Το Special K σε βοηθά να αγαπήσεις και πάλι το σώμα σου

Ξεκίνα σήμερα μία διαφορετική σχέση με το σώμα σου και αγάπησε και πάλι τον εαυτό σου με Kellogg’s Special K!

Το αγάπησες, το μίσησες, το είδες να αλλάζει, το έφερες στα όριά του, το εγκατέλειψες… Τι θα έλεγες να ξεκινήσεις σήμερα κιόλας μία διαφορετική σχέση με το σώμα σου; Τα δημητριακά Kellogg’s Special K αγαπούν τις γυναίκες και έχουν στόχο να τις παροτρύνουν να αγαπήσουν και οι ίδιες τον εαυτό τους και να “ακούσουν” το σώμα τους και τις ιδιαίτερες ανάγκες του!

Μια νόστιμη επιλογή, φίλος στο αδυνάτισμα
Πλούσια σε τουλάχιστον 7 βιταμίνες, τα Kellogg’s Special K αποτελούν ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας καθώς ένα μπολ συμβάλλει σημαντικά στις ημερήσιες ανάγκες του οργανισμού σε βιταμίνες B1 (θειαμίνη), B2 (ριβοφλαβίνη), Β3 (νιασίνη), B6, B12, φυλλικό οξύ. Επιπλέον, αποτελούν πηγή σιδήρου και βιταμίνης C που συμβάλλει στην καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου από τον οργανισμό.

Ένα μπολ Kellogg’s Special K σε 7 υπέροχες διαφορετικές γεύσεις (Special K Classic, Special K Red Fruits, Special K Dark Chocolate, Special K Milk Chocolate, Special K Bliss, Special K Stracciatella, Special K Hazelnut & Almond) μπορεί να σε βοηθήσει να φροντίζεις το σώμα σου κάθε μέρα!

Μπες στην παρέα του myspecialk
Στην προσπάθεια να χάσεις κιλά, να τηρήσεις ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής αισθάνεσαι την ανάγκη μιας χείρας βοηθείας. Βρες την σήμερα στο myspecialk.com.gr και δημιούργησε ένα online εξατομικευμένο πρόγραμμα καθημερινής διατροφής εντελώς δωρεάν, που θα καλύψει τις ημερήσιες ανάγκες σου και προτιμήσεις μέσα από πλήθος γευμάτων που έχουν εγκριθεί από αναγνωρισμένους διατροφολόγους. Έτσι, μπορείς να έχεις ένα διατροφικό ημερολόγιο στην οθόνη του υπολογιστή σου και να έχεις πρόσβαση σε αυτό κάθε ώρα της ημέρας, όσες φορές εσύ θέλεις!


Επιπλέον, μπορείς να μπεις σε πρόγραμμα άσκησης, να υπολογίσεις το Δείκτη Μάζας Σώματος αλλά και την απώλεια βάρους και πόντων, να πάρεις συμβουλές από Έλληνες ειδικούς!

Τα δημητριακά Kellogg’s Special K είναι ο πιο πιστός σου σύμμαχος στην προσπάθεια να αγαπήσεις και πάλι τον εαυτό σου!

Read More

And More