Βρήκαμε το φυσικό “φάρμακο” για να νιώσεις καλύτερα μετά το κρύωμα

Είναι εκείνες οι ώρες που νιώθεις το στήθος βαρύ, η αναπνοή δυσκολεύει και η μύτη κλείνει…
Πριν καταφύγεις σε κάποιο φάρμακο – χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να αποφύγεις τα αντιπυρετικά και κυρίως την συμβουλή γιατρού αν η κατάσταση επιμένει – δοκίμασε κάτι παραδοσιακό, εύκολο και απόλυτα φυσικό. Ο σπόρος του μοιάζει με μικρό μπαλάκι και σίγουρα θα έχεις δει παρόμοιο φυτό σε κάποιο κήπο! Ονομάζεται Αρώνια και σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΠΕ επιδρά ευεργετικά ακόμη και στον υψηλό πυρετό και την πνευμονία!

Πώς θα το χρησιμοποιήσεις; Αναζήτησε αποξηραμένους καρπούς αρώνιας σε φαρμακεία και καταστήματα με βιολογικά προϊόντα. Ρίξε τρεις κουταλίες. σε 1 λίτρο καυτό νερό και άφησε το μείγμα να “καθήσει” για 3 με 4 ώρες. Σούρωσε το μείγμα, πρόσθεσε και λίγο μέλι και το φυσικό φάρμακο ενάντια στο κρύωμα είναι έτοιμο. Πιες μιρκή ποσότητα δύο με τέσσερις φορές την ημέρα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε όλες τις περιπτώσεις, η χρήση της αρώνιας για θεραπευτικό σκοπό πρέπει να γίνεται σε συνεννόηση με το γιατρό. Επίσης, συνιστάται προσοχή στη χρήση μεγάλων δόσεων καρπών αρώνιας γιατί μπορεί να οδηγήσουν σε αυξημένους δείκτες πήξης του αίματος ενώ η θεραπεία με χυμό και καρπούς δεν συνιστάται στις περιπτώσεις γαστρίτιδας, έλκους στομάχου, δωδεκαδακτύλου και αρτηριακής υπότασης.

Πηγή: ΑΠΕ

Read More

And More