Αυτός είναι ο μαγικός αριθμός που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις τη διατροφή σου

Πόσο εύκολο είναι να συνηθίσεις να παίρνεις σωστό και πλούσιο πρωινό; Γιατί είναι τόσο περίπλοκο να μάθεις τον εαυτό σου να κάνει γυμναστική συστηματικά; Τι λάθος κάνεις και δεν μπορείς να συνηθίσεις να τρως σαλάτα με το κυρίως γεύμα σου; Όλα είναι μια συνήθεια. Κακή ή καλή! Οι επιστήμονες λοιπόν εξηγούν πως χρειάζονται 21 μέρες, προκειμένου μια καθημερινή δραστηριότητα να σου γίνει συνήθεια. Πρέπει να είσαι συνεπής καθημερινά, επί 21 ημέρες και έτσι ό, τι κάνεις θα γίνει μέρος της ρουτίνας σου.

Αν λοιπόν φτιάξεις το πρόγραμμα της διατροφής σου ώστε να παίρνεις πολλά και μικρά γεύματα, να τρως πάντα φρούτα και λαχανικά και να προσέχεις τα λιπαρά και τις πολλές θερμίδες με σύστημα και μέθοδο για 21 μέρες, τότε αυτός θα είναι ο τρόπος διατροφής σου από την 22η μέρα και μετά. Το ίδιο και με τη γυμναστική. Αρκεί να έχεις μια μορφή εξάσκησης (ακόμη και απλό περπάτημα) σε συγκεκριμένη ώρα της ημέρας, κάθε μέρα. Ακούγεται πολλά υποσχόμενο και το κυριότερο; Δεν έχεις τίποτα να χάσεις αν το δοκιμάσεις.

Smart Cheat: Κι επειδή άνθρωποι είμαστε και πάντα θα μας παρασύρει ο πειρασμός, σου ‘χω και έξυπνο βοήθημα. Λέγεται 21habit (ψάξε στο google και θα βρεις την ιστοσελίδα) και σε βάζει σε πρόγραμμα για 21 μέρες. Εισάγεις την καθημερινή δραστηριότητα που θέλεις να σου γίνει “δεύτερη φύση” και χρεώνεις το λογαριασμό σου με 21€. Κάθε μέρα που παραμένεις πιστή στο στόχο σου, σου επιτρέφεται από 1€ και φυσικά αν τα καταφέρεις, παίρνεις πίσω όλα τα χρήματά σου. Για κάθε μέρα που δεν κάνεις αυτό που έχεις υποσχεθεί, το ευρώ πιστώνεται σε κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό. Έτσι, βγαίνεις κερδισμένη όπως και να έχει…

Read More

And More