Πώς θα σταματήσεις το χρόνο που μειώνει το μεταβολισμό σου!

Ο χρόνος είναι αδυσώπητος χωρίς καμιά αμφιβολία. Έτσι, παρατηρείται μείωση του ρυθμού κατά 2% ανά δεκαετία, σε σχέση με τον τρόπο που αυτός λειτουργούσε στα 20 σου χρόνια. Ναι το 2% σε δέκα χρόνια δεν μοιάζει και πολύ μεγάλο ποσοστό… μπορείς όμως και να το αποτρέψεις, αλλά και να το ανατρέψεις. Πώς; Όλα κρύβονται στις fitness συνήθειές σου.

– Νερό: Η σωστή ενδυδάτωση του οργανισμού είναι το Α και το Ω για να λειτουργεί σωστά ένας οργανισμός και κατ’ επέκταση ο μεταβολισμός να μπορεί να κάνει του δουλειά του πιο αποτελεσματικά. Σημείωσε πως και το πράσινο τσάι έχει αποδειχθεί πως αυξάνει τη λειτουργία του μεταβολισμού!!!

– Αντιοξειδωτικά: Φρούτα, λαχανικά και προϊόντα όσο γίνεται λιγότερο επεξεργασμένα σου προσφέρουν αντιοξειδωτικά που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και τις τοξίνες και με αυτό τον τρόπο προσφέρουν αντιγηραντική δράση, αλλά και πιο φορμαρισμένο μεταβολικό ρυθμό.

– Γυμναστική! Για κάθε push up, κοιλιακό ή μισάωρο jogging που κάνεις, να ξέρεις πως βάζεις τι βάσεις για να διατηρήσεις το μεταβολισμό σου όχι απλά στα επίπεδα που βρίσκεται, αλλά και να αυξήσεις θεαματικά τον τρόπο με τον οποίο καίει τις θερμίδες.

Read More

And More