Καθημερινό μυστικό για τέλεια πλάτη…

Θέλεις το σαββατοκύριακο να δοκιμάσεις τα ανοιξιάτικα και να αφήσεις λίγο (ή περισσότερο) από την πλάτη σου να φανεί; Δεν έχεις χρόνο να πας γυμναστήριο και να αποκτήσεις γραμμωμένη πλάτη και ελκυστική; Υπάρχει ένας πανεύκολος τρόπος να τα καταφέρεις σε μόλιας μία εβδομάδα! Από σήμερα και μέχρι το Σάββατο χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια του shopping στο super market σακίδιο πλάτης (τέτοιο που να στέκεται και στους δύο ώμους της πλάτης). Κάθε φορά που βάζεις και βγάζεις την τσάντα από τους ώμους σου και κουβαλώντας την καθ’ όλη τη διάρκεια του shopping, η τσάντα κάνει τη δουλειά της κι εσύ ψωνίζεις!

Μπορείς να κάνεις το ίδιο και στην καθημερινότητά σου, όταν φυσικά το επιτρέπει το dress code! Βάλε όλα όσα χρειάζεσαι στο back pack (ίσως και λίγο έξτρα βάρος, αν γνωρίζεις πως δεν θα ψωνίσεις κάτι) και κάνε τις δουλειές σου, πιες τον καφέ σου με τις φίλες σου, ενώ η πλάτη γυμνάζεται. Καλό είναι φυσικά να έχεις πάντα τους ώμους χαμηλά, το στήθος έξω και να μην καμπουριάζεις. Δοκίμασε επίσης να προσαρμόσεις τους ιμάντες της τσάντας ώστε να προσαρμόζεται καλά στην πλάτη σου.

Σημείωση: Καλό θα ήταν η τσάντα να μην μπαίνει ή βγαίνει από την πλάτη μόνο από την ίδια πλευρά, ώστε να γυμνάζεις εξίσου όλη την πλάτη και τους ώμους.

Read More

And More