“Η κάρτα Μου”: 25 ευρώ αρκούν για την έγκαιρη και έγκυρη πρόληψη κάθε γυναικολογικής πάθησης

“Η κάρτα Μου”: 25 ευρώ αρκούν για την έγκαιρη και έγκυρη πρόληψη κάθε γυναικολογικής πάθησης | tlife.gr

“Προσέχω, για να έχω”. Όσο… τετριμμένη κι αν σου φαίνεται αυτή η φράση, στην πραγματικότητα κρύβει μέσα της μια τεράστια αλήθεια! Διότι, ο μεγαλύτερος σύμμαχός μας είναι η προνοητικότητα και ειδικά για εμάς τις γυναίκες, που η πρόληψη και η διάγνωση είναι το ισχυρότερο όπλο στην φαρέτρα της υγείας μας! Γι’ αυτό και όπως είχες διαβάσει εδώ, αξίζει να αποκτήσεις και εσύ κορυφαίες και ποιοτικές υπηρεσίες υγείας με το χαμηλότερο κόστος! Με την “Η κάρτα Μου”, την προσωποποιημένη κάρτα υγείας που δίνει ολοκληρωμένες λύσεις και σου χαρίζει μια σειρά από υπηρεσίες, θα απολαμβάνεις δωρεάν παροχές, αλλά και τις χαμηλότερες δυνατές τιμές που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γυναικολογικών ελέγχων!

Αποκτώντας, λοιπόν, την ατομική “Η κάρτα Μου” Υγείας με μόλις 39 ευρώ, θα έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε μια σειρά γυναικολογικών ελέγχων στα καλύτερα Διαγνωστικά Κέντρα και Κλινικές της χώρας και να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά στις εξετάσεις σου.

Από τον πλήρη μαστολογικό έλεγχο έως τα ολοκληρωμένα γυναικολογικά πακέτα, τα προνόμια που σου προσφέρει “Η κάρτα Μου” είναι αρκετά για να σε κρατούν συνεχώς ενήμερη για την κατάσταση της υγείας σου, χωρίς να προβληματίζεσαι για το υπέρογκο κόστος ή την ποιότητα της διάγνωσης.

Ενδεικτικά, τα δύο βασικά πακέτα διαγνωστικών γυναικολογικών ελέγχων που σου εξασφαλίζει “Η κάρτα Μου” Υγείας είναι:

ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ από 29 €
Ψηφιακή Μαστογραφία
Υπέρηχος Μαστών
Κλινική εξέταση από Μαστολόγο

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ
Τεστ Παπ & ενδοκολπικός υπέρηχος από 25 €
Τεστ Παπ (Κλασικο) από 10 €
Υπέρηχος Μαστού από 15 €

Μάθε ΤΩΡΑ περισσότερα για τις υπόλοιπες παροχές υγείας με ένα κλικ ΕΔΩ ή με ένα τηλεφώνημα στο 2130 710 001.

READ more