Τα καλλίγραμμα κορίτσια του Instagram που θα γίνουν το καλύτερο κίνητρο να γυμναστείς, όσο είσαι στο σπίτι!

Ναι, μένουμε σπίτι. Ναι, είναι για το καλό μας. Όχι, δεν πρέπει να μένεις ακίνητη. Βάλε στην καθημερινότητά σου τη γυμναστική, αφιέρωσε χρόνο στο σώμα σου και στην κίνησή σου -ναι, στο σαλόνι σου. Θα φτιάξει λίγο τη διάθεσή σου, θα σε βοηθήσει να ξεχαστείς και θα φροντίσεις και το σώμα σου (ειδικά αν έχεις αρχίσει κι εσύ το ατελείωτο τσιμπολόγημα).

Για σήμερα λοιπόν σου έχουμε την απαραίτητη έμπνευση. Fitness κορίτσια του instagram που θα σου  δώσουν το κίνητρο που αναζητάς, όταν νιώθεις να σε ρουφάει η ακινησία του καναπέ. Για πάμε…

Karlie Kloss

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karlie Kloss (@karliekloss) στις


Επάγγελμα; Μοντέλο! Και ξαφνικά, καταλαβαίνεις αμέσως ότι το κορίτσι αυτό δεν έχει μέρα στο πρόγραμμα της χωρίς… γυμναστική. Είτε διαρκεί είκοσι λεπτά, είτε μία ώρα, το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret φροντίζει να προπονείται καθημερινά, προκειμένου να διατηρεί αναλλοίωτη την άκρως εντυπωσιακή σιλουέτα. Scroll Down!

Sophee Lee

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sohee Lee (@soheefit) στις


Επαγγελματίας γυμνάστρια με έδρα την εξωτική Καλιφόρνια. Φημίζεται για τις δυναμικές της προπονήσεις, αλλά και την ικανότητα της να δημιουργεί σε κάθε κορίτσι που ζητά τις συμβουλές της τον ιδανικό συνδυασμό σωστής διατροφής και ασκήσεων. Στο προφίλ της θα βρεις άπειρα βιντεάκια με ασκήσεις, οπότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

Jen Esquer

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr. Jen Esquer (@docjenfit) στις


Η ίδια υποστηρίζει ότι η γυμναστική είναι τρόπος ζωής. Προσπαθεί να δημιουργεί και να εφαρμόζει ασκήσεις, οι οποίες δεν αφήνουν παραπονεμένο το πνεύμα, αφού στόχος της σωστής γυμναστικής, πρέπει να είναι η εκγύμναση σώματος και μυαλού.

Natacha Oceane

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natacha Oceane (@natacha.oceane) στις


Αν σου αρέσουν οι δυναμικές προπονήσεις, τότε μόλις βρήκες το Insta Account που έψαχνες. Στο προφίλ της Natacha, η οποία σπούδασε Φυσική Αγωγή και τώρα κάνει το μεταπτυχιακό της στη Βιοφυσική, θα βρεις αμέτρητα βιντεάκια με ασκήσεις για κάθε σημείο του σώματος, αλλά και IGTVs, τα οποία θα γίνουν το καλύτερο Fitness Tutorial.

Caitlin Turner

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caitlin Turner (@gypsetgoddess) στις


Ταξιδεύει συχνά και κάνει γιόγκα κυριολεκτικά σε κάθε σημείο του πλανήτη. Μέσα από το Instagram, καταφέρνει να συνδυάσει τις δύο της μεγάλες αγάπες: την ιδιαίτερα γυμναστική και τη γνωριμία με τον πλανήτη. Για αυτό, πάτα το Follow!

Faya Nilsson

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Faya Nilsson (@fitnessontoast) στις


Είναι fitness blogger, σεφ υγιεινών συνταγών και personal trainer από τη Σουηδία. Η ίδια ποστάρει καθημερινά φωτογραφίες από ασκήσεις που κάνει, από τις συνταγές της, αλλά και από τα ταξίδια της. Πέρα από τη σιλουέτα της, εμείς τη θαυμάζουμε και για τα outfits που επιλέγει για τις προπονήσεις της.

Kayla Itsines

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KAYLA ITSINES (@kayla_itsines) στις


Στο προφίλ της συγκεκριμένης αθλήτριας, δε θα βρεις τόσες πολλές ασκήσεις, όσες μεταμορφώσεις. Ναι, καλά διάβασες. Η, ελληνικής καταγωγής γυμνάστρια, χρησιμοποιεί τις γνώσεις και το λογαριασμό της, προκειμένου να αλλάξει τις followers της. Να τις βοηθήσει να αποκτήσουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της. Press Play!

Megan Roup

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MeganRoup+The Sculpt Society®️ (@meganroup) στις


Η αερόβια προπόνηση που προτείνει συνδυάζει την κλασσική εκτέλεση με ασκήσεις χορού. Εκτός από το δικό της πρωτοποριακό app, μπορείς να πάρεις μία γεύση των προπονήσεων της στο Instagram account της!

 

Read More

And More