Κάντε τα ψώνια του σπιτιού μαζί

Πηγαίνετε μαζί super market. Έτσι θα μπει τέλος στη γκρίνια “ξέχασες αυτό”, “τώρα αυτό τι το ήθελες” και θα διαλέξετε σωστά τα τρόφιμα που θα μπουν στην κουζίνα σας. Άσε που ο ένας θα συγκρατεί τον άλλο μπροστά στα ράφια με τους… πειρασμούς! Τώρα θα μου πεις τι σχέσει έχει αυτό με τη σωστή διατροφή! Απόλυτη, αφού από το super market ξεκινούν οι λάθος επιλογές – πατατάκια, αλλαντικά, παχυντικά τρόφιμα – τα οποία “έρχονται” στο σπίτι και σε βάζουν σε διλήμματα.

Προσοχή: Η λέξη κλειδί είναι να συγκρατεί. Όχι να παρασύρει. Ναι. Αν θέλεις πάρε μαζί σου και την Shopping List του TLIFE για… πιο σίγουρα αποτελέσματα.

Backup Plan: Οι άντρες συνήθως βαριούνται τα ψώνια (κατά κανόνα, αφού υπάρχουν και οι εξαιρέσεις). Δεν γκρινιάζουν όμως όταν ανακαλύψουν ότι κάτι “ξέχασες” να πάρεις. Κι αν γκρινιάξει… ξέρεις εσύ. Τι είπαμε παραπάνω; Η συνήθεια, η οικειότητα έχει και τα θετικά της. Ξέρεις λοιπόν πως να τον ηρεμείς. Λίγο νάζι δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Εξάλλου για την αγάπη σας το έκανες. Για να παραμείνει το κορίτσι σέξι και με ωραίο σώμα για πάντα. Ε;

Read More

And More