Τρέισι Άντερσον: 7 χρήσιμες συμβουλές από τη γυμνάστρια των σταρ για όταν ταξιδεύεις

Η personal trainer, Τρέισι Άντερσον, με τη μέθοδό της έχει φτιάξει μερικά από τα πιο ωραία σώματα του Χόλιγουντ. Μερικές από τις πιο διάσημες πελάτισσές της είναι η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Σακίρα, ο άγγελος της Victoria Secret, Alessandra Ambrosio και η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα. Η Άντερσον που “βρίσκεται συνεχώς σε ένα αεροπλάνο”, μοιράστηκε με τις αναγνώστριες του site της Πάλτροου, τις συμβουλές της για να μένεις υγιής και δραστήρια σε όποια πόλη κι αν βρίσκεσαι κάθε φορά και για όσο χρονικό διάστημα κι αν ταξιδεύεις.

Αυτά είναι τα tips της

1. Τι να βάλεις στη βαλίτσα σου
Οπωσδήποτε μια οδοντόβουρτσα. “Όταν ταξιδεύεις, ειδικά αν είναι και πολλές οι ώρες, αισθάνεσαι κουρασμένη, αν όμως πλύνεις τα δόντια σου αμέσως μετά την πτήση θα νιώσεις πιο φρέσκια”. Σύμφωνα με την celebrity γυμνάστρια, όταν είμαστε κουρασμένες και ταλαιπωρημένες είναι πιο εύκολο να κάνουμε λάθος επιλογές και να καταφύγουμε στο φαστ φουντ. Εκτός από το πλύσιμο των δοντιών στο “φρεσκάρισμα” θα σε βοηθήσει και ένα σπρέι προσώπου ή τα υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ.

2. Πώς να φας
Το φαγητό στα αεροπλάνο, σπανίως είναι υγιεινό και γι’ αυτό καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένη. Έχε μαζί σου μερικά σνακ που ξέρεις ότι σε χορταίνουν και ότι είναι καλά για τον οργανισμό σου, όπως μπάρες δημητριακών, φρούτα ή ξηρούς καρπούς.

3. Όταν ταξιδεύεις για δουλειά
Είναι σημαντικό να είσαι πραγματικά παρούσα για τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, όπου κι αν είναι αυτές. Καμιά φορά όμως, αυτό σημαίνει πως ίσως παραμελήσεις τον εαυτό σου. Όσο σημαντικό είναι για τους πελάτες σου να δουν το επίπεδο της δουλειάς σου, άλλο τόσο σημαντικό είναι και να σε προσέξουν ως προσωπικότητα και άνθρωπο. Γι’ αυτόν τον λόγο καλό θα ήταν να συνεχίσεις να γυμνάζεσαι ακόμα και όταν ταξιδεύεις για δουλειά. Η Άντερσον προτείνει να βρεις ένα ξενοδοχείο με γυμναστήριο στους χώρους του, να ψάξεις για γυμναστήρια που μπορούν να σου προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο δωμάτιό σου ή και να γυμναστείς με κάποιο online βίντεο.

4. Όταν ταξιδεύεις για διακοπές
Δεν είναι εύκολο για όλους να γυμναστούν στις διακοπές τους και εννοείται πως η γυμναστική δεν χωρά σε όλα τα είδη των διακοπών. “Πολλοί άνθρωποι πάνε για διακοπές για να χαλαρώσουν ή να δουν συγγενείς και φίλους, ξεχνούν πολύ εύκολα όμως να φροντίσουν τον εαυτό τους. Πολλές φορές φεύγουμε από την πόλη για να ξαναβρούμε τον εαυτό μας και να γεμίσουμε μπαταρίες και καταλήγουμε να κάνουμε το ακριβώς αντίθετο”, λέει η Άντερσον. “Αν έχεις μπει σε πρόγραμμα και θες να αδυνατίσεις, οι διακοπές μπορεί να σε κάνουν να μείνεις πολύ πίσω από τον στόχο σου. Βρες λίγο χρόνο λοιπόν, στις διακοπές σου για να κινηθείς και μην το βλέπεις αυτό σαν τιμωρία”.

5. Αν θέλεις να “ιδρώσεις”
Αν θες να μην μείνεις καθόλου πίσω στο πρόγραμμά σου και να κάνεις κανονικά γυμναστική ακόμα και στο ταξίδι, θα δεις ότι αυτό δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, ειδικά να ταξιδεύεις με άλλους. Ούτε όμως και να έχεις τον εξοπλισμό σου (παπούτσια, ρούχα γυμναστικής), είναι εφικτό πολλές φορές. “Προσπάθησε να μην είσαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό σου όταν σχεδιάζεις το ταξίδι. Αν είσαι με παρέα, φρόντισε να βρεις μερικές στιγμές για τον εαυτό σου και κάνε ένα σετ ασκήσεων που μπορείς να κάνεις μόνη σου, κάπου απόμερα”, συμβουλεύει η Άντερσον. “Μπορεί να μην κάνεις τα πράγματα με την ίδια ένταση όπως όταν είσαι στην πόλη σου, αλλά και πάλι κινείσαι”.

6. Να έχεις ισορροπία
“Πήγαινε να απολαύσεις την παραλία, φάε σε νέα εστιατόρια και κάνε όλα όσα κάνει κάποιος σε ένα ταξίδι”, ισχυρίζεται η γυμνάστρια των σταρ. “Πιες μερικές μπύρες, σαμπάνια, μαργαρίτες κι ό, τι άλλο θες. Μην λες ότι κάνεις δίαιτα. Στις διακοπές να συμμετέχεις σε όλα”. Πρέπει όμως να έχεις μια ισορροπία. “Δεν θα χαλάσω όλα μου τα λεφτά σε ένα γεύμα”, λέει. Αν σκοπεύεις να φας πολύ ένα μεσημέρι, προσπάθησε το άλλο πρωί να κάνεις λίγη γυμναστική και πάρε για πρωινό ένα υγιεινό shake ή έναν καφέ.

7. Ώρα να φροντίσεις εσένα
Στο σπίτι σου έχεις μια συγκεκριμένη ρουτίνα που ακολουθείς για να χαλαρώνεις και να σε περιποιείσαι. Άρα, γιατί να αφεθείς στις διακοπές. Στην Τρέισι Άντερσον αρέσουν πολύ τα scrub σώματος και δεν παραλείπει να τα βάλει στην βαλίτσα της όπου κι αν πάει. Μπορείς κι εσύ λοιπόν, να πάρεις μαζί σου, όλα αυτά τα προϊόντα που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφη και σε χαλαρώνουν και να τα απολαύσεις στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σου.

Read More

And More