Victoria Beckham: Τα μυστικά διατροφής και το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί!

Victoria Beckham. Τη ξέρεις χρόνια. Αυτή την εβδομάδα, ίσως τη θυμήθηκες ξανά. Αφορμή; Το πολυσυζητημένο εξώφυλλο της σε διάσημο ελληνικό περιοδικό μόδας, φορώντας δημιουργίες Zeus & Dione. Αλλά, κακά τα ψέματα: η Victoria Beckham είναι πάντοτε στην επικαιρότητα. Είτε θα μοιραστεί με τους Followers, εικόνες από το (εντυπωσιακό) της σπίτι, είτε θα μας δείξει στιγμιότυπα της γυμναστικής της, είτε απλά θα ποζάρει με τον David και τα παιδιά της.

Όμως, πέρα από την καριέρα της, αυτό που σου δημιουργεί το αίσθημα του θαυμασμού είναι το σώμα της. Η φιγούρα της, για την οποία εργάζεται και προσπαθεί πολύ. Τι λες, λοιπόν, να ρίξουμε μία ματιά στη διατροφή, αλλά και στο πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθείς;

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

Η διατροφή της

 

Βασικό συστατικό; Το αβοκάντο. Δεν το αποχωρίζεται στιγμή. Θα το βρεις σε ένα τουλάχιστον γεύμα της καθημερινά. Αν αναρωτιέσαι το γιατί, η Ms. Beckham σου έχει την απάντηση: βοηθάει στο να καθαρίσει το δέρμα εσωτερικά, με την επιδερμίδα σου να είναι συνεχώς φρέσκια και εντυπωσιακή. Παράλληλα, η ίδια το αντιμετωπίζει ως ένα φρούτο που μπορεί να σε χορτάσει, χωρίς ουσιαστικά να πάρεις αρκετές θερμίδες. Για αυτό, 3 -4 καθαρισμένα αβοκάντο αποτελούν το φαγητό που δε λείπει από το ημερήσιο menu της.

Το μυστικό της πριν το πρωινό: “Κορίτσια, να είστε γενναίες: δύο κουταλιές της σούπας μηλόξυδο σε άδειο στομάχι, για να ενεργοποιήσετε το μεταβολισμό σας και να απαλλαχτείτε από τις τοξίνες της προηγούμενης ημέρας“, δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Το πρωινό της: Πράσινο smoothie, φυσικά. Το απολαμβάνει με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και η μυστική της συνταγή είναι η εξής: ξεφλουδισμένο μήλο, λεμόνι, σπανάκι, βασιλικός, kale, ακτινίδιο (βεβαίως), μπρόκολο και σπόροι κολοκύθας και γάλα αμυγδάλου, χωρίς ζάχαρη. Πλήρες γεύμα, ε;

Γενικότερα, η Victoria δηλώνει Fan της υγιεινής διατροφής, προσπαθώντας να γνωρίζει τα πάντα γύρω από τα τελευταία Fitness Trends και να τα εφαρμόζει, όσο καλύτερα μπορεί.

Περιμένω πολλά από το σώμα μου. Ξέρω ότι για να έχει την απόδοση που θέλω, πρέπει να το εφοδιάσω σωστά: με φρούτα, λαχανικά και υγιεινές τροφές” δηλώνει.

Τα αγαπημένα της πιάτα; σολομός με λαχανικά, ρεβίθια στο φούρνο και μαυρομάτικα φασόλια.

 

Η γυμναστική της

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

Για να ξεκινήσει την ημέρα της, η Victoria Beckham τρέχει 5 χιλιόμετρα κάθε πρωί. Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Personal Trainer της (και πολλών, ακόμη, διάσημων κυρίων) εκμυστηρεύεται:

Είναι από τους πιο πρωινούς τύπους που έχω γνωρίσει. Η προπόνηση της ξεκινά στις 5:30 το πρωί και έχει ολοκληρωθεί, πριν το ρολόι δείξει 7. Συναντιόμαστε πέντε φορές την εβδομάδα, Δευτέρα με Παρασκευή. Το training class της ξεκινά με τρέξιμο και συνεχίζεται με ασκήσεις με λάστιχα (για αντίσταση) σε όλες τις μυικές ομάδες. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα πόδια, αλλά και στο πίσω μέρος των χεριών, καθώς και η ίδια πιστεύει ότι ένα σημαντικό σημείο του σώματος.

Αν νομίζεις, όμως, ότι η τελειομανής Victoria σταματά εκεί, τότε κάνεις λάθος: Η ίδια αφιερώνει 30 λεπτά, ακόμη, πριν αρχίσει να ετοιμάζεται, για να πάει στην εταιρία της. Τι κάνει, όμως, αυτή τη μισή ώρα;

Προσπαθώ να βρίσκω χρόνο για τον εαυτό μου, για να εξασκώ τις ασκήσεις Yoga, που είχα μάθει στο παρελθόν. Το διάστημα αυτό είναι το ιδανικό, γιατί όλοι λείπουν από το σπίτι και δεν αφήνω κανέναν να με διακόψει“.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

And More