Πώς η ατζέντα σου θα σε βοηθήσει να χάσεις κιλά;

Κάποιες φορές η λύση για ένα πρόβλημα είναι εκεί που δεν το περιμένεις…
Πάντα δυσκολευόσουν να ακολουθήσεις σωστή διατροφή. Πότε δεν προλάβαινες να ετοιμάσεις τα φαγητά ενός διαιτολογίου, πότε βρισκόσουν σε μια παρέα που ετοιμαζόταν να παραγγείλει delivery. Όλο κάτι συμβαίνει και βγαίνεις εκτός προγράμματος. Να μια πρόταση.

Πάρε μια ατζέντα ή χρησιμοποίησε εκείνη του έξυπνου κινητού σου. Όχι, δεν θα σου ζητήσω να γράψεις τα γεύματά σου ή να σημειώσεις το επόμενο γεύμα σου. Φτιάξε όλο το πρόγραμμα της εβδομάδας. Πότε σκοπεύεις να πας super market, ποια μέρα κανόνισες να βγεις με τις φίλες σου. Τι δουλειές έχεις να κάνεις το πρωι πριν πας στη δουλειά; Προγραμμάτισέ τα όλα ώστε να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. “Ένα σταθερό πρόγραμμα στην καθημερινότητα, σε υποχρεώνει να έχεις και πιο σταθερό πρόγραμμα διατροφής” σημειώνουν οι διαιτολόγοι. Όσο πιο οργανωμένο είναι το εικοσιτετράωρό σου, τότο πιο εύκολο θα είναι για εσένα να ρυθμίσεις αντίστοιχα και τη διατροφή σου.

Δοκίμασέ το για τον επόμενο μήνα. Προσπάθησε σκληρά να διατηρήσεις το πρόγραμμα που βγάζεις κάθε εβδομάδα. Λένε πως για να γίνει κάτι συνήθεια χρειάζεσαι 21 ημέρες. Κάνε λοιπόν υπομονή και θα δεις πως θα έχεις αποτελέσματα.

Read More

And More