Victoria’s Secret: Τα Αγγελάκια μιλούν για τις ασκήσεις που αγαπούν και αυτές που… μισούν!

Το show της Victoria’s Secret έγινε πριν από αρκετές μέρες, αλλά ξέρεις πολύ καλά ότι θα συνεχίσουμε να μιλάμε για αυτό τουλάχιστον μέχρι να μπούμε στο 2019. Για κάθε γυναίκα, αλλά και για το χώρο της μόδας, της ομορφιάς και του fitness είναι το απόλυτο event που πλαισιώνεται από τα πιο όμορφα και καλλίγραμμα μοντέλα, τα οποία φορούν τα πιο sexy εσώρουχα.

Οι πληροφορίες για το show και τα supermodels που συμμετείχαν δεν σταματούν να βγαίνουν στη δημοσιότητα. Μάλιστα, τα Αγγελάκια μίλησαν πρόσφατα για τις fitness routines τους, ποια είναι η αγαπημένη τους γυμναστική, αλλά και ποια η χειρότερη. Ναι, δεν είμαστε μόνο εμείς που έχουμε βάλει στη μαύρη λίστα κάποιες συγκεκριμένες ασκήσεις. Ακόμα και οι πιο γυμνασμένες και καλλίγραμμες γυναίκες παγκοσμίως έχουν προτιμήσεις! Πάμε να δούμε αναλυτικά;

 

Georgia Fowler

Το λαμπερό και πανέμορφο μοντέλο δήλωσε ότι της αρέσει πολύ η γυμναστική με τον personal trainer της Joe Holder. Ο ίδιος έχει “χτίσει” μια προπόνηση που εξιτάρει την Georgia και περιλαμβάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης για όλο το σώμα που πολλές φορές συνδυάζονται με ασκήσεις pilates.

 

Josephine Skriver

H Josephine δήλωσε πως η αγαπημένη της γυμναστική είναι ταυτόχρονα και αυτή που μισεί. Αγαπάει τα squats και τα burpees γιατί “χτίζουν” άμεσα το σώμα της, από την άλλη όμως δεν τους έχει καθόλου αδυναμία γιατί είναι και τα δύο πολύ κουραστικά.

 

Jasmine Tookes

Η αγαπημένη γυμναστική της Jasmine είναι τα squats που γυμνάζουν πολύ τους γλουτούς και τα πόδια. Από την άλλη δεν της αρέσουν καθόλου οι ασκήσεις για χέρια, πλάτη, ώμους, στήθος γιατί όπως δήλωσε δεν τις βρίσκει διασκεδαστικές.

 

Shanina Shaik

Η Shanina είχε αποσυρθεί για λίγα χρόνια από το VS show, αλλά επέστρεψε ξανά και δήλωσε ποια είναι η αγαπημένη της και η χειρότερη γυμναστική που χαρακτηρίζει τη fitness routine της. Η ίδια είπε ότι δεν της αρέσουν καθόλου οι ασκήσεις κοιλιακών γιατί την κουράζουν πολύ. Παρόλα αυτά, κάνει κανονικά αυτές τις ασκήσεις γιατί πρέπει. Επιπλέον αποκάλυψε ότι της αρέσει πολύ να κάνει ασκήσεις για τα πόδια.

 

Gigi Hadid

Η Gigi δήλωσε: “Η αγαπημένη μου γυμναστική είναι αυτή που θα με κρατήσει δραστήρια καθόλη της διάρκεια του μαθήματος χωρίς να βαριέμαι, όπως δηλαδή το boxing, η ιππασία, το βόλεϊ. Δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου να τρέχω”.

 

Sadie Newman

Όπως δήλωσε η Sadie γνωρίζει ότι το τρέξιμο μπορεί να σου προσφέρει πολλά (σωματικά και στην υγεία), αλλά το σιχαίνεται. Της αρέσουν οι πιο χαλαρωτικές προπονήσεις, όπως η yoga. Για την ακρίβεια αγαπάει τη yoga, σύμφωνα με όσα είπε.

 

Bella Hadid

Η Bella όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, δεν είναι fan της γυμναστικής. Παρόλα αυτά της αρέσει πολύ το box γιατί της φεύγουν τα νεύρα και η αρνητική ενέργεια.

 

Cindy Bruna

Η Cindy ίσως έχει από τα πιο ψηλά και αδύνατα πόδια από όλα τα μοντέλα της Victoria’s Secret. Παρόλα αυτά, η ίδια είπε ότι δεν της αρέσουν καθόλου οι προβολές ποδιών και τα burpees. Καταλαβαίνει ότι αυτό είναι κομμάτι της δουλειάς της, οπότε αναγκαστικά τις κάνει κάθε μέρα. Οι ασκήσεις squats της αρέσουν γιατί βλέπει άμεσα αποτελέσματα στους γλουτούς!

 

Devon Windsor

H Devon είπε: “Μου αρέσουν πολύ οι pilates γιατί με ηρεμούν, ενώ ταυτόχρονα το σώμα μου γυμνάζεται. Δεν μου αρέσει καθόλου το box γιατί πονάνε τα χέρια μου”.

 

Alanna Arrington

Η Alanna δήλωσε ότι της αρέσει πολύ να γυμνάζεται πριν το show γιατί έχει ένα στόχο να πετύχει. Μετά το show της φαίνεται λίγο πιο βαρετή η γυμναστική, παρόλα αυτά δεν την παραλείπει. Της αρέσει πολύ να τρέχει, σε αντίθεση με τις ασκήσεις με βάρη που δεν της αρέσουν καθόλου.

 

Grace Elizabeth

H Grace δήλωσε ότι της αρέσει πάρα πολύ να κάνει σχοινάκι. Whaaaat? Πραγματικά δεν ξέρω κάποιον άλλον που του αρέσει το σχοινάκι. Από την άλλη δεν της αρέσουν καθόλου τα squats.

 

Sara Sampaio

Από τα λεγόμενα της Sara θα καταλάβεις ότι δεν είναι fan της γυμναστικής. Δεν της αρέσει καθόλου το τρέξιμο, αλλά αναγκαστικά το κάνει. Επίσης θεωρεί ότι η προπόνησή της είναι πολύ δύσκολη και.. επίπονη! Η ίδια κάνει ασκήσεις που συνδυάζουν την ενδυνάμωση, την τόνωση και τη σωστή στάση του σώματος. Φυσικά κι αυτό το βαριέται.

 

Romee Strijd

Η Romee διασκεδάζει πολύ με τις ασκήσεις που περιέχουν βάρη γιατί μπορείς κάθε φορά να κάνεις κάτι διαφορετικό. Δεν της αρέσει καθόλου το τρέξιμο και σύμφωνα με όσα είπε έχει να τρέξει πάνω από ένα χρόνο.

 

 

Read More

And More