεύει όλων των ειδών τα γλυκά, από τιραμισού, τούρτες μέχρι αυθεντικό ιταλικό παγωτό και όπως φαίνεται δεν χάνει ευκαιρία να τα απολαύσει.

Γυμναστική σημαίνει διασκέδαση
Σε μια από τις πρώτες τις συνεντεύξεις το 2012, η Vanessa που έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα δεν είχε ακόμη την πολυτέλεια personal trainer και εξειδικευμένων γυμναστηρίων. Άλλωστε κατάγεται από ένα μικρό χωριό της Ουγγαρίας όπως η ίδια λέει. Πώς όμως διατηρούνταν σε φόρμα; “Όταν έχω ελεύθερο χρόνο, ακολουθώ κάποια βίντεο γυμναστικής”!

/

Βέβαια η 18χρονη εξηγεί σε άλλη της συνέντευξη σήμερα στην ιταλική Vogue πως η φυσική δραστηριότητα είναι στο DNA της. “Μου αρέσει να παίζω basketball και να χορεύω”, δύο δραστηριότητες που μαζί με τη φωτογραφία είναι τα αγαπημένα της χόμπι.

/

Κι όπως βλέπεις η γυμναστική υπάρχει παντού και σε κάθε ευκαιρία στην καθημερινότητά της. Είτε αυτό είναι σκι στο βουνό, τρέξιμο στην άμμο, ποδήλατο, ιστιοπλοΐα ή Sumo fighting (?). Σε πρόσφατη δημοσίευσή της στο instagram η Vanessa βέβαια αποκάλυψε πως σημαντικό ρόλο στο καλοφτιαγμένο σώμα της παίζει σήμερα και η Pilates. “Κάπως έτσι το κάνουμε” σημειώνει κάτω από τη φωτογραφία της πάνω στο ειδικό “κρεβάτι” της Pilates.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Iza Goulart
Ελισάβετ Κατσαμάκη
Red Carpet Ready!

Candice Swanepoel Amy Adams
Emma Stone

And More