Ο πιο αξιόπιστος τρόπος να ενισχύσεις το μεταβολισμό σου! Και είναι δωρεάν…

Ψάχνεις τη λύση σε γκρέιπφρουτ, μαγικά ροφήματα και άλλα τεχνάσματα…
Κι όμως η ενίσχυση, αλλά και η εύρρυθμη λειτουργία του μεταβολισμού είναι πολύ πιο απλή υπόθεση! Τι χρειάζεται; Νερό, νερό και πάλι νερό… Ένας ενυδατωμένος οργανισμός μπορεί να κάψει για εσένα μέχρι και 45 θερμίδες περισσότερες. Σε αντίθετη περίπτωση επιβραδύνεται και δεν λειτουργεί σωστά. Κι αν 45 θερμίδες σου φαίνονται λίγες, σε διάστημα 1 χρόνου αυτό μεταφράζεται σε 2,5 κιλά. Χωρίς καμία, μα καμία προσπάθεια!

Τι πρέπει λοιπόν να κάνεις; Μα να πίνεις αρκετό νερό κάθε μέρα – κάτι που μεταφράζεται σε 8-10 ποτήρια νερού – αλλά και να το πίνεις με σωστό τρόπο. 

Αν όλη μέρα δεν πίνεις καθόλου νερό και θυμηθείς το βράδυ να αναπληρώσεις πίνοντας 3 ποτήρια μονομιάς δεν κάνεις δουλειά! Το θέμα είναι να έχεις πάντα νερό μαζί σου και να πίνεις σιγά, σιγά δίνοντας τον χρόνο στον οργανισμό σου να το αφομοιώσει όπως πρέπει. Έτσι κράτησε πάντα ένα μπουκαλάκι νερό στην τσάντα σου, έχε πάντα ένα ποτήρι νερό δίπλα σου στη δουλειά ή στον υπολογιστή όσο σερφάρεις στο TLIFE. Θα σε κάνει να θέλεις να πιεις, χωρίς να το πολυσκεφτείς…

Read More

And More