Γνωρίζεις πόσο σημαντική είναι η Βιταμίνη C για τον οργανισμό σου;

Η μέρα σου; Γεμάτη. H agenda σου; Συμπληρωμένη μέχρι και την τελευταία γραμμή. Η καθημερινότητά σου; Τρέχει. Με γρήγορους ρυθμούς. Προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της, χρειάζεται να αισθάνεσαι δυνατή. Να προσφέρεις στο σώμα και τον οργανισμό σου το “καύσιμο” που χρειάζεται. Να είσαι υγιής και γεμάτη από ενέργεια. Μήπως η λύση βρίσκεται για ακόμα μία φορά στη διατροφή; Και πιο συγκεκριμένα στις βιταμίνες; Αλήθεια, τι γνωρίζεις για τη Βιταμίνη C;

Πρόκειται για μία υδατοδιαλυτή βιταμίνη που δεν αποθηκεύεται εύκολα στον οργανισμό. Αντιθέτως, αποβάλλεται ευκολότερα. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω από τροφές πλούσιες στη συγκεκριμένη βιταμίνη. Χρειάζεσαι τη Vitamin Force Vit. C (1000 mg), το συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στο να αποκτήσεις τις ιδιότητες και τα ευεργετικά στοιχεία της συγκεκριμένης βιταμίνης. Σκέψου το και επωφελήσου από τη μαγική της δράση!

Η επιδερμίδα σου προστατεύεται, τώρα που το χρειάζεσαι περισσότερο. Οι ελεύθερες ρίζες (σ.σ. τα απόβλητα που διατηρούνται στα κύτταρα του οργανισμού και δημιουργούν προβλήματα στη σωστή λειτουργία του) καταπολεμούνται και το δέρμα σου αποκτά υγιή όψη. Τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και των ούλων (που συχνά προκαλούν πόνο) ενδυναμώνονται και οι πληγές επουλώνονται ταχύτερα.

Αν αυτή τη στιγμή που διαβάζεις το κείμενο, αισθάνεσαι κουρασμένη, τότε είναι αυτό που έχεις ανάγκη. Αν πάλι θες να δεις την επιδερμίδα σου λαμπερή και την καρδιά σου να χτυπά δυνατά, τότε η Vitamin Force Vit. C των 1000 mg δεν πρέπει να λείπει από τη shopping list σου. Αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα σιδήρου, η συγκεκριμένη βιταμίνη είναι το συμπλήρωμα που θα ενισχύσει την απορρόφησή του από τις τροφές. Το πιο σημαντικό, όμως, σου το άφησα για το τέλος: το ανοσοποιητικό σου σύστημα “θωρακίζεται” σωστά.

Πριν σε αφήσω, μην ξεχάσω να σου αναφέρω ότι αν η αγορά σου ξεπεράσει τα 20 ευρώ, τότε τα μεταφορικά είναι εντελώς δωρεάν. Ακόμα το σκέφτεσαι; Αν τώρα χρειάζεσαι το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή, ξέρεις ποιο πρέπει να επιλέξεις.

Υ.Γ. Έχει αρχίσει να γίνεται και η αγαπημένη επιλογή των star, όπως μπορείς να δεις. Θα λείπει από τη δική σου τσάντα και καθημερινότητα;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις