Φιλανθρωπική Εκδήλωση του Lifeline Hellas για την Ημέρα της Μητέρας

Ο Διεθνής Ανθρωπιστικός Οργανισμός Lifeline Hellas, πραγματοποιεί για έβδομη φορά το φιλανθρωπικό γεύμα με τίτλο «Μητέρα,  Γυναίκα, Εργαζόμενη» αφιερωμένο στην Ημέρα της Μητέρας το Σάββατο 20 Μαΐου 2023 στις 13.00 στον υπέροχο χώρο του Anassa City Events. https://anassacityevents.gr/

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και την παρουσία της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης με σκοπό την υποστήριξη του Νεογνολογικού Τμήματος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν». Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της και την ομιλία της η καθηγήτρια Δρ. Αντωνία Τριχοπούλου, μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, Βιοπαθολόγος – Υγιεινολόγος.

Επίσης, θα τιμηθούν η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, κυρία Σοφία Εφραίμογλου, η καθηγήτρια Δρ. Θεοδώρα Ψαλτοπούλου- Δημοπούλου και η κυρία Ρένα Βασιλάκη, Πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως για την διάκριση τους σε ανδροκρατούμενους έως τώρα τομείς.

Το μουσικό πρόγραμμα θα προσφέρει η κυρία Πέννυ Μπαλτατζή.

Οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν ένα υπέροχο μουσικό γεύμα με δροσιστικά κοκτέιλ, πλούσιο μπουφέ από την Golden Catering, όμορφη διακόσμηση από τον οίκο Artemide και θα λάβουν μοναδικά δώρα.

Δωρεά συμμετοχής: 150 ευρώ

Ώρα Προσέλευσης: 13:00

Πληροφορίες – R.S.V.P.: 2109828002, 6943902264 / lifelinegr@pkfond.rs

Οδηγίες Πρόσβασης:
Anassa City Events – Λεωφ. Παναγιώτη Κανελλοπούλου 4, Αθήνα 115 27

Από την Λεωφόρο Κανελλοπούλου (και από τις 2 κατευθύνσεις) στρίβετε στο φανάρι για το “Θέατρο Badminton” και έπειτα ακολουθείτε τις ταμπέλες προς “Anassa City Events”.
Διατίθεται χώρος στάθμευσης.